2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

Genç anne adayının göğüslerindeki değişiklik, özellikle hami...leliğin 4. haftasından başlayarak kendisini belli eder. Gebe kalan kadın, göğüs uçlarında yanma ve acıma olduğunu söyleyerek, bundan yakınır. Ayrıca, göğüslerde şişme ve dirileşme görülür.

diyorrrr birisiiii dipriyim maşallaaaaaaaaaahhhtaş gibiyimmmm ama acıyan taş

bıdık doğru diyo senin için en uygun olan zaman da gidiceksin pat diye..
onun uygun olmasını bekleme

sayın genç anne adayı benim heray patlııcak gibi oluyo adetime yakın günlerde
ama sonuç yine sıfır
kendini ellemeyi bırak kazara biri görürse yanlış şeyler düşünür

bıdık doğru diyo senin için en uygun olan zaman da gidiceksin pat diye..
Onun uygun olmasını bekleme

haklısınız kızlar..aslında tam karar veremedim sanki.birde bebek düşünüyorum ya..hamile kalırsam zaten şunun şurası birkaç ay sonra hamileyim diye ayrılırım.ama eğer birde işten ayrılıpda hemen hamile kalırsamda üzülürüm doğrusu..birkaç ay fazladan para kazansam fenamı Eşimde sen sınavına bak diyo ama bilmiyorum işte off eşimin sözünü dinleyeceğim.içki içilen yerden kazandığın parayı istemiyorum diyo (sakın yanlış anlamayın işyerinde ulu orta içtiği için kızıyo eşim)
zaten müsait bulsam girip içeri hemen söylüycem ama nerde..adam gün yapıyo sanki..dakka boş kalmıyo yanı.

aslında mantıklı ama ne zmaan hamile kalınacağını da garanti edemiyoruz ki
belki de iş stresin yüzünden olmuyo nerden bilicen

iyice düşün tart ve ayrılıp ayrılmayacağının kararını ver
sonra da o kararı uygula
ayrılmak istiyorsan pat diye konuş,
istemiyosan orayı sevmeye çalış ve bi daha istifa kelimesini aklına bile getirme

bu şekilde ayrılmadığın süre zarfında için içini yer..
sonra keyifsizim diye bize yazmazsın

özelden mesaj attım arada profiline bakıyorum ama hiç gelmemiş bence neti yok yada işerinden dolayı giremiyodur aklıma kötü bişi getirmiyorum

inşallah öyledir ama öyle bile olsa küstüm işte insan bi haber vermez mi bu kızlar napıyo demez mi
hangisi hamile kaldı kaladı demez mi

cnm sen ankarada kızılaydaydın dimi ne üzerineydi ofis... :44::44::44:

yok cnm..ben cinnah caddesindeyim.atakule tarafında..organizasyon üzerine çalıştığım şirket.

hımmmm.... işe geç kalmanın sebebi belli oldu.. bnce bi an çnce söyle inan bana bende senin gibiydim ama bi söyldim ankarada çalıştığım yerde ohh bee dedim rahatladım ağırlığım gitti dedim sende bi an önce kuş gibi ol bence...

ben sincanda oturuyprum işyerim atakulde..
sen ankarayı biliyorsun..mesafeyi bir düşün..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…