• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

iyi akşamlar kızlar nasıslınız
iş yerinde internetimizi kısıtladılar
eskisi gibi giremiyorum:19::19:

dün gece rüyamda erkek bebek gördüm benim bebeğimdi:31:
yorumunu bilen var mı:34:

aynen canım aynen bende oyleyım
şuan kendımı kemana verdım
moralım bozukken ıyı gelıyo

Pes diyorum tatlım :52: Bende keman çalıyorum . Düşüncelerimi dağıtmak için akşam gece demiyorum çalıyorum . Komşular ; yasemin , yine hüzünlendirdin bizi ,her akşam içmeye başlayacağız senin yüzünden diyorlar :52:

merhaba kızlarrrr bugün işi kaytardım ben kar yağdı tatil yaptım:)) geçmişi okudum çoğunuz çalışmışssınızz kıyamam sizee

Hayırdır inşallah canım.Hayra yor.Kız bebek sıkıntı derler ama erkek bebek görmek iyidir.:34:Hayırlı haber inşallah

Hayırdır inşallah canım.Hayra yor.Kız bebek sıkıntı derler ama erkek bebek görmek iyidir.:34:Hayırlı haber inşallah

sağol canım
aman hayırlı olsun bu ay biraz sıkıntı geçti hala bitmedi sıkıntılarım:19:
o yüzden bu ay pek çalışma bile yapamadık:18: pek ümidim yok bu aydan o yüzden
ama belli olmaz hayırlısı

slm kızlar nassınız bakem.:71:

Hoşgeldin canım , nasılsın ? :16:

Hayırlara vesile olsun inşaallah canım . Bende görüyorum öyle rüyalar . Aç tavuk rüyasında darı görürmüş derler ya , o hesap yaniii :1:

merhaba kızlarrrr bugün işi kaytardım ben kar yağdı tatil yaptım:)) geçmişi okudum çoğunuz çalışmışssınızz kıyamam sizee

Çalışmaktan yoruldum ben . Tatil verdim kendime :52:

sağol canım

umudunu kesenlerrrrr bebiş müjdeliyor şekerim inş. sende onlardan olursun,, poticcik öyleydi hiç belli olmuyor nasip diyelim inş. hayılrısı olur dediğin gibi.

Hayırlara vesile olsun inşaallah canım . Bende görüyorum öyle rüyalar . Aç tavuk rüyasında darı görürmüş derler ya , o hesap yaniii :1:

deme haklısın rüyalarda görüyoruz anca:1:
ama bu 5 aydır deniyoruz hiç rüyamda bebiş görmemiştir
o kadar rüyalarıma kadar girmemişti yani:1:

canım merhaba inş. uğuur getirir, bişey soracağım ben seni hamiş hatırlıyorumm ynaılıyorumuyum:(((
Yok canım yok nerde eylülden beri buralardayım yok anam inat etti gelmiyo bebik bir türlü:84:
sağol canım
Hayırlısı olsun canım benim.İnşallah sıkıntıların hemencecik bitsin gitsin .Bu arada seninle gündaşız heberin olaa:70:

iyiyim yasmin.sen nasılsın bakem.:34:

Yok canım yok nerde eylülden beri buralardayım yok anam inat etti gelmiyo bebik bir türlü:84:
Hayırlısı olsun canım benim.İnşallah sıkıntıların hemencecik bitsin gitsin .Bu arada seninle gündaşız heberin olaa:70:

iyiyim yasmin.sen nasılsın bakem.:34:

inş.. en kısa zamanda gelir cannımmm inş. daha fazla bekletmez bıdık

Pes diyorum tatlım :52: Bende keman çalıyorum . Düşüncelerimi dağıtmak için akşam gece demiyorum çalıyorum . Komşular ; yasemin , yine hüzünlendirdin bizi ,her akşam içmeye başlayacağız senin yüzünden diyorlar :52:

yaaaa ne guzel tesadüf bu
batı kemanmı turk muzıgımı?(komsular huzunlendıgıne gore turk muzıgı buyuk ıhtımal?):)

bugun fıkrımınınce gulu, samanyolu, bıde kıracın soyledıgı gelıncık sarkısını ogrendık
gelinciği çok sverım çok duygulu şarkıdır
bi ağlayasım var kı sormayın
offfffffffffbaşım dumannnnn ulen:)

Back