- Konu Sahibi medicalsecreter
- #3.041
yad ayaptırmıyım nasılsa geleceği belli canım çok çiolata istiyo
ve elım ayagım buz gıbı
ve elım ayagım buz gıbı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar kan değerlerinden anlayan varmı ikiz gebelikte kan değeri kaç olması gerekiyor.bilgisi olan varmı bu konu hakkında
yad ayaptırmıyım nasılsa geleceği belli canım çok çiolata istiyo
ve elım ayagım buz gıbı
kahverengiler için erken değil mi
bence implantasyon
geliro geliyor
medinin bebeği geliyor
lalalalaa
lalalaaa
lalal alalalla
alalal laa
![]()
cnm KK da bi topik var orada birinin 4. haftada 673 müş ve ikizmiş bebeği.. artık bilmiyorum seninki tek mi çift mi??? allah hayırlısını versin..
cnm bende dün gittim dr a 1554.2 çıktı.fazla gibi geldi bana.birde 1500 den sonra bebek kesesi görülür deniyo benim dr um bakmadı görnmez dedi 15 gün sonra gel tam anlamıyla bakalım dedi acaba odamı şüphelendide böyle yaptı diye düşünüyorum.Eşimin anne tarafında da baba tarafında da çok ikiz var.
bir taşla iki kuş hadi hayırlısı bencede dr şüphlendi:)
cnm bende dün gittim dr a 1554.2 çıktı.fazla gibi geldi bana.birde 1500 den sonra bebek kesesi görülür deniyo benim dr um bakmadı görnmez dedi 15 gün sonra gel tam anlamıyla bakalım dedi acaba odamı şüphelendide böyle yaptı diye düşünüyorum.eşimin anne tarafında da baba tarafında da çok ikiz var.
kızım ne omplantasyonu ya aslında 7 subat ama ovulasyıona göre beklenmeyen tarıh 4 şubat
kesın adet olucam kızlar mujde değil aslında müjde kelımesını sıtem olarak kullandım
offf bence bu ayda olmadı
zati dun idrar testı de yaptım negatifti (gerçi idrar ıcın erken ama)
hayırlısı olsun canım bildiğim kadarıyla kişiden kişiye de değişebiliyo değer...
mistrall kuzum neden yazmıyorsun
iyi misin??
Hayırdır??
ne yazayım cnm..
Herşey aynı..pek keyifsizim bugün![]()
ne yazayım cnm..
Herşey aynı..pek keyifsizim bugün![]()
kızım ne omplantasyonu ya aslında 7 subat ama ovulasyıona göre beklenmeyen tarıh 4 şubat
kesın adet olucam kızlar mujde değil aslında müjde kelımesını sıtem olarak kullandım
offf bence bu ayda olmadı
zati dun idrar testı de yaptım negatifti (gerçi idrar ıcın erken ama)
ya kızım deli misin ne idrar midrar yapıyon
craft olsa saçını başını yolardı bu zevk bana kaldı şimdi
kan testi falan yok geçsin günün öyle![]()
allah hakkımızda hayırlı olanı versin cnm.insanoğlu merak etmeden duramıyoruz işte![]()
söyleyemedin mi patronuna hala
allah hakkımızda hayırlı olanı versin cnm.insanoğlu merak etmeden duramıyoruz işte![]()