• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

Ruh halimiz borsa gibi bir iniyor bir çıkıyor +/-
Dün bende eşimle tartıştım ağlamaktan helak oldum gözlerim şişti
eve gider gitmez yattım yemekte yemedim düşünün birde hamileyim hatta çok tiksindiğim sigaradan bile 2 tane içtim düşünün yani.
Ama bu gün iyiyim neşeliyim yani her günümüz aynı olmuyor be kızlar
En iyisi herşeyi sallamak

cnm ruh halim bugün hiç iyi değil..birde iş ile ilgili aksaklıklar çıkıyo devamlı.canımı sıkıyo..aman işte herzamanki ben :59:

İşlerden dolayı heme cevap yazamıyorum . Bugün beni çok rahatlattın , ALLAH da senin işlerini
kolaylaştırıp , sana huzur versin inşaallah canım :16:

Amiiiiiinnn

2,5 yılı aşkındır , ewlilik denen meydan muharebesinde katılan , özel bir şirkette satınalma mühendisi olarak çalışan , istanbul anadolu yakasındabulunan , 28 yaşlarında bir savaşçıyım :34:

memnun oldum cnm..
Cümlelerin çok güzel ama... Değişik ve etkileyici :34:

2,5 yılı aşkındır , ewlilik denen meydan muharebesinde katılan , özel bir şirkette satınalma mühendisi olarak çalışan , istanbul anadolu yakasındabulunan , 28 yaşlarında bir savaşçıyım :34:

temamdır artık sende bu kadrodasın hoşgeldınn sefa geldın bu topicte bişi var ama yenı gelenler hemen hamiş oluyo inş sende olursun:61::61::61::61:

Kızlar Osaman filmden çıkıyormuş.
Ama ölmüyomuş 45 yaşında oluyormuş :37:
Allahım bu diziyi ne yapacaklar ileriyemi saracaklar
Ama bu hali daha güzel hem daha neler olcak neler
Osmansız o diziyi seretmem ben yaaa

Ben satınalmacıyım deseydin bana baştan ben senin dengesiz ruh halini, iniş çıkışını, diplerde yaşamanı anlardım keyfin bilir demezdim
:38: sarıldım sana çok
bi araba hat alayım dedim personele aman Tanrım ne zor bişi almak şirket için
ALLAH SABIR VERSİN ARKADAŞIM

herkeşleree selamun aleykum bacılarr lıstenıze benı de ekleyım bakemm bensız olmasss beklenmeyen gunum 5 subat beaaa yanına da gonlunuzden ne gelıosa yazın bakem benı ne kaa tanıdıınız:D:61::61::65:

Hoşgeldin can bacım

Ruh halimiz borsa gibi bir iniyor bir çıkıyor +/-
Dün bende eşimle tartıştım ağlamaktan helak oldum gözlerim şişti
eve gider gitmez yattım yemekte yemedim düşünün birde hamileyim hatta çok tiksindiğim sigaradan bile 2 tane içtim düşünün yani.
Ama bu gün iyiyim neşeliyim yani her günümüz aynı olmuyor be kızlar
En iyisi herşeyi sallamak
:13::13::13::13::13::13:
sigara içün dövdük karnına hiç vurmadım

bakkkkk
sanal bile kıyamamışım çantalı vuran zandımdı smile ı

Son düzenleme:
memnun oldum cnm..
Cümlelerin çok güzel ama... Değişik ve etkileyici :34:

Teşekkür ederim tatlım . Mağmadan çıkınca o sıcaklıkla cümlelerim değişebiliyor :17:

temamdır artık sende bu kadrodasın hoşgeldınn sefa geldın bu topicte bişi var ama yenı gelenler hemen hamiş oluyo inş sende olursun:61::61::61::61:

Hoşbuldum canım . Amiiiin diyelim , hepimiz olalım inşaallah .:97:

Ben satınalmacıyım deseydin bana baştan ben senin dengesiz ruh halini, iniş çıkışını, diplerde yaşamanı anlardım keyfin bilir demezdim
:38: sarıldım sana çok
bi araba hat alayım dedim personele aman Tanrım ne zor bişi almak şirket için
ALLAH SABIR VERSİN ARKADAŞIM

Teşekkür ederim canım , sana da işlerinde kolaylıklar dilerim :70:

Back