2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

yarın söylerim sana kitabı canım benim sınava giridğimde komisyondaydı o kitabın sahibi inan hatırlamyorum belkide aynı kişidir. Ben şuan bir ymm yanındayımmm, memnunum işimden hiç bir sıkıntım yokk okadar ahatımki kendi büromu açmayı bile düüşünmüyorum

Son düzenleme:

insan masajı hayatım elle yapılanlardan sırt omuz vs

bende hep yeminli yanında çalışmayı düşünmüştüm ama bulamadım.ankaraya yeni gelmiştim stajımı başlatmak zorundaydım bende şirkette başlattım ve bugüne kadarda hep şirkette çalıştım.ama bundan sonra aklıma mantığıma yatmayan yerde çalışmıycam.karar verdim.

HERKESE TEK TEK ÇOK TEŞEKKÜR EDİORUM
Allah razı olsun
medi kızım
bende bu ay 100 TL bayılcam galiba
ben de deli gibi masaj istiorum
ay biri saatlerce mıncıklasa beni
koca eskiden yapıodu çok güzel
yapmıo şimdi
elim arıo dio

merhaba arkadaşlar ya bana şu liste sistemini anlatırmısnız bende aranıza katılayım adet olacağımız günü mü yazıoruz benim 19 şubat. 2 yıllık evliyim ben 5 aydır deniyoruz. ne zaman olur ki acaba

hımss ben denetim şirketi çok isterdim ama maalesef yaşadığım yerde denetim şirketi yokk 2 tanecik ymm var zaten onla idare ediyoruzz neyseki ttk değiştide birkaç yıl sonra kendi denetim şirketimiz açarım belkii:) yada ymm ile ortak olurm

kesinlikle tamamen duygusal olsun çalışma şartların başka türlü kabul etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…