• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

Napissiniz kızlar
işlerim vardı bakamadımbikaç saat:26:

ŞÖYLE Bİ DÜŞÜNDÜM DE BEKLEMEKTEN SIKILDIM
MESELA GEBE OLSAM DA SIKILCAM NASIL SABREDICEM BEBEK GELENE KADAR BİLMİYORUM ÇOK SABIRSIZIM YAA :(

bence ozaman vakit çabuk geçer şeker kese görünmesi kalp atışı tesleri alışveirşi odası yatağı cicleri bicileri :D derken bir bakmışsn 9 ay:D

mihracee,SEVSENA,sardunyalarr,tannsel,medicalsecreter,seker_portakali,seb_bosh,

kızlar yemekten sonra herkese ağırlık çöktö galibaaa kimseciklerin sesi çıkmıyorr yada öğle arası çalışmamı yaptınız yorduldunuzmu bakem hepinize şerbet ikram edeyim:D kendinize gelin:D ballı süt falan

:43::43::43:ben yogummmm

şekerim şimdiden kolay gelsin sana, hım ne sınavına gireceksin tahminim smmm bitirme sınavı yönünde ama doğrumudur

evet cnm :46:

mistrall bende mayıs 2009 da aldım ruhsatımı tam bir yıl sürdü bitirme sınavlaırnı vermem ama ben paylaştırmıştım dersleri darısı sana olsunnn

sendemi mali müşavirsin ne güzel bilmiyordum. benim 4 dersim kaldı cnm..ama en zor 4 ders :18:

bu arada işyerinde konuşmam gereken ilk kişi ile konuştum.anlattım derdimi..beklemediğim bir tepki verdi ve ağladı.arkadaş bekar ve ailesi hatayda kendisi halasının yanında kalıyo.hani geçen gün söz etmiştim ya miyom var rahminde ve anne olma ihtimalin azalıyo demişti doktoru..ben işten ayrılcam diye analatınca kız ağladı eğer evli olsaydım yada ailem burda olsaydı bende istifa ederdim bende burda çalışmak istemiyroum dedi..üzüldüm kızın adına :14:

sendemi mali müşavirsin ne güzel bilmiyordum. benim 4 dersim kaldı cnm..ama en zor 4 ders :18:

bu arada işyerinde konuşmam gereken ilk kişi ile konuştum.anlattım derdimi..beklemediğim bir tepki verdi ve ağladı.arkadaş bekar ve ailesi hatayda kendisi halasının yanında kalıyo.hani geçen gün söz etmiştim ya miyom var rahminde ve anne olma ihtimalin azalıyo demişti doktoru..ben işten ayrılcam diye analatınca kız ağladı eğer evli olsaydım yada ailem burda olsaydı bende istifa ederdim bende burda çalışmak istemiyroum dedi..üzüldüm kızın adına :14:

hımss az kalmış 4 taneyide halledersinn merak etmeee bebiişten önce vermeye çalış ama ara verince sour insan, arkadşınada üzüldüm canım Alalh herkesin yardımcısı olsun

ay yazık kıyamam yaaaaaaa
bende üzüldüm çok
mecbur olmak çok zor
Allah kolaylık versin

hımss az kalmış 4 taneyide halledersinn merak etmeee bebiişten önce vermeye çalış ama ara verince sour insan, arkadşınada üzüldüm canım Alalh herkesin yardımcısı olsun

bende bebekden önce vereyim diyorum haklısın..ama hiç çalışacak vaktim kalmıyo..çalışıp halletmem lazım bu sene içinde..sen kaç yaşındasın cnm erken almışsın ne güzel ruhsatını :16:

napıyorsunuz kızlar :)) evde ekmek kalmamış marketede gitmeye üşeniyorum öldüm açlıktann :)))) Crafty canımm 41 Yasin okundu ve bitti.Son 5i Jasmen okudu.İnşallah dileklerin kabul olur tedavi sürecinde kolay geçer.Rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallahhh :70::70::70::70:

bende bebekden önce vereyim diyorum haklısın..ama hiç çalışacak vaktim kalmıyo..çalışıp halletmem lazım bu sene içinde..sen kaç yaşındasın cnm erken almışsın ne güzel ruhsatını :16:

şimdiden başarılar canımmmm bir kursa gitmeni tavsiye edebilirim ben ankaraya geldim bir kaç ders için bitirme kursuna tesmerin kursu oluyor çkk faydasını gördüm. şuan 28 yaşındayım, Ben stajı 1 sene yaptım ondan avantajlıydım canım

ayyy vücudum dökülüyooo
kollarım agrıyoo
akşam yatarken bacaklarım agrıyoooo
mamoşlarımla koltukaltımın arası acıyoooooooooo
mamoşlarım uyuşuyoooo
kasıklarım acıyooooooooooooo
ne çürük kadınım ben yaaaaa galiba grip olcam:2::2::2::2::2:

Son düzenleme:
şimdiden başarılar canımmmm bir kursa gitmeni tavsiye edebilirim ben ankaraya geldim bir kaç ders için bitirme kursuna tesmerin kursu oluyor çkk faydasını gördüm. şuan 28 yaşındayım, Ben stajı 1 sene yaptım ondan avantajlıydım canım

işden ayrılayımda bir kursu düşnüyorum.geçi sadece maliyet muhasebesinden düşünüyorum kursu.
bende Allah'dan 2 yıl yaptım stajı.şimdi 3 yıl :1: bende 26 yaşındayım.:21:

işden ayrılayımda bir kursu düşnüyorum.geçi sadece maliyet muhasebesinden düşünüyorum kursu.
bende Allah'dan 2 yıl yaptım stajı.şimdi 3 yıl :1: bende 26 yaşındayım.:21:

maliyet muhasebesinden sana bir kitap tavsiye edebilirim ama evde kitap akşam bakayım yarın söyleyim canım.sende genç yaşta almış olacaksın ruhsatını canım, haydi alda kafan rahatlasın insanın üstünden büyük yük kalkıyor.

ayyy vücudum dökülüyooo
kollarım agrıyoo
akşam yatarken bacaklarım agrıyoooo
mamoşlarımla koltukaltımın arası acıyoooooooooo
mamoşlarım uyuşuyoooo
kasıklarım acıyooooooooooooo
ne çürük kadınım ben yaaaaa galiba grip olcam:2::2::2::2::2:

mamoşş ne kızzz :) bu yıl bend eçok çürükleştim:(

maliyet muhasebesinden sana bir kitap tavsiye edebilirim ama evde kitap akşam bakayım yarın söyleyim canım.sende genç yaşta almış olacaksın ruhsatını canım, haydi alda kafan rahatlasın insanın üstünden büyük yük kalkıyor.
yurdakul çaldağın kitabı var bende ama hiç alıp bakmadım ne yazıyo diye...:1: sendeki katbın adı ne acaba?yarın söylermisin bana adını :26:
ruhsat olayını eşim daha çok sıkıntı yapıyo..alda kurtul deyip duruyo.sen nerde çalışıyosun şu an?

şu ındırım sitelerinden bitanesinde bile uygun fiyata masaj yok olsa gidecem vala omuzlarım agriiiii

masaj ne ki?masaj aleti falanmı?

Back