- Konu Sahibi medicalsecreter
-
- #3.161
heheheheheh valla en iyisi
işte tam pastane kurabiyesine alıştıklarında arada bir muzlu krep falan yaparsan bayıla bayıla yerler
bulmuş da bunamış seninkiler
boşver şebom...sallaaa
hayır güzel olmayabilir ama ortada bir emek var ve sırf onun için güzel olmuş denir bi zahmet yenir..
bizde de görümcem güzel yemek yapamaz ben onlara gittiğimizde herşeyden yiyorum eline sağlık diye
eşim de yalnız kaldığımızda ne b.k boğzlısın güzel olmamışki diyo
halbuki bence de güzel değil ama yiyorum neşesi kırılmasın diye
valla şebnem boşa paralama kendiniii kızlar haklııı bende ilk zamanlar misafir alıyodum yeni gelinim neler nele yapıyodum millete hizmet etmekten aç kalıyodumbegendirme çabası iştee koy hazır kurabiyeleri yesinlerrr
aynen öyle vallahi akılıbıdıksın:) tam beynimi okudun..Diyorumya artık hiç sallamıyom onları..
ohooo yaptı bilem
aldı ağzının payını oturdu
kızma şaka yaptım canoooo
geç kaldın kuzummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmkızz cano test felan yapmıyon demi..aman bak sakın günün geçmeden yapma...
ohooo yaptı bilem
aldı ağzının payını oturdu
kızma şaka yaptım canoooo
karar verdi hazır kurabiye bile çok aç kalsınlar...
aynen bi çay yapalım yanınada kuruyemiş olarak sarı leblebi yeter....
geç kaldın kuzummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
valla bıdık haklı poh böcüğü gibi tıstım kaldım sonucu alıncaamaa geç döllenme diye bişi var umudum acuk var 4 gün kaldı zatiiii olmasada bidahaki ay daha hummalı çalışıcam ve test sınavını gececemmmmm ula öss ye bile bu kadar hazırlanmadım haaaaaaaa
aynen bi çay yapalım yanınada kuruyemiş olarak sarı leblebi yeter....
geç kaldın kuzummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
valla bıdık haklı poh böcüğü gibi tıstım kaldım sonucu alıncaamaa geç döllenme diye bişi var umudum acuk var 4 gün kaldı zatiiii olmasada bidahaki ay daha hummalı çalışıcam ve test sınavını gececemmmmm ula öss ye bile bu kadar hazırlanmadım haaaaaaaa
yok bacı arada herbişeye kızıyom arada size denk gelebilüüü takmayınonu okudum yapmış..dedim bu cano kendini alamaz yine test yapar..sakın ha...
ayy canom bize kızmıyon demi:))))))
karar verdi hazır kurabiye bile çok aç kalsınlar...
beyaz leblebi olsun
iyi gelir gaz yapar
tannselim ii oldu seni bulduğum :)
ne dicem bendeki bu şarıl şarıl akıntı sence normal mi :)
sen de de oldu mu
sarı leblebide susatır sonra bolca su peşimden de wc...
ayy dün ne oldu anlatıyım size aklıma geldi yine sinirlendim.. Dün akşam hiç yorgun değilmişim gibi bide pazartesi akşamı yani yorgunluk tavan görümcemler geldi neyse yemek falan yedik mısır patlattım çay içildi pazar gün krep yaptıydım onu değerlendiriyim kalanlarını dedim ballı muzlu krep yaptım üzerinede çikolata sosu ceviz koydum yemediler dedim içimden eşşek hoşafdan ne anlar..
azimli ve doğurgan canom sen yapacan bu bebişi en kısa zamanda...birazcık sabır galiba...
çok normal canım..olmuştu ve halen var..çok normal..zaten yarın gidicen doktora bakalım çapları ne olmuş.. tatlışım bu arada perşembe yumoşlar toplanıyor
bide kabız yapar eve gidince çıkamazlar tuvaletten:))))))))))))
ay dün akşam bende sinir oldum...akşam annemle babam gelmiş yemek hazırlamış annem beraber yiyelim diye yemeğinide almış gelmiş.eşimde ay sonu diye geç çıkıcam dedi.yolda dedim ki oh annemle babamla ne zamandır yalnız kalmıyorduk az dertleşeyim onlarla..eve geldim daha çorbamı içmedim kapı çaldı..bir baktım kayınvalidemCanı sıkılmış evdede çıkmış gelmiş.ay bir sinir oldum..oturduk artık annemle babamda suçlandı sanki gariplerim...
geçmişi okusana kızımmm
bunlar bugün die biliolardı didim ben perşembe die
yarın edücüük duanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?