2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

canom hoşgeldin az önce seni geçiriyordum aklımdan test yaptırmışssın :( neden acele ettinki kuzu morelini bozma dur bakalım daha var gününe şeker

aslında düşüklerden sonra 2 ay ara vermiştim ilk deneme oluyoo bu ay

düşüklerinin olmaına çok üzüldüm ama iyi yönünden bakarsak doğurgansın ve tutma ihtimali çok yüksek normal yollarla hamile kalaibliyorsun demek buda bence güzelll bir durum inş. güzel haberler alırsın kuzucum

düşüklerinin olmaına çok üzüldüm ama iyi yönünden bakarsak doğurgansın ve tutma ihtimali çok yüksek normal yollarla hamile kalaibliyorsun demek buda bence güzelll bir durum inş. güzel haberler alırsın kuzucum

inşallah cnım yaaa beklemek artık işkence gibi geliyor ilk bebişimi istediğim ayda hamile kaldım ikincidede öyle ama bu ay zor geçiyor günler çabuk geçsede adet olayım çalışmaları kısıtlamıştım 3 kere olmuştu mart ayında güzel bir haber almak istiyorum

inşallah cnım yaaa beklemek artık işkence gibi geliyor ilk bebişimi istediğim ayda hamile kaldım ikincidede öyle ama bu ay zor geçiyor günler çabuk geçsede adet olayım çalışmaları kısıtlamıştım 3 kere olmuştu mart ayında güzel bir haber almak istiyorum

anladım canım bak dediğim gibi bence hiç üzme tatlı canını ben nedense senin kısa zamanda bebişne kavuşacağını düşünüyorum içime öyle doğuyorr ama şu stres inan hormonlarımızı etkiliyorr çok fenaa beynimiz çok akıllı takıldıkmı inatlaşıyor biizmlee biraz kendini rahat bırakk düşünmemeye çalış meşgale edin kendine tatlımm ben ilk 3 ay çok taktım kafaya buay takmıyorum diyemem ama biraz daha rahatım çalışmalar yapıyorum ama çokta kasmıyorum açıkcası olmazsa önümüzdkei ay hiç düşünmeyeceğimm inanıyorum mart nisanda bende güzel haberler alacağım

sonucum çıkmışşşşşşşş 0.03 of yaaaaaaaaaaa salagım bennnnnnnnnnn aptalll b.k var yaptırdım sankiiiiiiiiiiii:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

selaam ...

ah be canom neden böyle bir şey yaptın.. çoook erken.. biz aylardır burda diyoruz ki .. adet gecikmesi olmadan kimse test yapmasın.. nah işte sana moralini bozdun..

benim 2 gün önce hafif bir lekelenmem oldu.. şaşırdım kaldım 24.günüm dü.... normalde şubatın 6-7 gibi adet olmam gerekirken şimcik oldum.. 26. gün..

ii ki listeye yazdırmamışım kendimi.. :) hormonlarım alt üst olmuş herhalde midem bulanıyor.. bir de çay içtim.. tam karıştırdı beni.. :1::1:
neyse.. kimsecikler yok herhal 2 ziyaretçi hanım haricinde

napayım cnm ıkı hoş sohbet edecek birlerine baktıydım:)
siz geldınız
ütüleri yaptım

tvnın basında tembellık yapıyorum
offf
bıran once gunum gelsın ıstıyorum
aynı heyecan aynı hüsran her ay umarım bu ay hüsran olmaz:(

hoş geldin şekercimmmm, inş. hüsranalra sonn artıkk bitecek az kaldııı, ellerine sağlık bu arada:) benimce kayınvalidemler vardı yemeğe davet etmiştim şimddi tv seyrediyoruz şekerim, ben bugün soğan kürüne başladım sen hiç yaptınmı

hoş geldin şekercimmmm, inş. hüsranalra sonn artıkk bitecek az kaldııı, ellerine sağlık bu arada:) benimce kayınvalidemler vardı yemeğe davet etmiştim şimddi tv seyrediyoruz şekerim, ben bugün soğan kürüne başladım sen hiç yaptınmı

soğan kürü yapmadım hiç mihracecim ya
hayırlısı olsun senin için sonuçta bi zararı olmaz

kacınc gunundesın ki sen adetıne kac gun var ya sey ben adetımın 21 gunu progesteron testı yaptım 36.77 cıktı deger doktor yumurtlamıssın cok ii bi deger dedı netten baktım herkes 20 ve ustu deger ıcın hamilesinizdir diyor hayrı heves etmiim diom ama senın bu konuyla ılgılı fikrin var mı
cnm 3 ay önce benim de 33 çıkmıştı
inş seninki benimki gibi diildir de progesteron&gebelik çok ilişiklendirmedi benim dr

Medimmm

iiyim kuzum iğne ben dolanıoruz
evdeki eşyaları bazanın altını falan açtım hep bugün
herşeyi verdim birilerine
mis gibi oldu ev hafifledi
dr daydım dün ii gidioruz dedi
yarın yine gitçem sabahtan
ne dicek bakalım

cnm 3 ay önce benim de 33 çıkmıştı
inş seninki benimki gibi diildir de progesteron&gebelik çok ilişiklendirmedi benim dr

Medimmm

iiyim kuzum iğne ben dolanıoruz
evdeki eşyaları bazanın altını falan açtım hep bugün
herşeyi verdim birilerine
mis gibi oldu ev hafifledi
dr daydım dün ii gidioruz dedi
yarın yine gitçem sabahtan
ne dicek bakalım

cnm artık oyle derın temızlıge son
sakın ha
yumurtaları çatlatıverırsın zamanından önce mazallah
bende bugun bazayı açtım
vakumlu hurç almıştım yorganı içine koydum süpürgeyle çektim kağıt gibi oldu kız ınanmıyodum ben reklamlarda gösterilene:) bazanın altına hurçla 16 tane elyaf yorgan sığar dunya varmış be:)
bulur bulmaz alacam 5-6 hurç daha kışlıkları - yazlıkları da koyucam çekyatlarımın altları hep dolu.

senin için çok heyecanlanıyorum ben ya craftycim:)
tedavi sürecini içimden gele gele takip ediyorum inşallah hayırlısı olucak
Bugünkü ruh halim
(cano gibi test yapasım var)

Back