- Konu Sahibi medicalsecreter
-
- #3.101
ben sincanda oturuyprum işyerim atakulde..
sen ankarayı biliyorsun..mesafeyi bir düşün..
ben sincanda oturuyprum işyerim atakulde..
sen ankarayı biliyorsun..mesafeyi bir düşün..
güle güle kullan saçlarını canımkızlar selam çok çok uzun olan saçlaırmım (sütyenimin altna kadar ) az önce kestirdim omuzlarıma bile değmiyorrrkıydım güzelim saçlarıma bir coşkuyla gittim kestirdim
bilmem mi edirneden ardahan gibi.....
şehirlerarası yolculuk gibi
güle güle kullan saçlarını canım
aslında bir arkadaşım kadınların saçlarının gö..slerini örtecek kadar uzun olması gerektiğini söylemişti
ama tam bilmiyorum
güle güle kullan saçlarını canım
aslında bir arkadaşım kadınların saçlarının gö..slerini örtecek kadar uzun olması gerektiğini söylemişti
ama tam bilmiyorum
bana anneannem demişti ölünce saçlarının gögüslerini kapatması gerekmiş ama ben k.çıma kadar olan saçlarımı kestirip bidaha uzatmadım çok memnunum valahaaaaaaaaaaaaaaaaa
kızlar selam çok çok uzun olan saçlaırmım (sütyenimin altna kadar ) az önce kestirdim omuzlarıma bile değmiyorrrkıydım güzelim saçlarıma bir coşkuyla gittim kestirdim
bana anneannem demişti ölünce saçlarının gögüslerini kapatması gerekmiş ama ben k.çıma kadar olan saçlarımı kestirip bidaha uzatmadım çok memnunum valahaaaaaaaaaaaaaaaaa
güle güle kullan saçlarınıayyyy ilkokula giderken benim kızımın saçlarıda beline kadardı okuldan bitlendi arındıramadım kestirmiştim mecburen aklıma geldi şimdi ne alakaysa :26:
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kızlar tannselin yumurtaları toplanıcak bugünnn
akşam ona da birer yasin okusak kıyamam hiç tannselime
ayet-el kürsii de olur
postiş yaptırsaydın boşa gitmeseydi bariben öyle yaptırdım
çok içim sıkıldı he sizde olmasanız patlarım herhalde
hişt cano
perşembe toplanacak yumurtaları
yarın da ona okuruz meryem suresi ayetel kürsi vs
tamam iyi oldu hatılattığın bu akşam poti
yarın tannsel
perşembe de crafty
kıs ne ballısın mübarek güne denk geldin bebeem[/QUO
SULTAN KOYDU
KUTSAL PERŞEMBE :):)
HÜRREMBENIM ADIM HÜRREM
saol şekercimm aklıma birden hamiile kalırsma bu ay uğraşmöayım saçlarımla ddiye düşünde geldi,kıyamamışssın şeker uzun saçlara zor ollmuşki kestimrek aklına gelmiş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?