- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi medicalsecreter
- #2.581
canom hoşgeldin az önce seni geçiriyordum aklımdan test yaptırmışssın neden acele ettinki kuzu morelini bozma dur bakalım daha var gününe şeker
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canom hoşgeldin az önce seni geçiriyordum aklımdan test yaptırmışssın neden acele ettinki kuzu morelini bozma dur bakalım daha var gününe şeker
acele bacııı:) şeker kaçıncı denemen bu bakimm benim 4.ah kafamı vuruyom saga sola ama ne fayda dayanamaayıp yaptırdım
acele bacııı:) şeker kaçıncı denemen bu bakimm benim 4.
aslında düşüklerden sonra 2 ay ara vermiştim ilk deneme oluyoo bu ay
düşüklerinin olmaına çok üzüldüm ama iyi yönünden bakarsak doğurgansın ve tutma ihtimali çok yüksek normal yollarla hamile kalaibliyorsun demek buda bence güzelll bir durum inş. güzel haberler alırsın kuzucum
inşallah cnım yaaa beklemek artık işkence gibi geliyor ilk bebişimi istediğim ayda hamile kaldım ikincidede öyle ama bu ay zor geçiyor günler çabuk geçsede adet olayım çalışmaları kısıtlamıştım 3 kere olmuştu mart ayında güzel bir haber almak istiyorum
sonucum çıkmışşşşşşşş 0.03 of yaaaaaaaaaaa salagım bennnnnnnnnnn aptalll b.k var yaptırdım sankiiiiiiiiiiii
ah kafamı vuruyom saga sola ama ne fayda dayanamaayıp yaptırdım
sevgili meslektaşım napaysın:)
napayım cnm ıkı hoş sohbet edecek birlerine baktıydım:)
siz geldınız
ütüleri yaptım
tvnın basında tembellık yapıyorum
offf
bıran once gunum gelsın ıstıyorum
aynı heyecan aynı hüsran her ay umarım bu ay hüsran olmaz
hoş geldin şekercimmmm, inş. hüsranalra sonn artıkk bitecek az kaldııı, ellerine sağlık bu arada:) benimce kayınvalidemler vardı yemeğe davet etmiştim şimddi tv seyrediyoruz şekerim, ben bugün soğan kürüne başladım sen hiç yaptınmı
cnm 3 ay önce benim de 33 çıkmıştıkacınc gunundesın ki sen adetıne kac gun var ya sey ben adetımın 21 gunu progesteron testı yaptım 36.77 cıktı deger doktor yumurtlamıssın cok ii bi deger dedı netten baktım herkes 20 ve ustu deger ıcın hamilesinizdir diyor hayrı heves etmiim diom ama senın bu konuyla ılgılı fikrin var mı
cnm 3 ay önce benim de 33 çıkmıştı
inş seninki benimki gibi diildir de progesteron&gebelik çok ilişiklendirmedi benim dr
Medimmm
iiyim kuzum iğne ben dolanıoruz
evdeki eşyaları bazanın altını falan açtım hep bugün
herşeyi verdim birilerine
mis gibi oldu ev hafifledi
dr daydım dün ii gidioruz dedi
yarın yine gitçem sabahtan
ne dicek bakalım