- Konu Sahibi medicalsecreter
-
- #2.341
günaydınnnn bacılarrrrrrrr dün gece hiç rahat uyuyamadım kalktım banyo yaptım 1 saat uyuduysam yarım saat uyanıktım kasık agrısını saymıyoum zatii bacaklarımda agıdııı yaa ne çok konuştıum nasılsınız bakalımmm
günaydın canım ya düşüremedin mi taşlarını hala ondan mı ağrın
günaydın canım ya düşüremedin mi taşlarını hala ondan mı ağrın
bacı artık taştan şüphelenmiyorum ben taş olan yanım hiç agrımıyooo ben adet olcam galiba bu sabah kalktım gögüslerim dolgunlaşmış ve akıntım çok az vardı keske bu ayı iyi degerlendirseymişim 3 kere fik fikten çocukmu olur pehhhhhhhh
kız konuşsanızaa
arkadaşımın...adı da kendi gibi güzel
Alya Dua :)
ben yazmıcaktım
duramadım
gidiyorum
gunaydın tatlılar nasılsınız
Zeynep nasıl hıssedıyosun kendını cnm
annee zeynep annee zeynepppp :)
zeynep nasılsın canım
iyiyim canom senden naber neler yapıyorsunuz
geçmişi okuyamadım kimseciklerden haber varmı
iyilik canım ne olsun daha kimseden haber yokk ay başında dökülmeye başlarlar
evwet şubatı bekliyos gelse de artık belli olsaolanlar
bacı artık taştan şüphelenmiyorum ben taş olan yanım hiç agrımıyooo ben adet olcam galiba bu sabah kalktım gögüslerim dolgunlaşmış ve akıntım çok az vardı keske bu ayı iyi degerlendirseymişim 3 kere fik fikten çocukmu olur pehhhhhhhh
günaydınnnncanocum sıkma canını bikereden bile oluyo bebiş yeterki rabbim versin bende dün gece diç uyumadım dizim felaket ağrıyo topallıyorum yürürken eğer hamile olsaydım kesin düşerdi dün iyiki hamiş değildim
günün ne zamandı ki bacııııbıdık dayanamayacak gelecek bence
valla bende hiçbir belirti falan yok.şubatada giricez az kaldı..erken ama demi kızlar belirti için falan?
günün ne zamandı ki bacıııı
unutmuşum kız günümü..dönüp listeye baktım
8 şubatmış
bıdık dayanamayacak gelecek bence
valla bende hiçbir belirti falan yok.şubatada giricez az kaldı..erken ama demi kızlar belirti için falan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?