• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

selam kızlar :92:bugün arkadaşla markete gidiyoduk ben küüüttt diya düştüm marketin kapısında rezil oldum :60:arkadaşımda diyokı üzülme kimse yokti kisecikler görmedi:60:tepemde 4 tane kamera vardı nasıl kimse görmedi artık facede izlerim heralde :60:sakarlıkta kendimi aştım artık yani :60::60::60::60::60:ama dizim fena ağrıyo

selam kızlar :92:bugün arkadaşla markete gidiyoduk ben küüüttt diya düştüm marketin kapısında rezil oldum :60:arkadaşımda diyokı üzülme kimse yokti kisecikler görmedi:60:tepemde 4 tane kamera vardı nasıl kimse görmedi artık facede izlerim heralde :60:sakarlıkta kendimi aştım artık yani :60::60::60::60::60:ama dizim fena ağrıyo

:60::60::60::60::60: hemen bakayım eklemişlermiiii
geçmiş olsun kuzum:54:

hehe aynen öyle:) hoş kociş bu durumdan pek menun şikayetçi değil ama:D kiki bazen beni bozyur:d

benimkide memnun :17::17::17::17:
kaynanam ilk gebeliğimde kızım kilo al cocugu nasıl beslicen demişti bende anne merak etme hele bi dışarı çıksın burda atomlar var onlarla beslerim diye içimden geçirmiştim:60::60::60::60:

kuzummmmm
geçmiş olsun :)
helal et hakkını güldüm okurken
düşene çok gülerim ben o yüzden de çok düşerim :)

kuzummmmm
geçmiş olsun :)
helal et hakkını güldüm okurken
düşene çok gülerim ben o yüzden de çok düşerim :)

kız gül kasma kendini bende güldüm zatan :60::60::60::60::60::60::60::60:arkadaş gülemedi yazık üzülcem die kalktım üstümü başımı sildik ıslak mendillerle sonra dedeim gül arkadaşım gül die kızcağız patlıcakmıştı gülememekten :60::60::60::60::60::60::60::60:

ya ben çok özeniyom küçük göğüslere pazardan sütyen alıp giyiyorlar en az 40-50 lira veriyom bennn

bir de hiçbişeyi denemeden alamıyom üzerime uymuyo:1::1::1:
ay ben hertürlü alıp giyebilenlerdenim ama benimde belim kalın.hiç sevmiyorum o yüzden.:14:

gemiş olsun eray..
siyah kurdela neden anlayamadım cnm?

geçmiş olsun canım ya o kameraları kimse izlemiyo merak etme sen

kız nerem erotik leynnnn :60::60:

utanıyom valla demi utanmasam nolcek acepp

kızlar başıma ne geldiii makinamı boşaltmaya gittim heryer köpük olmuşşşşş :60::60:deterjan yerinden kopükler fışkırmışşşş:60::60::60::60:neden acepp

deterjanı cok koymuşsun makinede tüller mi vardı bikere benim de başıma geldi

Back