2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

Hamileyim yawruş hemide ikiz . Hafta başında hamile kalıp , hafta sonuna doğuran ilk kişi olarak tarihe geçecem

Çizelgeyi düzeltemedim , ciyaaaaakkkkk

medi sen görümcem diyosun benim kendimden 4 yaş küçük kız kardeşim benden sonra evlendi ve oda erkek çocuk bekliyodu seni anlıyorum çok kötü bir durum kıskanmak değilde insan kendinin neden olmadığına üzülüyo...ama ben bacıma yetiştim şükür darısı sana inşallah görümcen doğurmadan sende hamiş kalırsın

BU ARADA TEBRİK EDEN TÜM ARKADAŞLARA TEŞEKKÜR EDİYORUM DARISI BAŞINIZA CANLARIM

Hamileyim yawruş hemide ikiz . Hafta başında hamile kalıp , hafta sonuna doğuran ilk kişi olarak tarihe geçecem

Çizelgeyi düzeltemedim , ciyaaaaakkkkk

yaa şimdii çizelge yanlıştaa ben çok ciddiyim valla anlayamadım benim kafa gidik bugün anlama özürlülüğü geçiriyorum herhalde ama bugüne mahsus birşey şimdi sen ikize hamilesin öylemiii :)))))

yok canım hamile değilll sadece tickeri çözmeye çalışıyoooo çabalıyo ama başaramadı ki ikizlere hamile şukredelim yediz değil

slm kızlarrrr yaaaaa uyuz oldum galiba memişlerim nasıl kasınıyo varyaaaaaaaaa

Canom bende mahfoldum 2 haftadırr öyle şiştilerki inanılmaz canım yanıyor prolaktin yükselmiş yinee östrojende bana yüksek gibi geldi 147 çıktı hiç birşey anlamadım.netcezz buu ikizleriii bilmiyorum.Çok moralim bozuluyor yine psikolojim alt üst olduuu:97::97::97::97::97:

yok canım hamile değilll sadece tickeri çözmeye çalışıyoooo çabalıyo ama başaramadı ki ikizlere hamile şukredelim yediz değil

hadiii yaa bende şu tickeri yapma aşamasına bakıp yapmıştım yardım almadan şimdide değiştiremiyorum kaldı gitti öyle Canommmm bennimm canımm çok sıkkkıınn ruh halim karışık darmaduman oldum.rahim filmim var 2 ay sonra sonrada aşılama falan amaa benim şimdiden çok moralim bozuluyoır.Sürekli ağlamak istiyorum uyumak istiyorum kimseyi görmek istemiyorum çok canım sıkkınn çook

ahh ahhh bir iki gün önce dolgunlaştılarr bugun agrımaya ve kasınmaya başladılarrr nedi bunlardan çektiğimiz yaww doktora sordunmu canım ben hiç anlamıyorum bu konulardan:26:moralini bozma sakınnnnnnnn

Yok bir sitemim hayatta her şey kısmet
Soldu gençliğim ömrümü aşkla ziyan ettim
Ağla gönlüm nasip değilmiş vuslat
Rahat uyu yar sana hakkımı helal ettim....

sen aşılamamı yaptıracaksınn

hayırlısı olsun canım benimmm umarım istediğin herşey gönlünce olurr ama üzülmek sıkılmak yokk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…