2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

bana bi gelemedin ya
Şu göbeğime bi konamadın ya
O zaman en hayırlısı olsun hakkımızda

gel hadi orada durma
Ama lütfen çabuk ol yorma!
iki medeni insanız biz
çirkinleştirme bizi ulen dana:27::27::27::27:[/

:42::42:
içimizde daha ne cevherler var bi bilsen ohooo
zamanla patır patır dökülürler

aşık etti şu bebek sevdası bizi
kırmızıları gördükçe vurduk sazın teline:24:

:42::42:
içimizde daha ne cevherler var bi bilsen ohooo
zamanla patır patır dökülürler

aşık etti şu bebek sevdası bizi
kırmızıları gördükçe vurduk sazın teline:24:

hakkaten..
bebek derdine ne hallere düştük :1:
rabbim hayırlısını versinde kucağımıza bir alalım unutur gideriz besteleride.hatta şikayet eder dururuz..
ben eşime öle diyom..sen şimdi bebek bebek dersin yarın öbür günde ağlayınca ikimizide odadan atarsın çıkın dışarda ağlayın ben işe gidicem diye .. kıs kıs gülüyo bizimkide atacak herhal bizi dışarı :26:

sana bir sır vereyimmi?
benim bu topikten başka bu kadar eğlendiğim yada güldüğüm yer yok..işim hep stres özel hayatım hep stres bir bebeğim olsun dedim oldu düştü...sana oturup anlatsam hayatımı şaşar kalırsın.ama napayım en azından bebek konusunda burdaki arkadaşların desteğini alıyorum..onlarında aynı sıkıntıları aynı sorunları yaşamaları bir nebze olsun tekrar güvenimi geri kazanmamı sağlıyo..bazen diyorumki bu forum belki bu sıkıntıların arasında bana umut olsun diye geldi :16:
sende gel aramıza (tabi istersen) biraz olsun rahatla..

sen varya şeker kız süper insansın süper
seviyore seni çok

sana bir sır vereyimmi?
benim bu topikten başka bu kadar eğlendiğim yada güldüğüm yer yok..işim hep stres özel hayatım hep stres bir bebeğim olsun dedim oldu düştü...sana oturup anlatsam hayatımı şaşar kalırsın.ama napayım en azından bebek konusunda burdaki arkadaşların desteğini alıyorum..onlarında aynı sıkıntıları aynı sorunları yaşamaları bir nebze olsun tekrar güvenimi geri kazanmamı sağlıyo..bazen diyorumki bu forum belki bu sıkıntıların arasında bana umut olsun diye geldi :16:
sende gel aramıza (tabi istersen) biraz olsun rahatla..

Bu sıcacık ve samimi cümlelerin karşısında kimse hayır diyemez sanırım . Çok teşekkür ederim .
Sizlerle birlikte olmaktan büyük keyif duyacağıma eminim ; ama umutsuzluğa kapıldığı anlarda mağmalara kadar inebilen birinden hoşnut olur musunuz bilemem :93:

Bu sıcacık ve samimi cümlelerin karşısında kimse hayır diyemez sanırım . Çok teşekkür ederim .
Sizlerle birlikte olmaktan büyük keyif duyacağıma eminim ; ama umutsuzluğa kapıldığı anlarda mağmalara kadar inebilen birinden hoşnut olur musunuz bilemem :93:

ooo ben sana bu yazdıklarımı mağmanın en dibinden yazıyorum...:1: (bugün hiçmi hiç keyfim yok)

eee anlat bakalım kaç yıllık evlisin?ne iş yapıyosun?nerdesin?.... işte anlat yani ...

2,5 yılı aşkındır , ewlilik denen meydan muharebesinde katılan , özel bir şirkette satınalma mühendisi olarak çalışan , istanbul anadolu yakasındabulunan , 28 yaşlarında bir savaşçıyım :34:

herkeşleree selamun aleykum bacılarr lıstenıze benı de ekleyım bakemm bensız olmasss beklenmeyen gunum 5 subat beaaa yanına da gonlunuzden ne gelıosa yazın bakem benı ne kaa tanıdıınız:D:61::61::65:

Back