• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

aha bastım sizi ulaaa kambersiz topik açılırmı?
bana heç habe vermemiş kimselerr bah bahhhh
basarım böle adamı:1::1::1::1::1::1::1::1::1:
benimde beklenmeyen tarihim yaz bakalım medi hanımmmm
6 şubatt yanınada en uygun yazıyı sen bul bakalım :1::1:

Son düzenleme:
kıs canooo benımde 5 subatt ortiyis bu ay hadı hayırlısı bu ay calısma yaptın mı sen hanı korunuyodunuz ya oyuzden kıs regle 10 gun kala kan testıyapsam cıkar mıı

kıs canooo benımde 5 subatt ortiyis bu ay hadı hayırlısı bu ay calısma yaptın mı sen hanı korunuyodunuz ya oyuzden kıs regle 10 gun kala kan testıyapsam cıkar mıı

ah bacım 6 subat mış yanlış hesap :1:korunmaktan vazgeçtim bacı ikinci bebik kimyasaldı 2 ay ara verdik dr yeter dedi deneyin dedi ben daha çalışıyommm bu günler yımırtlama günlerim :1: sakın önceden yapmaaaaa adetin geçsin bak ben erken yaptım kimyasal çıktııııı töbe ettim erken yapmıcam günüm geçsin öle yapcam:59:

Hayırdır canım , neden daraldın ? Paylaşmak istersen anlatır mısın ?

bilmiyorum kii öylesine iştee sınavlarım falan var çok stres oldum bu aralar ...Bugün böyle birdee hormonlarımmı yükseldi ne yaptıysa vücudumda ağrılar var oda stres yapıyor herhalde göğüslerde inanılmaz şişlik ve sızı var.canım bugün karamsarlığım üstümde işte :) Bu arada topikte yeni görüyorum senii :)

ayyyy ben anlamadımki o yazdığınız tarihler ne ? regl olacakları tarihmi ? biri bana anlatsın yawwww :16:ilk anlatan bu gece hamile kalır inşallahhhhh :8:

ayyyy ben anlamadımki o yazdığınız tarihler ne ? regl olacakları tarihmi ? biri bana anlatsın yawwww :16:ilk anlatan bu gece hamile kalır inşallahhhhh :8:

bu aradaa bu gece hamile kalamam çünkü eşim nöbetçi :):1::1::1::1: tühh görüyomusun sen duayı değiştir bu ay hamile kalsın inşallah deeee:9::9::9::9:

ilk anlatayım adet tarihlerimiz hamiş kalanları sonradan yazıyoruz günü geçenleri takip ediyoruz:61::61::61::61:

hımmmm tahmin ettiğim gibiymiş o zaman :17: inşallah en kısa zamanda bebişine kavuşursun canım...benim adetim erken geldi geçen ay 5 gün önce oldum bu ayda normalinde bu gün olmam lazımdı ama bi tuhaflık var gibi...o zaman bende sizin topicte takılayım sizden öğreneceğim çok şey var sanırım :71:

bilmiyorum kii öylesine iştee sınavlarım falan var çok stres oldum bu aralar ...Bugün böyle birdee hormonlarımmı yükseldi ne yaptıysa vücudumda ağrılar var oda stres yapıyor herhalde göğüslerde inanılmaz şişlik ve sızı var.canım bugün karamsarlığım üstümde işte :) Bu arada topikte yeni görüyorum senii :)

Yeni katıldım aranıza canım . Aslında bugün bende çok karamsardım ; ama buradaki arkadaşların
yardımları sayesinde yeniden kendime eldim . Hepsine tekrardan teşekkürler :16:

Fazla stress yapmamaya çalış canım . Stress yapsanda yapmasan da herşey olacağına varıyor .
Biz , kendimizi yorduğumuzla kalıyoruz maalesef :50:

bu aradaa bu gece hamile kalamam çünkü eşim nöbetçi :):1::1::1::1: tühh görüyomusun sen duayı değiştir bu ay hamile kalsın inşallah deeee:9::9::9::9:

anacım şimdimi söylenir duayı ettim bile :8: allahım arkadaşın kocişi yokmuş bu gece önceki duamı geri aldım bu ay içinde hamile kalır inşallah :21: eyvah eyvah günaha girmedim inşallah :13:

hımmmm tahmin ettiğim gibiymiş o zaman :17: inşallah en kısa zamanda bebişine kavuşursun canım...benim adetim erken geldi geçen ay 5 gün önce oldum bu ayda normalinde bu gün olmam lazımdı ama bi tuhaflık var gibi...o zaman bende sizin topicte takılayım sizden öğreneceğim çok şey var sanırım :71:

Yeni katıldım aranıza canım . Aslında bugün bende çok karamsardım ; ama buradaki arkadaşların
yardımları sayesinde yeniden kendime eldim . Hepsine tekrardan teşekkürler :16:

Fazla stress yapmamaya çalış canım . Stress yapsanda yapmasan da herşey olacağına varıyor .
Biz , kendimizi yorduğumuzla kalıyoruz maalesef :50:

Canımm benimm öncelikle hoşgeldinben 4 yıldır deniyorum ama olmuyor sürekli adetlerim düzensizdi vee 3 aydır çok düzenli maşallah yumurtalarda çatlamaya başladı nedeni artıkk umursamıyorum çocuğu eskisi gibi takmamaya çalışıyorum.Rabbim inşallah verecek hayırlısıyla ben buna inanıyorum yeri ve zamanı var:)

anacım şimdimi söylenir duayı ettim bile :8: allahım arkadaşın kocişi yokmuş bu gece önceki duamı geri aldım bu ay içinde hamile kalır inşallah :21: eyvah eyvah günaha girmedim inşallah :13:

tühh görüyon muu Allahım inşallah şimdiki duanı kabul ederrr :1::1::1::1: Bu arada sende hoşgeldin aramızaa bencede bu topikte kal öğreneceğimiz çoookkk şey varr :70::70::70::70:

Back