• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

$images.jpg
:53::53::53::53::53:

Hayırlı cumalar kızlar...
geçmişi anca okudum.. niye yazmıyosun dimeyin :)

akşam tüm anniş adaylarımız için, ayrımsız yasin okudum.. allah kabul eder inşallah...
tez vakitte hepinizi göbüşlü görelim :49::nazar::emir_bebek::nazar:

nasılsınız bugün bakem :)

kızlar bugün benim için büyük gün..
patron yurtdışından dönüyo bugün.gerçi işe gelmez ama..
bende bugün burdaki arkadaşlara işten ayrılacağımı söyleyeceğim.zaten 3 kişi kaldık şirkette.ben satış ve proje müdürü bir kız var birde benim yardımcım var..benim yardımcım zaten biliyoda kızada bugün söylüycem.kız ameliyat olacak birde ben burdayken olsun bitsin hemde bütün gün bir aradayız benden duysun istedim.patron yokken o sorumlu herşeyden.o yüzdende söylemek istiyorum.
yada bilmiyorum siz olsanız napardınız?
sınavımada çok az kaldı...cnm çok sıkkın bilmiyorum ne olacak?:14:

Allah razı ola bebeğim sağolasınnnn
duaların hayırlı olsun cuma vakti inşallahhhhhhhhhhh

:) kusura bakmayın yine de.. herkese ayrı ayrı da okumak isterdim de... fırsat kalmıyor ki anam.. saat 22-23te gidiyorum eve.. evimin işini bile hafta sonuna bırakıyorum.. :59::59:
ben de bu ay çok ümitliyim :) güya mola verdiydim.. sırf meraktan ilaç fayda etçek mi diye :) allah hayırlısını versin bakalım.. 1hafta .. bilemedin 10gün sonra belli olur.. gerçi adetimin ilk gününden beri bir göğüs sızısı var ama ilaca bağladım.. ayrıca da midem bulanıyr :) ama açlıktan olduğunu biliyorum.. eşimde cumaya gitti.. gelince yerim artıkın.. ay nekadar çok konuştum ben yaw :) iiki dokandın

beni boşver.. sen nasılsın.. nasıl hissediyorsun?! herşey yolunda gider inşallah :21::21:

bende bugün burdaki arkadaşlara işten ayrılacağımı söyleyeceğim.zaten 3 kişi kaldık şirkette.ben satış ve proje müdürü bir kız var birde benim yardımcım var..benim yardımcım zaten biliyoda kızada bugün söylüycem.kız ameliyat olacak birde ben burdayken olsun bitsin hemde bütün gün bir aradayız benden duysun istedim.patron yokken o sorumlu herşeyden.o yüzdende söylemek istiyorum.

canım kasma kendini... bu şekilde kendini yıpratıyorsun.. ayrılacaksan bildir artık yani :) sonra da istifa dilekçeni yaz, ne yapman gerekiyor sen zaten biliyorsundur da.. iş başa gelince birbirine karışıyor herşey.. dilekçeni 2 nüsha yap ve kesinlikle imzalatmaya unutma, çamur yapmasınlar bana yaptıkları gibi.. ben dilekçemi verdim 3 hafta önceden.. imzalayıp veririz sana dediler .. bekle babam bekle.. yırtmışlar iki nüshayı da, haksız duruma düşürdüler beni.. salak gibi de güvenmiştim imzalayıp verecekler diye... 1 aylık maaşım kaldı içerde.. sadece yıllık izin paramı alabildim..

tez vakitte hallet işini.. bunaltma kendini de.. hayırlısıyla iş bulunur yine..

En iyisi kuzum sen söle ordakilere kazık atmamış olursun.
Patronada söle ve ikna çabaları olacaktır mutlaka kanma
bu stresle sen ne sınavı geçersin ne bebeği halledersin
ben bile seni dinledikçe uyuz oluorum adama :41:

:) kusura bakmayın yine de.. herkese ayrı ayrı da okumak isterdim de... fırsat kalmıyor ki anam.. saat 22-23te gidiyorum eve.. evimin işini bile hafta sonuna bırakıyorum.. :59::59:
ben de bu ay çok ümitliyim :) güya mola verdiydim.. sırf meraktan ilaç fayda etçek mi diye :) allah hayırlısını versin bakalım.. 1hafta .. bilemedin 10gün sonra belli olur.. gerçi adetimin ilk gününden beri bir göğüs sızısı var ama ilaca bağladım.. ayrıca da midem bulanıyr :) ama açlıktan olduğunu biliyorum.. eşimde cumaya gitti.. gelince yerim artıkın.. ay nekadar çok konuştum ben yaw :) iiki dokandın

beni boşver.. sen nasılsın.. nasıl hissediyorsun?! herşey yolunda gider inşallah :21::21:

seni nie boşverem kuzum :)
ii ol sen hep yemeğide sarkıtma yaaa
zararlı bak
ben iiyim şaşkınım
iş yoğun Allah'tan bu ara düşünmeye pek fırsat yok
yarın bakçem yımırtalara nasıllar die :)

koprinaya katılıorum
iki nüsha yap ve imza al çok önemli

Tarih:____/___/_____

______________________________'ne,

__________________________________________________ __________ adresinde bulunan işyerinizde ___/___/_____ - ___/____/_____ tarihleri arasında çalışmış bulunmaktayım. Söz konusu çalışma sürem içerisinde doğan tüm kanuni ve akdi haklarımı aldım. İşyerinizden şahsi gerekçelerimle, kendi istek ve rızamla herhangi bir baskı olmadan ____/_____/______ (İhbar süresi göz önünde bulundurularak tarih yazılması uygundur.) tarihinde ayrılmak istiyorum. Gerekli işlemlerin yapılmasını arzederim.

İŞÇİNİN

SSK No

Adı ve Soyadı

Adresi

İmzası

koprinaya katılıorum

__________________________________________________ __________ adresinde bulunan işyerinizde ___/___/_____ - ___/____/_____ tarihleri arasında çalışmış bulunmaktayım. Söz konusu çalışma sürem içerisinde doğan tüm kanuni ve akdi haklarımı aldım. İşyerinizden şahsi gerekçelerimle, kendi istek ve rızamla herhangi bir baskı olmadan ____/_____/______ (İhbar süresi göz önünde bulundurularak tarih yazılması uygundur.) tarihinde ayrılmak istiyorum. Gerekli işlemlerin yapılmasını arzederim.

İŞÇİNİN

SSK No

Adı ve Soyadı

Adresi

İmzası

bir de bunun internette.. şukadar alacağım var falan diye de yazılan yeri var :) onu unutma haa...

koprinaya katılıorum

İŞÇİNİN

SSK No

Adı ve Soyadı

Adresi

İmzası

sağol cnm benim..
bunlardan hep bendede var..ben yazılı değilde önce bir sözlü istifa edebilsem :1:
ikna etmeye çalışacağı kesin..maaşa zam muhakkak yapacak ama eşim açık kapı bile bırakma çık artık ordan diye bastırıyo..evde oturup hem sınavıma hemde bebek için çalışacakmışım :1:

sağol cnm benim..
bunlardan hep bendede var..ben yazılı değilde önce bir sözlü istifa edebilsem :1:
ikna etmeye çalışacağı kesin..maaşa zam muhakkak yapacak ama eşim açık kapı bile bırakma çık artık ordan diye bastırıyo..evde oturup hem sınavıma hemde bebek için çalışacakmışım :1:

adam haklı canım :) işyerinin stresi mutlaka eve de taşınıyordur.. ozaman tatsızlıklar oluşur zaten..
zor bir durum patronun karşısına geçip ben ayrılmak istiyorum demek.. ben eskiden çok korkardım böyle şeylerden.. hani bir de üniv terkim ya hep kendimi okumamış cahil görürdüm üniversiteli insanların önünde... ama aslında hiç te öyle değil.. onların sadece azıcık daha fazla maddi imkanları var :) bir ara kendimce ne düşündüm biliyomusun.. biraz komik olcak.. bazıları belki yadırgar da.. dedim ki anasını satayım.. bu kim ki bana böyle davranıyor kim hak vermiş ona.. anasının şeyi altınmıymış ta bana bu tavırları yapıyor.. allahın katında hepimiz eşitiz sonuçta.. hepimiz Onun kuluyuz dimi ama? haksızmıyım.. biraz cesaretli ol sende.. korkulacak bişi yok. gitme diye tabanca dayamıyacak ya kafana.. crafty'nin de dediği gibi maaş arttırımı falan yapsalar bile fikrinden cayma

Back