- Konu Sahibi medicalsecreter
- #2.541
JILET ALMA AĞDA AL DAHA ACITIR DAHA IYİ OLUR PSIKOYA BAGLADIM![]()
Çok tatlısın canım yaaaa
![KK60 :60: :60:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk60.gif)
Ağda aldığımı düşüdüm de , bizim komşu amca gözümün önüne geldi
NIYE KÜÜÜ?
AMCA AĞDAMI YAPIYO
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
JILET ALMA AĞDA AL DAHA ACITIR DAHA IYİ OLUR PSIKOYA BAGLADIM![]()
NIYE KÜÜÜ?Çok tatlısın canım yaaaa
Ağda aldığımı düşüdüm de , bizim komşu amca gözümün önüne geldi![]()
selaam kızlaaaar nasılsınııız bakalım ne var ne yook....
Benim çizelge ne oldu yaaa :S 38 haftalık hamileyim , hemide ikiz
İmdaaat , heeelllppp , sesimi duyan war mııııııı ?
bu arada moralım bozuk
gorumcem bebegın cınsıyetını ogrenmıs erkekmıs
uf yakınımda boyle haberler duydukça siz hariç kızlar siz kaderdaşlarımsınız
üzülüyorum moralım bozuluyo
ben boyle dııldım yaşarken oldum
ulenn
allahım gucune gıtmesın korkuyorum
Hamileyim yawruş hemide ikiz . Hafta başında hamile kalıp , hafta sonuna doğuran ilk kişi olarak tarihe geçecem
Çizelgeyi düzeltemedim , ciyaaaaakkkkk![]()
yaa şimdii çizelge yanlıştaa ben çok ciddiyim valla anlayamadım benim kafa gidik bugün anlama özürlülüğü geçiriyorum herhalde ama bugüne mahsus birşeyşimdi sen ikize hamilesin öylemiii :)))))
slm kızlarrrr yaaaaa uyuz oldum galiba memişlerim nasıl kasınıyo varyaaaaaaaaa![]()
yok canım hamile değilll sadece tickeri çözmeye çalışıyoooo çabalıyo ama başaramadı ki ikizlere hamile şukredelim yediz değil![]()
Canom bende mahfoldum 2 haftadırr öyle şiştilerki inanılmaz canım yanıyor prolaktin yükselmiş yinee östrojende bana yüksek gibi geldi 147 çıktı hiç birşey anlamadım.netcezz buu ikizleriii bilmiyorum.Çok moralim bozuluyor yine psikolojim alt üst olduuu:97::97::97::97::97:
hadiii yaa bende şu tickeri yapma aşamasına bakıp yapmıştım yardım almadan şimdide değiştiremiyorum kaldı gitti öyle Canommmm bennimm canımm çok sıkkkıınn ruh halim karışık darmaduman oldum.rahim filmim var 2 ay sonra sonrada aşılama falan amaa benim şimdiden çok moralim bozuluyoır.Sürekli ağlamak istiyorum uyumak istiyorum kimseyi görmek istemiyorum çok canım sıkkınn çook
![]()
sen aşılamamı yaptıracaksınn
evet aşılamaya kaldı iş artık.olmuyor çünkü 4 senelik evliyim artık ciddi tedavilerin zamanı geldi diye düşünüyoruz.Eşimde bir sorun yok bende yumurtlamada olmaya başladı ama cıkk hala tık yok...:93::93::93::93:
hayırlısı olsun canım benimmmumarım istediğin herşey gönlünce olurr ama üzülmek sıkılmak yokk