- Konu Sahibi medicalsecreter
- #2.521
kızlar bugün bir arkadaşımla görüştüm.7 yıllık evli.çocuğu yoktu.şu an 4 aylık hamile.adetine 5 gün kala fik ffik yapmış ve hamile kalmış şaşırdım kaldım ya.yumurtlama filan hikayeeeeeeeeeeee![KK50 :50: :50:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk50.gif)
![KK50 :50: :50:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk50.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mediiiiiiiiiiiiii sen nasılsın fıstukkk
jasmeen cimm ii yaptınnn dinlenn yarında bol bol enerji topla:)
iyiyim yasmin.sen nasılsın bakem.![]()
iyiyim dostumbenim çok şükür Allaha sende iyisin inşallah gülüm![]()
Küsüm ben , sırf barışmak için hasta rollerinde uyuz . Enerjimi topluyorum ama kendim için harcayacağım canım
Çok şükür iyiyim dostanecim , hayat nasıl gidiyor ?
iyiyim tatlım.bebek bekliyom işte gelsin diye.gelmiyo inattttt![]()
bi gelsinler de o zaman inadı biz yapalım onlara
yok öyle el üstünde tutmak![]()
Bende iyi olmaya çalışıyom be medim napiim.Yalan delilik misali işte.
Bu ay moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum.oluruna bıraktım.klomen içtim iğne oldum.vs.vs. Bekliyom işte.senin ovulasyon yine çizgiymiş demi.geçen ayda öleydi.neden olur acep tatlım .çokmu yumutluyon sen.
ahhh bi gelse yapacağımı biliyo herhaldede onun için gelmeye tırsıyooo.![]()
galıba bazı aylar çift yumurtluyorum ben cnm bunu ogrenmek ıcın doktora gideceğim çokmerak ettim valla
moral konusuna gelınce hepimiz aynı durumdayız rabbım bebişlerimize en hayırlı zamanda kavustursun sağlıkla inşallah bu ay olsun öyle çok ıstıyorum ki offff artık gönül dolusu istiyorum..
evt ondandır
sen çaktırma seni nazlı bebek yapcam de kandır onu gelsin![]()
bencede canım bir yumurtlama takibi yaptırsan ii olur.en azından öğrenmiş olursun.gerçi inşallah buna gerek kalmadan bebişin gelir. Canım ya sizlerle konuşarak, çoğu zaman yazdıklarınızı okuyarak moral buluyorum bende.herkesle herşey konuşulmuyo be medi.ama burası gerçekten farklı.burada rahatlıyorum ben.inşallahhhhhhhhhhhhhh rabbim tez zamanda kucaklarımızı doldurur hepimizin.biz bayadır buralardayız artık hamiş topiği açsak hiç fena olmaz.hatta çoooook güzel olur.![]()
10 ocak![]()
kızlar bugün bir arkadaşımla görüştüm.7 yıllık evli.çocuğu yoktu.şu an 4 aylık hamile.adetine 5 gün kala fik ffik yapmış ve hamile kalmış şaşırdım kaldım ya.yumurtlama filan hikayeeeeeeeeeeee![]()
yaaaa ne guzel tesadüf bu
batı kemanmı turk muzıgımı?(komsular huzunlendıgıne gore turk muzıgı buyuk ıhtımal?):)
bugun fıkrımınınce gulu, samanyolu, bıde kıracın soyledıgı gelıncık sarkısını ogrendık
gelinciği çok sverım çok duygulu şarkıdır
bi ağlayasım var kı sormayın
offfffffffffbaşım dumannnnn ulen:)
kızlar bugün eşimlee ev baktıkkk çok heycan yaaptım kalbim gümgüm atıyorr bu hafta belli olacak inş
kızlar bugün eşimlee ev baktıkkk çok heycan yaaptım kalbim gümgüm atıyorr bu hafta belli olacak inş
GÖZLERİNİN İÇİNE BAŞKA HAYAL GİRMESİNHayırlı olsun inşaallah . Yok beş gün kala , yok bir kere vsduydukça imdaaaaaaattt diyesim , kendimi dağlara vurasım geliyoooo
Türk müziği tatlım :) Ayrılık , sarı gelin , burası muştur çalıyorum komşulara :))
GÖZLERİNİN İÇİNE BAŞKA HAYAL GİRMESİN
BANA AİT ÇİZGİLER DİKKAT ET SİLİNMESİN
.....
SANA GELEN YOLLARDA DAIMA BENI BEKLE AH BU SOZ BEBEISIME GELSIN:)
BU PARÇAYIDA DENE SUPER HAZ ALICAKSIN
Denerim tatlım :) Çalmadan önce markete gidip jilet alayım , hem komşulara hem bize lazım olur![]()