- Konu Sahibi medicalsecreter
-
- #2.481
İyi akşamlar herkese..
Bizim ilk denememiz ama çok istiyoruz yorumları okudum kafaya takmayın psikolojik vs. yazılmış ama benim hep aklımda.. Belirtileri okuyorum hiç biri ben de yok, her zamanki olan şeyleri yaşıyorum Allah ım sen dileyen herkese nasip et
cnım ben daha bugün idrar testi yaptım zaten reglim sadece 1 gün gecikmişti dün olmam lazımdı hiç beklemiyodum feci sürpriz oldu...kan tahlilini pzt falan yaptırırım heralde
kızlar nasılsınız feyzanaz hamileymiş....
kız medi olsun sen degerlendir bacıııı
medi canım akıntın varmıı :26:
ya bacıııı bende akıntı çok az varrr adet olacagımız zaman akıntı 1 hafta önceden kesiliyodu dimiiiii :26::26::26:ay var akıntım ya evet ney yesem mıdem bulanıyo açlıktandır dıyorum
oturuyorum yıyemıyorum ya
bu arada moralım bozuk
gorumcem bebegın cınsıyetını ogrenmıs erkekmıs
uf yakınımda boyle haberler duydukça siz hariç kızlar siz kaderdaşlarımsınız
üzülüyorum moralım bozuluyo
ben boyle dııldım yaşarken oldum
ulenn
allahım gucune gıtmesın korkuyorum
hoşgeldin 4 aylık evlisin galibaa inş ilk denemende tutturursunn
ya bacıııı bende akıntı çok az varrr adet olacagımız zaman akıntı 1 hafta önceden kesılıyodu dimiiiii :26::26::26:
canım evet adet oncesındekı hafta kuru grcermiş ve adet sonrası ıılk hafta
ama oyle bılemezsın bosuna pımpırıklenme
ya ne kadar kendimi dinlemiyorum desemde yalannnn zırt pırt wc ye gidiyorum akıntım varmı diyeamaaaaaaaaaaaaaaaaannn bi dahaki aya yaparıss nolcekkkkkkkkkkk
hadi bariii bişi itiraf edeyimmmmmmmm
bugun çok midem bulandıgı için gidip test aldım veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
kocaman tek çizgiii müstahak bana b.k var sanki bekle dimi
hadi bariii bişi itiraf edeyimmmmmmmm
bugun çok midem bulandıgı için gidip test aldım veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
kocaman tek çizgiii müstahak bana b.k var sanki bekle dimi
Canoooommm , bende dün acayip midem bulanıyordu , bende senin gibi test alıp yaptım ve
ayrı teklik bende de çıktı . ALLAH akıl ersin banaaa
Feyzanaz arkadaşım ; ALLAH , eli yüzü düzgün , aklı yerinde , sağlıklı olarak kucağına nasip etsin inşaallah , amiiiinnnn
slm kızlar müjdeeeee müjdeeeeee size....yaaa şansımdan kimse yok...benim dün regl olmam gerekiyodu olmadım ve az önce meraktan test yaptım ve nihayet çift çizgiyi gördüm...hala şoktayım inanamıyorum 3 aydır bırakmıştım tedaviyi hele bu ay hiç ümidim yoktu hatta eşim rahim filmi için randevuyu bile ayarlamıştı şükür rabbime gerek kalmadı çok mutluyum arkadaşlar rabbim bu duyguyu hepinize yaşatsın inşallah...
NOT:Kızlar inanın bu iş tamamen psikolojiyle alakalıymış ilkkez bu ay hiç kafama takmadım hatta aklıma bile gelmedi kendimi rahim filmine hazırlamıştım...ve ilişkiyede hiç önem vermedim sadece birkaç defa oldu ondada ne yattım ne yastık koydum hemen kalkıp duş almıştım ama olcağı varsa oluyomuş...rabbime şükürler olsun...DARISI BAŞINIZA
Bende birşey itiraf etmek istiyorum :)
Buradaki arkadaşlarımın güzel haberlerini okudukça , inanın acayip mutlu oluyorum . Nedendir bilmiyorum , tanıdıkların hamile olduklarını duyunca bir garip oluyorum . Kıskanmıyorum ama açıkçası ne hissettiğimi bilmiyorum .
Sanki yeniden öss ye giriyor gibiyim . Öss ye girerken bu kadar kasmadım ben yaaa .
Sanki onlar üniversiteye yerleşti de kendimi açıkta kalmış , yedek başvurularını bekler gibi hissediyorum
1. mihracee
2. tarioronar
3. jasmeen
pişt kızlarr napatsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?