2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

heheheheheh valla en iyisi
işte tam pastane kurabiyesine alıştıklarında arada bir muzlu krep falan yaparsan bayıla bayıla yerler
bulmuş da bunamış seninkiler

karar verdi hazır kurabiye bile çok aç kalsınlar...

kızz cano test felan yapmıyon demi..aman bak sakın günün geçmeden yapma...
geç kaldın kuzummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ohooo yaptı bilem
aldı ağzının payını oturdu

kızma şaka yaptım canoooo

valla bıdık haklı poh böcüğü gibi tıstım kaldım sonucu alınca amaa geç döllenme diye bişi var umudum acuk var 4 gün kaldı zatiiiiolmasada bidahaki ay daha hummalı çalışıcam ve test sınavını gececemmmmmula öss ye bile bu kadar hazırlanmadım haaaaaaaa

azimli ve doğurgan canom sen yapacan bu bebişi en kısa zamanda...birazcık sabır galiba...

ben de aylardır kan testinde sıfır çekiyorum

tannselim ii oldu seni bulduğum :)
ne dicem bendeki bu şarıl şarıl akıntı sence normal mi :)
sen de de oldu mu

çok normal canım..olmuştu ve halen var..çok normal..zaten yarın gidicen doktora bakalım çapları ne olmuş.. tatlışım bu arada perşembe yumoşlar toplanıyor

ay dün akşam bende sinir oldum...akşam annemle babam gelmiş yemek hazırlamış annem beraber yiyelim diye yemeğinide almış gelmiş.eşimde ay sonu diye geç çıkıcam dedi.yolda dedim ki oh annemle babamla ne zamandır yalnız kalmıyorduk az dertleşeyim onlarla..eve geldim daha çorbamı içmedim kapı çaldı..bir baktım kayınvalidem Canı sıkılmış evdede çıkmış gelmiş.ay bir sinir oldum..oturduk artık annemle babamda suçlandı sanki gariplerim...

esinmi aramış hemennn ayyy acaba bişey anlatırsın diyemi korktuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…