• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

adam haklı canım :) işyerinin stresi mutlaka eve de taşınıyordur.. ozaman tatsızlıklar oluşur zaten..
zor bir durum patronun karşısına geçip ben ayrılmak istiyorum demek.. ben eskiden çok korkardım böyle şeylerden.. hani bir de üniv terkim ya hep kendimi okumamış cahil görürdüm üniversiteli insanların önünde... ama aslında hiç te öyle değil.. onların sadece azıcık daha fazla maddi imkanları var :) bir ara kendimce ne düşündüm biliyomusun.. biraz komik olcak.. bazıları belki yadırgar da.. dedim ki anasını satayım.. bu kim ki bana böyle davranıyor kim hak vermiş ona.. anasının şeyi altınmıymış ta bana bu tavırları yapıyor.. allahın katında hepimiz eşitiz sonuçta.. hepimiz Onun kuluyuz dimi ama? haksızmıyım.. biraz cesaretli ol sende.. korkulacak bişi yok. gitme diye tabanca dayamıyacak ya kafana.. crafty'nin de dediği gibi maaş arttırımı falan yapsalar bile fikrinden cayma

ah ne üniversite mezunları var bi halt etmez
benim annem ilkokul mezunu
bilgisi kültürü yeri konumu ile bi çok master lıyı cebinden çıkartır.
Bizim okumadığımız kitapları bilir
hayat görüşü özeldir
okullu olmak diil ki herşey
ne demişler
Cehalet geçici, eşşeklik bakiidir.

kızlar bugün benim için büyük gün..
patron yurtdışından dönüyo bugün.gerçi işe gelmez ama..
bende bugün burdaki arkadaşlara işten ayrılacağımı söyleyeceğim.zaten 3 kişi kaldık şirkette.ben satış ve proje müdürü bir kız var birde benim yardımcım var..benim yardımcım zaten biliyoda kızada bugün söylüycem.kız ameliyat olacak birde ben burdayken olsun bitsin hemde bütün gün bir aradayız benden duysun istedim.patron yokken o sorumlu herşeyden.o yüzdende söylemek istiyorum.
yada bilmiyorum siz olsanız napardınız?
sınavımada çok az kaldı...cnm çok sıkkın bilmiyorum ne olacak?:14:[/QUO

hiiiç canını sıkma valla git güzelce konuş.. :32::32::32:iş bu hep aynı herde çalışıcaz diye birşey yok.. ne sınavına gireceksin bilmiyorum ama evde çalışman daha kolay olur. iş stresi olmadan bebek olayınada rahat kafayla uğraşırsın:1:

adam haklı canım :) işyerinin stresi mutlaka eve de taşınıyordur.. ozaman tatsızlıklar oluşur zaten..
zor bir durum patronun karşısına geçip ben ayrılmak istiyorum demek.. ben eskiden çok korkardım böyle şeylerden.. hani bir de üniv terkim ya hep kendimi okumamış cahil görürdüm üniversiteli insanların önünde... ama aslında hiç te öyle değil.. onların sadece azıcık daha fazla maddi imkanları var :) bir ara kendimce ne düşündüm biliyomusun.. biraz komik olcak.. bazıları belki yadırgar da.. dedim ki anasını satayım.. bu kim ki bana böyle davranıyor kim hak vermiş ona.. anasının şeyi altınmıymış ta bana bu tavırları yapıyor.. allahın katında hepimiz eşitiz sonuçta.. hepimiz Onun kuluyuz dimi ama? haksızmıyım.. biraz cesaretli ol sende.. korkulacak bişi yok. gitme diye tabanca dayamıyacak ya kafana.. crafty'nin de dediği gibi maaş arttırımı falan yapsalar bile fikrinden cayma

haklısın cnm..
benim evim zaten çok uzak işyerime.ilk işe başladığımda tabi hiçbirşeyden haberim yok patronum gayet beyefendi falan evi taşırız diye düşündük eşimle.yazı bekledik.sonra bir baktım bizim patron sadece beyefendi gözüküyo.yılbaşında işten ayrılayım dedim malum muhasebe hesapları falan kapatırım ama başka sıkıntılar çıktı onlarıda hallettim falan derken bugüne geldik.akşam eve gitmem 8.30-9.00 oluyo.eşimle sosyal hayatımız sıfıra indi.cumarteside çalışıyorum.bir pazarım var.pazar günleri evin işlerinimi yapayım çamaşır ütü eşimlede ilgilenmem lazım derken olan bana oluyo.çok şükür eşimin maaşınada çok iyi bir zam geldiki hiç beklemiyorduk o kadarını.eşim şimdi iyice ısrar etmeye başladı bak kendiliğinden zamda geldi sıkıntıya girmeyiz diyo.zaten birkaç aya kadar ben sana daha iyi bir iş bulucam söz diyo.ama en sevmediğim istifa etmek ve isten ayrılıncaya kadar geçecek süreç.birde bakalım hemen birini bulabilecekmi yerime.off...keşke istifa etsem ve çekip gidebilsem :15:

haklısın cnm..
benim evim zaten çok uzak işyerime.ilk işe başladığımda tabi hiçbirşeyden haberim yok patronum gayet beyefendi falan evi taşırız diye düşündük eşimle.yazı bekledik.sonra bir baktım bizim patron sadece beyefendi gözüküyo.yılbaşında işten ayrılayım dedim malum muhasebe hesapları falan kapatırım ama başka sıkıntılar çıktı onlarıda hallettim falan derken bugüne geldik.akşam eve gitmem 8.30-9.00 oluyo.eşimle sosyal hayatımız sıfıra indi.cumarteside çalışıyorum.bir pazarım var.pazar günleri evin işlerinimi yapayım çamaşır ütü eşimlede ilgilenmem lazım derken olan bana oluyo.çok şükür eşimin maaşınada çok iyi bir zam geldiki hiç beklemiyorduk o kadarını.eşim şimdi iyice ısrar etmeye başladı bak kendiliğinden zamda geldi sıkıntıya girmeyiz diyo.zaten birkaç aya kadar ben sana daha iyi bir iş bulucam söz diyo.ama en sevmediğim istifa etmek ve isten ayrılıncaya kadar geçecek süreç.birde bakalım hemen birini bulabilecekmi yerime.off...keşke istifa etsem ve çekip gidebilsem :15:

canım yasal olarak beklemek zorunda değilsin biliyorsun. Ne kadar oldu sen işe gireli?
İhbar süresi denen bi zorunluluğun var o kadar
bence hiç insanlık yapma o adama
anlamaz çünkü
A- Altı aydan az çalışmış olan işçi için karşı tarafa bildirim süresi iş sözleşmesinin feshinden iki hafta önce

B- Altı ay ile 1,5 yıl arasında çalışmış olan işçi için karşı tarafa bildirim süresi iş sözleşmesinin feshinden dört hafta önce

C- 1,5 yıl ile 3 yıl arasında çalışmış olan işçi için karşı tarafa bildirim süresi iş sözleşmesinin feshinden altı hafta önce

D- Çalışması 3 yıldan fazla olan işçi için karşı tarafa bildirim süresi iş sözleşmesinin feshinden sekiz hafta önce yapılmalıdır.

14 ay oldun cnm başlayalı.
eşimdebekleme diyo aslında ama zaten 3 kişiyiz düşün..muhasebe bilen yok.genede zor durumda kalmasınlar..ne bileyim ya çokmu iyi niyetliyim ne.:14:

sevsena ben mali müşavirlik stajımı bitirdim..ruhsat almak için sınava gircem..

eşimdebekleme diyo aslında ama zaten 3 kişiyiz düşün..muhasebe bilen yok.genede zor durumda kalmasınlar..ne bileyim ya çokmu iyi niyetliyim ne.:14:

vallahi döverim kız seni oraya gelip
yok ii niyet yokkkkkkkkkkkkkkk

e ne güzel işte kimseyle uğraşmıcan kendi işini yapcan boşver bu kadar iyi niyetli düşünme onlar seni çıkaracak olasalar bu kız ne iş bulur diyeceklermiydi anında kapının önüne koyarlar

kızlar bugün benim için büyük gün..
patron yurtdışından dönüyo bugün.gerçi işe gelmez ama..
bende bugün burdaki arkadaşlara işten ayrılacağımı söyleyeceğim.zaten 3 kişi kaldık şirkette.ben satış ve proje müdürü bir kız var birde benim yardımcım var..benim yardımcım zaten biliyoda kızada bugün söylüycem.kız ameliyat olacak birde ben burdayken olsun bitsin hemde bütün gün bir aradayız benden duysun istedim.patron yokken o sorumlu herşeyden.o yüzdende söylemek istiyorum.
yada bilmiyorum siz olsanız napardınız?
sınavımada çok az kaldı...cnm çok sıkkın bilmiyorum ne olacak?:14:

şekerim şimdiden kolay gelsin sana, hım ne sınavına gireceksin tahminim smmm bitirme sınavı yönünde ama doğrumudur

mistrall bende mayıs 2009 da aldım ruhsatımı tam bir yıl sürdü bitirme sınavlaırnı vermem ama ben paylaştırmıştım dersleri darısı sana olsunnn

Napissiniz kızlar
işlerim vardı bakamadımbikaç saat:26:

ŞÖYLE Bİ DÜŞÜNDÜM DE BEKLEMEKTEN SIKILDIM
MESELA GEBE OLSAM DA SIKILCAM NASIL SABREDICEM BEBEK GELENE KADAR BİLMİYORUM ÇOK SABIRSIZIM YAA :(

Son düzenleme:
mihracee,SEVSENA,sardunyalarr,tannsel,medicalsecreter,seker_portakali,seb_bosh,

kızlar yemekten sonra herkese ağırlık çöktö galibaaa kimseciklerin sesi çıkmıyorr yada öğle arası çalışmamı yaptınız yorduldunuzmu bakem hepinize şerbet ikram edeyim:D kendinize gelin:D ballı süt falan

Back