- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 314
- 163
- Konu Sahibi medicalsecreter
-
kıs canooo benımde 5 subatt ortiyis bu ay hadı hayırlısı bu ay calısma yaptın mı sen hanı korunuyodunuz ya oyuzden kıs regle 10 gun kala kan testıyapsam cıkar mıı
kızlar içim daralıyor uflaya puflaya bir hal oldummmm(((
kızlar içim daralıyor uflaya puflaya bir hal oldummmm(((
Hayırdır canım , neden daraldın ? Paylaşmak istersen anlatır mısın ?
hayırdır inşallah noldu ki
ayyyy ben anlamadımki o yazdığınız tarihler ne ? regl olacakları tarihmi ? biri bana anlatsın yawwwwilk anlatan bu gece hamile kalır inşallahhhhh
ilk anlatayım adet tarihlerimiz hamiş kalanları sonradan yazıyoruz günü geçenleri takip ediyoruz
bilmiyorum kii öylesine iştee sınavlarım falan var çok stres oldum bu aralar ...Bugün böyle birdee hormonlarımmı yükseldi ne yaptıysa vücudumda ağrılar var oda stres yapıyor herhalde göğüslerde inanılmaz şişlik ve sızı var.canım bugün karamsarlığım üstümde işte :) Bu arada topikte yeni görüyorum senii :)
bu aradaa bu gece hamile kalamam çünkü eşim nöbetçi :)tühh görüyomusun sen duayı değiştir bu ay hamile kalsın inşallah deeee
beklemede canım hala beklemedemisin sendee :93::93::93:
hımmmm tahmin ettiğim gibiymiş o zamaninşallah en kısa zamanda bebişine kavuşursun canım...benim adetim erken geldi geçen ay 5 gün önce oldum bu ayda normalinde bu gün olmam lazımdı ama bi tuhaflık var gibi...o zaman bende sizin topicte takılayım sizden öğreneceğim çok şey var sanırım
Yeni katıldım aranıza canım . Aslında bugün bende çok karamsardım ; ama buradaki arkadaşların
yardımları sayesinde yeniden kendime eldim . Hepsine tekrardan teşekkürler
Fazla stress yapmamaya çalış canım . Stress yapsanda yapmasan da herşey olacağına varıyor .
Biz , kendimizi yorduğumuzla kalıyoruz maalesef
anacım şimdimi söylenir duayı ettim bileallahım arkadaşın kocişi yokmuş bu gece önceki duamı geri aldım bu ay içinde hamile kalır inşallah eyvah eyvah günaha girmedim inşallah :13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?