- 30 Mart 2009
- 3.628
- 55
- 683
- Konu Sahibi medicalsecreter
-
cnm ruh halim bugün hiç iyi değil..birde iş ile ilgili aksaklıklar çıkıyo devamlı.canımı sıkıyo..aman işte herzamanki ben
2,5 yılı aşkındır , ewlilik denen meydan muharebesinde katılan , özel bir şirkette satınalma mühendisi olarak çalışan , istanbul anadolu yakasındabulunan , 28 yaşlarında bir savaşçıyım
2,5 yılı aşkındır , ewlilik denen meydan muharebesinde katılan , özel bir şirkette satınalma mühendisi olarak çalışan , istanbul anadolu yakasındabulunan , 28 yaşlarında bir savaşçıyım
Osmansız o diziyi seretmem ben yaaaKızlar Osaman filmden çıkıyormuş.
Ama ölmüyomuş 45 yaşında oluyormuş
Allahım bu diziyi ne yapacaklar ileriyemi saracaklar
Ama bu hali daha güzel hem daha neler olcak neler
Ben satınalmacıyım deseydin bana baştan ben senin dengesiz ruh halini, iniş çıkışını, diplerde yaşamanı anlardım keyfin bilir demezdim2,5 yılı aşkındır , ewlilik denen meydan muharebesinde katılan , özel bir şirkette satınalma mühendisi olarak çalışan , istanbul anadolu yakasındabulunan , 28 yaşlarında bir savaşçıyım
herkeşleree selamun aleykum bacılarr lıstenıze benı de ekleyım bakemm bensız olmasss beklenmeyen gunum 5 subat beaaa yanına da gonlunuzden ne gelıosa yazın bakem benı ne kaa tanıdıınız
:13::13::13::13::13::13:Ruh halimiz borsa gibi bir iniyor bir çıkıyor +/-
Dün bende eşimle tartıştım ağlamaktan helak oldum gözlerim şişti
eve gider gitmez yattım yemekte yemedim düşünün birde hamileyim hatta çok tiksindiğim sigaradan bile 2 tane içtim düşünün yani.
Ama bu gün iyiyim neşeliyim yani her günümüz aynı olmuyor be kızlar
En iyisi herşeyi sallamak
temamdır artık sende bu kadrodasın hoşgeldınn sefa geldın bu topicte bişi var ama yenı gelenler hemen hamiş oluyo inş sende olursun
Katılıyorum kimler geldi kimler geçti ama hep yeni gelenler erkenden ayrıldı aramızdan.
Eskilerden bir benmi varım hamiş?
temamdır artık sende bu kadrodasın hoşgeldınn sefa geldın bu topicte bişi var ama yenı gelenler hemen hamiş oluyo inş sende olursun
ebet ugurumuzsunacık daha surt gobişini ekrana gııı bıde bol bol dua tabıkı de
yanına bursalı kadifeli gelin
bebek yapın gelin mi yazsak kız
mani gibi oldu bu beenmedim
düşünem biraz daaa
memnun oldum cnm..
Cümlelerin çok güzel ama... Değişik ve etkileyici
yine adres değişmiş öbür topiğe gittim in cin top oynuyomediiiii benide yaz listeye 14 şubat
Kızlar ben kaçar öpüyorum hepinizi
Pazartesi görüşürüzzzzzzzzzzzzzz
Kızlar ben kaçar öpüyorum hepinizi
Pazartesi görüşürüzzzzzzzzzzzzzz
kuzum hoşgeldin :)
cümleten huzursuzuz
bi yerde duramıoz :)
topic aça aça bi hal olduk baksana :)
Ben satınalmacıyım deseydin bana baştan ben senin dengesiz ruh halini, iniş çıkışını, diplerde yaşamanı anlardım keyfin bilir demezdim
sarıldım sana çok
bi araba hat alayım dedim personele aman Tanrım ne zor bişi almak şirket için
ALLAH SABIR VERSİN ARKADAŞIM
Teşekkür ederim canım , sana da işlerinde kolaylıklar dilerim
Arkadaşlar ;
Bu tarihler regl tarihiniz mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?