2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

bende bu ay ölesine denicem geçen ay çok takmışım erken oldum ve felaket ağrım vardı hatta bidaha hamiş topiğine girmicem demiştim ama sizleri çok özlüyorum sonra bu ay ümid etmicem sadece dua etcem hayırlısı olsun herşey için

bişi dicemm
ahanda bu reglin eli kulağındaaaaaaa
ben netçem yaaa
2. günü ya pazara gelirse
pöffffffffffffffffffffffffffffffff

Kızlar bu topicte umutsuzluk yok,içimizi karartacak cümlelerden kaçının lütfen...

Rabbimin uygun gördüğü hayırlı zamanda olacak bebikimiz.Lütfen böyle düşünelim...

Ve eğlenerek tecrübelerimizi paylaşalım.Bu ay olmazsa sonraki aay ,o olmazsa ondan sonraki..

Yola devammmmmm

benim neden yanımda bebek ve nazar boncuu yok medi hanım

inşallah bu ay hepiniz göbüşlerinizi bebişlerinizle doldurursunuz
ben Şubat ayını çok severim inşaallah sizin içnde uğurlu bi ay olur

kızlar bısı sorucam sımdı ben catlatma ıgnesı oldum ya doktor ayın 26 sında gel progestorana bakalım yumurtlamısmısın dedı ben aynı gun beta hcg ye de baktırsam sonucta reglıme 10 gun kalmıs oluyo o kadar zamanda bellı olur mu var mı yok mu dıye acaba he_???

benide listeye eklermisin.3 şubat beklenmeyen tarihim.benim doktorum çatlatma iğnesinden sonra hiç seslemedi bile.ertesi gün progesteron jel başlattı .15 gün kullanacam sonra test yap dedi.

yok gerek
progesteron yüksek çıkarsa o senden ister zaten mirak etme :)

aaaa yeni topic açılmış, 24.sayfaya gelinmiş bile
artık iş yerinde giremiyorum internetimiz kısıtlamışlar, sadece gazete sayfaları açılıyor
şubattaki günümü de unuttum ki
du hesaplayıp yazayım

Ay hızınıza yetiŞemiOrum bu tOpic ne zaMan açıLdı : )
Ama daha iyi oLmuş diğer topiCi buLana kadar üşeniOdum..
Hadi hepiMize hayırLı oLur inş..
Gerçi ben biras saLdım artık bu bebek fikrini..
GeçenLerde bi hadis okudum : ALLah;çOk isteyene azapLa verirMiş..
Yani çOk ısrarLa istemiCez sabrediCez herşeyin bi zaManı var..
Çevremde hamiLe oLmayan kaLmadı napiM sabretMeye çaLışıOrum biLiorum ki ALLah beni sıNıO..

ßu araDa beNim tarihte 1 Şubat ekLe isterseN MediCaLciM..
€kLemesende oLur gerÇi hiç uMudum yOk çüNkü..
€ŞimiN bu pztsi siperMiyOgram testi var bakaLım yükseLmiş mi oNa göre umutLancaM..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…