• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

sağol:16:
Evet büyütemedim ki çatlasın :9: Doktor bugün çatlar dedi ama ben de merak ettim yarın da gel de bakalım çatlamış mı çatlamamış mı dedi arkası yarın dizi gibi oldu senin yumurta da dedi gülüştük:9:
Vallahi bu kürtajdan sonra böyle oldu büyütemedim bir türlü yumurtamı inşallah çatlar yaa yoksa kiste dönermiş:53: Sen şimdi bugün kaçıncı günündesin tickerında bebeğin doğmuş görünüyor:26:

geçmiş olsun cnm.
Umarım çatlarda sende rahatlarsın.nasıl bakıyo dr yumurta çatlamış mı diye?
Bu ay bende hiç anlamadım ne zaman yumurtladığımı :26: Kafam karıştı valla.aman salladım biraz bu ay ama.

Evet büyütemedim ki çatlasın :9: Doktor bugün çatlar dedi ama ben de merak ettim yarın da gel de bakalım çatlamış mı çatlamamış mı dedi arkası yarın dizi gibi oldu senin yumurta da dedi gülüştük:9:
Vallahi bu kürtajdan sonra böyle oldu büyütemedim bir türlü yumurtamı inşallah çatlar yaa yoksa kiste dönermiş:53: Sen şimdi bugün kaçıncı günündesin tickerında bebeğin doğmuş görünüyor:26:

canım bugun 23. Günüm tıckerı gırgır olsun dıye yaptım:1:

çeyiz alışverişi yapıyoruz iç çamaşırına sıra geldi sütyen alcaz kadına 75 diyorum annem de yok kızım 95 al diye tutturduu:53:milletin içinde benimle gögüslerimin kavgasını yapmıştı yok seninkiler 95 anne diyorum yapma herkes bize bakıyooo yok illa 95 alcaksın 85 aldık ortasını bulduk allahtan izmirdeydi aldıgımız yer çünkü herkes ögrendi kaç beden giydiğimi:60::60::60::60::60::60::60:

İlk evlendiğimde zayıftım,memeoşlarda tahta ay ne utanırdımmmmm
Birde gençkızlık dönemlerinde sütyenlerin içine vatka koyardım boş kalmasın diye
eğer silikonsuzsa sütyenim :1:75 bedenin içi dahi bomboştu :9:
Şimdi 85 takıyorum taşıyor

İlk evlendiğimde zayıftım,memeoşlarda tahta ay ne utanırdımmmmm
Birde gençkızlık dönemlerinde sütyenlerin içine vatka koyardım boş kalmasın diye
eğer silikonsuzsa sütyenim :1:75 bedenin içi dahi bomboştu :9:
Şimdi 85 takıyorum taşıyor

ayyy ben genç kızken kocamandılarrr koşamazdım hep koşar adımlarla yüürdüm sanki agzıma çarpacalardı ama şimdi tam kıvamındalar:60::60::60::60:

bnm göğüsler büyük evlendim dahada büyüdü bide çocukken fincan kapattılar küçük olsun diye diyorum fincanlı böyleyse fincansız nasıl bişey olurdu.... :60::60::60:

ya ben çok özeniyom küçük göğüslere pazardan sütyen alıp giyiyorlar en az 40-50 lira veriyom bennn

bir de hiçbişeyi denemeden alamıyom üzerime uymuyo:1::1::1:

ya ben çok özeniyom küçük göğüslere pazardan sütyen alıp giyiyorlar en az 40-50 lira veriyom bennn

bir de hiçbişeyi denemeden alamıyom üzerime uymuyo:1::1::1:

ay kendimi gördüm sendeeee:( onuda geçtim şeker kıyafetlerdede üst hep bir beden büyük almak durumundayım:( çok sinir bozucu kavuşmuyor düğmeler :)))

evet büyütemedim ki çatlasın :9: doktor bugün çatlar dedi ama ben de merak ettim yarın da gel de bakalım çatlamış mı çatlamamış mı dedi arkası yarın dizi gibi oldu senin yumurta da dedi gülüştük:9:
vallahi bu kürtajdan sonra böyle oldu büyütemedim bir türlü yumurtamı inşallah çatlar yaa yoksa kiste dönermiş:53: sen şimdi bugün kaçıncı günündesin tickerında bebeğin doğmuş görünüyor:26:
ayyy inşallahhh çatlar bacımmmmmm
Heeee banada fincan kapattılar keşke çorba kasesi kapasalarmış :60: :60: :60:
:60::60::60::60::60:
:)) günahını aldım kadının:D Allah Affetsin beni hehe:D

:1::1::1::1::1::1:

Back