2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

kızlar tannselin yumurtaları toplanıcak bugünnn
akşam ona da birer yasin okusak kıyamam hiç tannselime
ayet-el kürsii de olur

malesef cnm..
Canımı çok sıkıyo bu durum artık.
Adamı bir yalnız yakalamak mümkün değilki..koloni halinde geziyo,koloni halindede oturuyo odasında.
Dün akşam bir yalnız kaldı tam mesai bitimine yakın o zamanda oturmuş içiyordu bende girmedim odasına neme lazım sarhoş falan olmuştur birşey der kötü oluruz falan.istemedim o yüzden odasına girmeyi.
Ne zaman nasıl söylüycem bilmiyorum.mail atacam bu gidişle.

amannnn hep öyleler.. bizimki de telefon kulağında hep, bir şöylemek istersen 10 kere kapıya gidiyorsun.çok yoğunlar:32::32::32: güya
bence bekleme artık bir an evvel konuş yoksa sen sıkıntıdan ölcen valla:15::15::15:

offf offff bana kaderiminn bir oyunumu buuuu
aldı bebikimiii verdi zulumu nınınıınınınınıııııınnn
bıktım artık yaşamaktan aglamakla geçermiii
hayatt yoluuuuuuuuu ooooooooooooooooooooooo:1::1:

amannnn hep öyleler.. Bizimki de telefon kulağında hep, bir şöylemek istersen 10 kere kapıya gidiyorsun.çok yoğunlar:32::32::32: Güya
bence bekleme artık bir an evvel konuş yoksa sen sıkıntıdan ölcen valla:15::15::15:

sorma cnm..bu belirsizlik canımı sıkıyo zaten..en azından konuşayım bilsin durumu.söyleyincede başka sıkıntılar çıkacak gerçi..yerime birini bulacakda gelen öğrenecekde ooooo...
Bir istifa edipde evimde rahat rahat oturabilseydim :59:

sorma cnm..bu belirsizlik canımı sıkıyo zaten..en azından konuşayım bilsin durumu.söyleyincede başka sıkıntılar çıkacak gerçi..yerime birini bulacakda gelen öğrenecekde ooooo...
Bir istifa edipde evimde rahat rahat oturabilseydim :59:

bişey diyim mi
sürüncemede kaliyor gibi geldi bana
ben de ilk işyerimden dilimin ucuna gelir gelir diyemezdim napcak ben gidince diye
bigün yemekten snra pat diye giriverdim odasına konuştum
o da olgunlukla karşıladı
maaş ile ilgili olduğunu sandı za..dedi ağzına tıktım lafı zam değil ayrılmak istiyorum dedim
o da sen bilirsin o zaman dedi:1:

osmanın yeni bölümü var bu akşam
yine kimsecikler olmaz akşam burda,

çocuk özlemimizi osmanla mı bastırıyos kız yoksa o yüzden mi çok seviyos

Back