- Konu Sahibi medicalsecreter
- #2.181
zor dimi :)
hakkat o 9 ay da geçmez heee :)[/QUOTE
mide bulanırken, bir de çatlarken vakit geçmiyoo gibi geliyo insana
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zor dimi :)
hakkat o 9 ay da geçmez heee :)[/QUOTE
mide bulanırken, bir de çatlarken vakit geçmiyoo gibi geliyo insana
yurdakul çaldağın kitabı var bende ama hiç alıp bakmadım ne yazıyo diye...sendeki katbın adı ne acaba?yarın söylermisin bana adını :26:
ruhsat olayını eşim daha çok sıkıntı yapıyo..alda kurtul deyip duruyo.sen nerde çalışıyosun şu an?
masaj ne ki?masaj aleti falanmı?
kız sen nasl bir varlıksın...
biraz önce lazdın
şimdi diyarbakırlı oldun birazdan en olcan çok merak ediyorum.. kız mübarek şive makinesi gibi...![]()
heheh çatlak kız bende o ne diyorum:) kızzz bu güzellikleri öyle çirkinleşt,rme heheh seviyorum onları
![]()
yurdakul çaldağın kitabı var bende ama hiç alıp bakmadım ne yazıyo diye...Sendeki katbın adı ne acaba?yarın söylermisin bana adını :26:
Ruhsat olayını eşim daha çok sıkıntı yapıyo..alda kurtul deyip duruyo.sen nerde çalışıyosun şu an?
Masaj ne ki?masaj aleti falanmı?
yarın söylerim sana kitabı canım benim sınava giridğimde komisyondaydı o kitabın sahibi inan hatırlamyorum belkide aynı kişidir. Ben şuan bir ymm yanındayımmm, memnunum işimden hiç bir sıkıntım yokk okadar ahatımki kendi işimi açmayı bile düüşünmüyorum![]()
bende hep yeminli yanında çalışmayı düşünmüştüm ama bulamadım.ankaraya yeni gelmiştim stajımı başlatmak zorundaydım bende şirkette başlattım ve bugüne kadarda hep şirkette çalıştım.ama bundan sonra aklıma mantığıma yatmayan yerde çalışmıycam.karar verdim.![]()
napıyorsunuz kızlar :)) evde ekmek kalmamış marketede gitmeye üşeniyorum öldüm açlıktann :)))) Crafty canımm 41 Yasin okundu ve bitti.Son 5i Jasmen okudu.İnşallah dileklerin kabul olur tedavi sürecinde kolay geçer.Rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallahhh![]()
isimmi koysak napsakkkk![]()
hıms yoksa hemen koyir
benimkilerin ismi var:)
SU SU NABER ANLATSANA NASI GEÇİYO CNM?![]()
bende hep yeminli yanında çalışmayı düşünmüştüm ama bulamadım.ankaraya yeni gelmiştim stajımı başlatmak zorundaydım bende şirkette başlattım ve bugüne kadarda hep şirkette çalıştım.ama bundan sonra aklıma mantığıma yatmayan yerde çalışmıycam.karar verdim.![]()
neymiş kızzz söleseneeeeee
ayyy benim kocacım bana masaj yaparrr ama şimdilik 10. yıla giderlim bakalım yapacakmı şimdiden degerlendirmek lazım bugunleri![]()
Masajcı gelhi hanımmmmm
çeşit,çeşit masajlarım var![]()