- Konu Sahibi medicalsecreter
-
- #2.461
Haftaiçi çalışmaktan pek yazamıyordum . Şimdi evdeyim , kimsecikler yazmıyor :S
Nerdesiniz kızlaaaarrr ?
Canom , hafif birşeyler ye . Akşam yemeğine az kaldı
slm kızlar müjdeeeee müjdeeeeee size....yaaa şansımdan kimse yok...benim dün regl olmam gerekiyodu olmadım ve az önce meraktan test yaptım ve nihayet çift çizgiyi gördüm...hala şoktayım inanamıyorum 3 aydır bırakmıştım tedaviyi hele bu ay hiç ümidim yoktu hatta eşim rahim filmi için randevuyu bile ayarlamıştı şükür rabbime gerek kalmadı çok mutluyum arkadaşlar rabbim bu duyguyu hepinize yaşatsın inşallah...
NOT:Kızlar inanın bu iş tamamen psikolojiyle alakalıymış ilkkez bu ay hiç kafama takmadım hatta aklıma bile gelmedi kendimi rahim filmine hazırlamıştım...ve ilişkiyede hiç önem vermedim sadece birkaç defa oldu ondada ne yattım ne yastık koydum hemen kalkıp duş almıştım ama olcağı varsa oluyomuş...rabbime şükürler olsun...DARISI BAŞINIZA
hadi hayırlısı canım çok sevindimmmmmmmmmmmmmmmmmm
çok teşekkür ederim canom allah seninde gönlüne göre versin...
slm kızlar müjdeeeee müjdeeeeee size....yaaa şansımdan kimse yok...benim dün regl olmam gerekiyodu olmadım ve az önce meraktan test yaptım ve nihayet çift çizgiyi gördüm...hala şoktayım inanamıyorum 3 aydır bırakmıştım tedaviyi hele bu ay hiç ümidim yoktu hatta eşim rahim filmi için randevuyu bile ayarlamıştı şükür rabbime gerek kalmadı çok mutluyum arkadaşlar rabbim bu duyguyu hepinize yaşatsın inşallah...
NOT:Kızlar inanın bu iş tamamen psikolojiyle alakalıymış ilkkez bu ay hiç kafama takmadım hatta aklıma bile gelmedi kendimi rahim filmine hazırlamıştım...ve ilişkiyede hiç önem vermedim sadece birkaç defa oldu ondada ne yattım ne yastık koydum hemen kalkıp duş almıştım ama olcağı varsa oluyomuş...rabbime şükürler olsun...DARISI BAŞINIZA
hemen ayagamı kalktın kızzzzzzama 6 gün var çalışsanda tutmazkiii adete 1 hafta kala hamile kalınmıyo
of yaaa arabayı çizmişlerrrrrrrrr
ayyy geçmiş olsun bende çok sinir oluyorum böle şeylere niye çizerlerki dimi ya hasta bu insanlar
ne sordun hayko okumadım bıda sorsana
ov. testım kopkoyu pozitif ben gene ıkıncı kexz yumurtluyom allahım ya ... ben sol yumurtalıgım nası agıryo spermler guclu olsa onuz doğuracagım nasıl agrıyo suan üfffffff
kacınc gunundesın ki sen adetıne kac gun var ya sey ben adetımın 21 gunu progesteron testı yaptım 36.77 cıktı deger doktor yumurtlamıssın cok ii bi deger dedı netten baktım herke 20 ve ustu deger ıcın hamilesin dior
yaa oylemıymış hadı hayırlısı olsun cnm progestreron hakknda bılgım yhiç hormonlar pekcok seyden etkkılenebılıyolar oyuzden ancak doktor net bısey dıyebılır canımcım
bugun benım 24. gunum bıde 16. gunde gordum çift çizgiyi tam da ılıskıye gırmedık 3 gundur gene yumurtluyom ya
kan testi falan yaptırdınmı canımm yada ne zaman yapacaksınız inş sağlıkla alırsın kucagına canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?