- Konu Sahibi medicalsecreter
- #2.501
slm kızlar nassınız bakem.![KK71 :71: :71:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk71.gif)
![KK71 :71: :71:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk71.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen canım aynen bende oyleyım
şuan kendımı kemana verdım
moralım bozukken ıyı gelıyo
iyi akşamlar kızlar nasıslınız
iş yerinde internetimizi kısıtladılar
eskisi gibi giremiyorum
dün gece rüyamda erkek bebek gördüm benim bebeğimdi
yorumunu bilen var mı![]()
avatarıma bayıldım.Yerim ben onu yerimmmmmbu bebiş bana uğurlu gelecek inşallahh
![]()
Hayırdır inşallah canım.Hayra yor.Kız bebek sıkıntı derler ama erkek bebek görmek iyidir.Hayırlı haber inşallah
slm kızlar nassınız bakem.![]()
iyi akşamlar kızlar nasıslınız
iş yerinde internetimizi kısıtladılar
eskisi gibi giremiyorum
dün gece rüyamda erkek bebek gördüm benim bebeğimdi
yorumunu bilen var mı![]()
merhaba kızlarrrr bugün işi kaytardım ben kar yağdı tatil yaptım:)) geçmişi okudum çoğunuz çalışmışssınızz kıyamam sizee
sağol canım
aman hayırlı olsun bu ay biraz sıkıntı geçti hala bitmedi sıkıntılarım
o yüzden bu ay pek çalışma bile yapamadık:18: pek ümidim yok bu aydan o yüzden
ama belli olmaz hayırlısı
Hayırlara vesile olsun inşaallah canım . Bende görüyorum öyle rüyalar . Aç tavuk rüyasında darı görürmüş derler ya , o hesap yaniii![]()
umudunu kesenlerrrrr bebiş müjdeliyor şekerim inş. sende onlardan olursun,, poticcik öyleydi hiç belli olmuyor nasip diyelim inş. hayılrısı olur dediğin gibi.
Yok canım yok nerde eylülden beri buralardayım yok anam inat etti gelmiyo bebik bir türlü:84:canım merhaba inş. uğuur getirir, bişey soracağım ben seni hamiş hatırlıyorumm ynaılıyorumuyum((
Hayırlısı olsun canım benim.İnşallah sıkıntıların hemencecik bitsin gitsin .Bu arada seninle gündaşız heberin olaasağol canım
aman hayırlı olsun bu ay biraz sıkıntı geçti hala bitmedi sıkıntılarım
o yüzden bu ay pek çalışma bile yapamadık:18: pek ümidim yok bu aydan o yüzden
ama belli olmaz hayırlısı
Hoşgeldin canım , nasılsın ?
iyiyim yasmin.sen nasılsın bakem.![]()
deme haklısın rüyalarda görüyoruz anca
ama bu 5 aydır deniyoruz hiç rüyamda bebiş görmemiştir
o kadar rüyalarıma kadar girmemişti yani![]()
Yok canım yok nerde eylülden beri buralardayım yok anam inat etti gelmiyo bebik bir türlü:84:
Hayırlısı olsun canım benim.İnşallah sıkıntıların hemencecik bitsin gitsin .Bu arada seninle gündaşız heberin olaa
Hoşgeldin canım , nasılsın ?
iyiyim yasmin.sen nasılsın bakem.![]()
inş.. en kısa zamanda gelir cannımmm inş. daha fazla bekletmez bıdık
Yok canım yok nerde eylülden beri buralardayım yok anam inat etti gelmiyo bebik bir türlü:84:
inş.. en kısa zamanda gelir cannımmm inş. daha fazla bekletmez bıdık
İnşallahhhhhhhhhhhhhh canım ya hepimizin bebikleri kısa zamanda hayırlısıyla gelsin.Artık yorulduğumu hissediyorum ben..
Pes diyorum tatlımBende keman çalıyorum . Düşüncelerimi dağıtmak için akşam gece demiyorum çalıyorum . Komşular ; yasemin , yine hüzünlendirdin bizi ,her akşam içmeye başlayacağız senin yüzünden diyorlar
![]()
O zaman vardır bunda bir hikmet diyelim canım :) Bekleyelim görelim . Ne zaman beklenmeyen adetin ?