2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

elmakurdum nasıllsın cnm.bebiş nasıl ii gidiyormu hamilelik

Bulantıların ve sık,sık idrar dışında bir sorun yok gibi
Şimdilik idare ediyorum heee birde çok uyuyorum ben gece kuşu
akşam oldumu ağzım ayrılıyo yaşlı nineler gibi tv izlerken gözlerim
kapanıyor.Eşim şoklarda herif beni zorla yatağa götürürdü

bende hiç bişey yok bulantı falan bahsediyoduk hep burda şu belrti bu belirti benimde bazen gözlerim kapanıyo kendiliğinden mayışıyorum demek ondanmış

muhabbetin direk ortasına dalıp alakasız bir şey söyleyeceğim ama kusuruma bakmayın takip edemedim yani geçmiş okuyamadım medii huu şey benim yımırtam hala çatlayamamış çünkü anca 22,5 olabilmiş bugün o yüzden listede beni 13 şubata atabilir misin hatta bir yumurtlayayım da öyle yaz sen beni sonra bir daha değiştirmek zorunda kalmamak için sana da zahmet oluyor ama:78:
bu arada pıhtılaşma testleri yaptırdım çok para tuttu özel sigortam karşılamıyordu ssk da %30 karşıladı 330 lira verdim haftaya çıkacakmış sonuçlar çıkan bir kaç tanesi var onlar da normal değerlerde çıktı. bugün de hormon testleri yapıldı iki kolum da delik deşik oldu

çeyiz alışverişi yapıyoruz iç çamaşırına sıra geldi sütyen alcaz kadına 75 diyorum annem de yok kızım 95 al diye tutturduumilletin içinde benimle gögüslerimin kavgasını yapmıştı yok seninkiler 95 anne diyorum yapma herkes bize bakıyooo yok illa 95 alcaksın 85 aldık ortasını bulduk allahtan izmirdeydi aldıgımız yer çünkü herkes ögrendi kaç beden giydiğimi

yaa halamı catlamamıs tamam cnm sen ne zaman ıstersen yazarım bekleriz..
ya benımde bu ay cok şüpheli durumum bugun nasıl akıntım var yumurtluyorum uzuyo akıntı çünkü
16. gunde bukadar youn olmamıstı ya ıkıncıye catlıyo ya 16. gun catlamadı.

bakalım akasam bı ovulasyon testı yapayım yıne zaten calısma gunum bugun
cok para etmiş testlerın canım ya bu sgk ta ıstedıını karsılıyo deli ediyo benı.
geçmiş olsun cnm

BU ARADA 13 ŞUBAT BENİM DOUM GUNUMMMMMMM HİHİ :)

Son düzenleme:

kesin kayınvalidendirrrr:)) çatlak bunarr yaaa:)

sağol
evet büyütemedim ki çatlasın doktor bugün çatlar dedi ama ben de merak ettim yarın da gel de bakalım çatlamış mı çatlamamış mı dedi arkası yarın dizi gibi oldu senin yumurta da dedi gülüştük
vallahi bu kürtajdan sonra böyle oldu büyütemedim bir türlü yumurtamı inşallah çatlar yaa yoksa kiste dönermiş sen şimdi bugün kaçıncı günündesin tickerında bebeğin doğmuş görünüyor:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…