- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi medicalsecreter
-
- #2.201
neymiş kızzz söleseneeeeee
ayyy benim kocacım bana masaj yaparrr ama şimdilik 10. yıla giderlim bakalım yapacakmı şimdiden degerlendirmek lazım bugunleri
elmakurdum nasıllsın cnm.bebiş nasıl ii gidiyormu hamilelik
katıl bizeeeeemerhaba arkadaşlar ya bana şu liste sistemini anlatırmısnız bende aranıza katılayımadet olacağımız günü mü yazıoruz benim 19 şubat. 2 yıllık evliyim ben 5 aydır deniyoruz. ne zaman olur ki acaba
Masajcı gelhi hanımmmmm
çeşit,çeşit masajlarım var
:) söylüyorum hazır olllbak söylüuorm
Bigger
Bulantıların ve sık,sık idrar dışında bir sorun yok gibi
Şimdilik idare ediyorum heee birde çok uyuyorum ben gece kuşu
akşam oldumu ağzım ayrılıyo yaşlı nineler gibi tv izlerken gözlerim
kapanıyor.Eşim şoklarda herif beni zorla yatağa götürürdü
kız blends falan olaydııı büyük
eee büyük anacım napım90 larr bebiş gelirse şah iken şahbaz olacaklar
eee büyük anacım napım90 larr bebiş gelirse şah iken şahbaz olacaklar
bende kendıme 85 sutyen alıyom 85 b ama sıgmıyolar yaaaaaaa
firar edıyolar 90 alsam cokmu buyuk gorunur acep?
keşke benimde küçük olsalar 80 b sütyen bulmak zor oluyoah ah
Benimkilerde küçük. Bekarken 75di..şu an 80 tam oluyo ama şişlik var allahdan şiş olmasa 75 devam
bende hiç bişey yok bulantı falan bahsediyoduk hep burda şu belrti bu belirtibenimde bazen gözlerim kapanıyo kendiliğinden mayışıyorum demek ondanmış
bende kendıme 85 sutyen alıyom 85 b ama sıgmıyolar yaaaaaaa
firar edıyolar 90 alsam cokmu buyuk gorunur acep?
muhabbetin direk ortasına dalıp alakasız bir şey söyleyeceğim ama kusuruma bakmayın takip edemedim yani geçmiş okuyamadımmedii huu şey benim yımırtam hala çatlayamamış çünkü anca 22,5 olabilmiş bugün o yüzden listede beni 13 şubata atabilir misin hatta bir yumurtlayayım da öyle yaz sen beni sonra bir daha değiştirmek zorunda kalmamak için sana da zahmet oluyor ama:78:
bu arada pıhtılaşma testleri yaptırdım çok para tuttu özel sigortam karşılamıyordu ssk da %30 karşıladı 330 lira verdimhaftaya çıkacakmış sonuçlar çıkan bir kaç tanesi var onlar da normal değerlerde çıktı. bugün de hormon testleri yapıldı iki kolum da delik deşik oldu
çeyiz alışverişi yapıyoruz iç çamaşırına sıra geldi sütyen alcaz kadına 75 diyorum annem de yok kızım 95 al diye tutturduumilletin içinde benimle gögüslerimin kavgasını yapmıştı yok seninkiler 95 anne diyorum yapma herkes bize bakıyooo yok illa 95 alcaksın 85 aldık ortasını bulduk allahtan izmirdeydi aldıgımız yer çünkü herkes ögrendi kaç beden giydiğimi
yaa halamı catlamamıs tamam cnm sen ne zaman ıstersen yazarım bekleriz..
ya benımde bu ay cok şüpheli durumum bugun nasıl akıntım var yumurtluyorum uzuyo akıntı çünkü
16. gunde bukadar youn olmamıstı ya ıkıncıye catlıyo ya 16. gun catlamadı.
bakalım akasam bı ovulasyon testı yapayım yıne zaten calısma gunum bugun
cok para etmiş testlerın canım ya bu sgk ta ıstedıını karsılıyo deli ediyo benı.
geçmiş olsun cnm
elma oo büyütmüşsün bebişi 8. haftadasın he maşallah yaakalp atışını duydun mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?