• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

e yaz beni bacım ya aşkolsun :)

orda da görürüm adımı
yanına da arkadaşını yalnız bırakmayan vefalı dost yaz

hehhe olmaz oyle :20::38:

gündaşım tek kalmadın benimde günüm 4 Şubat oluyor ocak 1de oldum 35 günde bir olduğuma göree gündaşızz :D :))))
:38:

ben de çantamda prediktorler kolumda iğne morluklarıyla dolaşıyorum
eroinman sanacaklar kolumu sıyırsam:27:

ooohhh topikce kafayı sıyırdık:27:
sonraki topicimiz "mart ayında kafaya huni takanlar buraya" falan olur herhalde:53::27::27::27:
:60::60::60:

yaaa osmanla şehzade mustafayı değiştirsinler
şehzade mustafa denize düşsün osmanım sarayda yaşasın
ama hürrem boğmasın onu :43:

işte buldum sizi :9: yeni topik açılmış ne zaman açılmış:92:
medii beni de ekle bari biz de öylesine deniyoruz bu ay yani kendimizi deniyoruz desek daha doğru olur :9:
o yüzden öylesine denesek de bu listede olmak güzel olur beni de ekler misin 7 şubat olacak gibi görünüyor çünkü bugün doktor yımırtamın 15,5mm olduğunu geç yumurtlayacağımı söyledi rahim kalınlığım 7,5mm miş iyiymiş kalınlığı ovulasyon testlerim de henüz silik zaten:24: öyle işte..
beni de 7 şubata kendilerini deniyorlar şeklinde yazar mısın çok eğlenceli :9:

Son düzenleme:
bana bi gelemedin ya
Şu göbeğime bi konamadın ya
O zaman en hayırlısı olsun hakkımızda

gel hadi orada durma
Ama lütfen çabuk ol yorma!
iki medeni insanız biz
çirkinleştirme bizi ulen dana:27::27::27::27:

bana bi gelemedin ya
Şu göbeğime bi konamadın ya
O zaman en hayırlısı olsun hakkımızda

gel hadi orada durma
Ama lütfen çabuk ol yorma!
iki medeni insanız biz
çirkinleştirme bizi ulen dana:27::27::27::27:

süpper ötesi teprıklers

söylemiştim gel demiştimekimde kasımdaaaaa
bundan böyle artık seninleee
görüşürüz şubattaaaaa
meraba merabaaaaaaaaaaağ :37:

dur anam nereye :26:
bizim burda hepimizin sıkıntısı aynı..amacımız sıkıntımızı paylaşmak ve biraz olsun rahatlamak..birbirimize destek olmak..sende önce bu umutsuzluğunu bir kenara bırakacaksın ve bebişini kucağına alacaksın :16:

Yanlış anlaşıldım sanırım . Sizlerinde moralini bozmak istemediğim için çıkmak istedim :26:

Zerre kadar umudum yok artık . Bir kaç ay önce bu sözü kendime bile söyleyemezdim , şimdi
herkese de söylüyorum . Her ay ; gün beklemekten de , insanların sorularından da fenalık geldi .
Kısacası ; ALLAH a inancım var da , kendime artık yok .

Ama sizleri takip etmeye dewam edeceğim . Sıcak yaklaşımlarınız için teşekkürler :71:

Yanlış anlaşıldım sanırım . Sizlerinde moralini bozmak istemediğim için çıkmak istedim :26:

Zerre kadar umudum yok artık . Bir kaç ay önce bu sözü kendime bile söyleyemezdim , şimdi
herkese de söylüyorum . Her ay ; gün beklemekten de , insanların sorularından da fenalık geldi .
Kısacası ; ALLAH a inancım var da , kendime artık yok .

Ama sizleri takip etmeye dewam edeceğim . Sıcak yaklaşımlarınız için teşekkürler :71:

sana bir sır vereyimmi?
benim bu topikten başka bu kadar eğlendiğim yada güldüğüm yer yok..işim hep stres özel hayatım hep stres bir bebeğim olsun dedim oldu düştü...sana oturup anlatsam hayatımı şaşar kalırsın.ama napayım en azından bebek konusunda burdaki arkadaşların desteğini alıyorum..onlarında aynı sıkıntıları aynı sorunları yaşamaları bir nebze olsun tekrar güvenimi geri kazanmamı sağlıyo..bazen diyorumki bu forum belki bu sıkıntıların arasında bana umut olsun diye geldi :16:
sende gel aramıza (tabi istersen) biraz olsun rahatla..

Back