- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 314
- 163
- Konu Sahibi medicalsecreter
-
- #3.081
bişey diyim mi
sürüncemede kaliyor gibi geldi bana
ben de ilk işyerimden dilimin ucuna gelir gelir diyemezdim napcak ben gidince diye
bigün yemekten snra pat diye giriverdim odasına konuştum
o da olgunlukla karşıladı
maaş ile ilgili olduğunu sandı za..dedi ağzına tıktım lafı zam değil ayrılmak istiyorum dedim
o da sen bilirsin o zaman dedi
kız kendini elleyip durma
hamileliğinde naıl olcak 9 ayın sonunda 3 nadide sultAN büyüklüğüne ulaşıcak galiba
Genç anne adayının göğüslerindeki değişiklik, özellikle hami...leliğin 4. haftasından başlayarak kendisini belli eder. Gebe kalan kadın, göğüs uçlarında yanma ve acıma olduğunu söyleyerek, bundan yakınır. Ayrıca, göğüslerde şişme ve dirileşme görülür.
diyorrrr birisiiii dipriyim maşallaaaaaaaaaahhhtaş gibiyimmmm ama acıyan taş
kız ellemiyom kiii durdukları yerde agrıyollarrrr ayyy geç döllenme olsun beeeeeeeeeeeeeeeeeeee nolurrr
sayın genç anne adayı benim heray patlııcak gibi oluyo adetime yakın günlerde
ama sonuç yine sıfır
kendini ellemeyi bırak kazara biri görürse yanlış şeyler düşünür
bıdık doğru diyo senin için en uygun olan zaman da gidiceksin pat diye..
Onun uygun olmasını bekleme
bişey diyim mi
sürüncemede kaliyor gibi geldi bana
ben de ilk işyerimden dilimin ucuna gelir gelir diyemezdim napcak ben gidince diye
bigün yemekten snra pat diye giriverdim odasına konuştum
o da olgunlukla karşıladı
maaş ile ilgili olduğunu sandı za..dedi ağzına tıktım lafı zam değil ayrılmak istiyorum dedim
o da sen bilirsin o zaman dedi
ya bulut hiç gelmiyo nasılki acep:44:
Aklıma kötü kötü şeyler geliyo
ya bulut hiç gelmiyo nasılki acep:44:
aklıma kötü kötü şeyler geliyo
haklısınız kızlar..aslında tam karar veremedim sanki.birde bebek düşünüyorum ya..hamile kalırsam zaten şunun şurası birkaç ay sonra hamileyim diye ayrılırım.ama eğer birde işten ayrılıpda hemen hamile kalırsamda üzülürüm doğrusu..birkaç ay fazladan para kazansam fenamıEşimde sen sınavına bak diyo ama bilmiyorum işte off eşimin sözünü dinleyeceğim.içki içilen yerden kazandığın parayı istemiyorum diyo (sakın yanlış anlamayın işyerinde ulu orta içtiği için kızıyo eşim)
zaten müsait bulsam girip içeri hemen söylüycem ama nerde..adam gün yapıyo sanki..dakka boş kalmıyo yanı.
özelden mesaj attım arada profiline bakıyorum ama hiç gelmemiş bence neti yok yada işerinden dolayı giremiyodur aklıma kötü bişi getirmiyorum
inşallah öyledir ama öyle bile olsa küstüm işte insan bi haber vermez mi bu kızlar napıyo demez mi
hangisi hamile kaldı kaladı demez mi
haklısınız kızlar..aslında tam karar veremedim sanki.birde bebek düşünüyorum ya..hamile kalırsam zaten şunun şurası birkaç ay sonra hamileyim diye ayrılırım.ama eğer birde işten ayrılıpda hemen hamile kalırsamda üzülürüm doğrusu..birkaç ay fazladan para kazansam fenamıEşimde sen sınavına bak diyo ama bilmiyorum işte off eşimin sözünü dinleyeceğim.içki içilen yerden kazandığın parayı istemiyorum diyo (sakın yanlış anlamayın işyerinde ulu orta içtiği için kızıyo eşim)
zaten müsait bulsam girip içeri hemen söylüycem ama nerde..adam gün yapıyo sanki..dakka boş kalmıyo yanı.
haklısın aslında..
umarım kötü birşey yoktur.
craftydemi yok bugün?benmi görmedim yoksa?
cnm sen ankarada kızılaydaydın dimi ne üzerineydi ofis... :44::44::44:
yok cnm..ben cinnah caddesindeyim.atakule tarafında..organizasyon üzerine çalıştığım şirket.
yok cnm..ben cinnah caddesindeyim.atakule tarafında..organizasyon üzerine çalıştığım şirket.
ankadanın en güzel yerlerinin birinde ofisin
bir de bana bak gölbaşının da ilerisi neredeyse konyadayım
hımmmm.... işe geç kalmanın sebebi belli oldu..bnce bi an çnce söyle inan bana bende senin gibiydim ama bi söyldim ankarada çalıştığım yerde ohh bee dedim rahatladım ağırlığım gitti dedim sende bi an önce kuş gibi ol bence...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?