- Konu Sahibi medicalsecreter
- #2.121
seb_bosh kızz küstükmü hiç konuşmuyosun canım
yok kuzum yaaa okuyorum yazdıklarınızı biraz tatsızım bugün....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
seb_bosh kızz küstükmü hiç konuşmuyosun canım
canommmmm sen yollarda dikkat et kendine sarsılma tımammı
hayıdır bacımm neyin var
nen var kuzummmmmmmmmmmmmmmmmmm
bizde ne varikosal çıktı ne başka bişi
tamamen fabrika ayarlarındaki sorun :) nedeni ile sperm sayı, hareket ve morfoloji azlığı idi.
Tüp bebek tedavisi 3. gündeyim işte
dua ile bekliorum
Hayırlı cumalar kızlar...
geçmişi anca okudum.. niye yazmıyosun dimeyin :)
akşam tüm anniş adaylarımız için, ayrımsız yasin okudum.. allah kabul eder inşallah...
tez vakitte hepinizi göbüşlü görelim
nasılsınız bugün bakem :)
allah kabul etsin canımmm hoşgeldin
Allah razı ola bebeğim sağolasınnnn
duaların hayırlı olsun cuma vakti inşallahhhhhhhhhhh
kızlar bugün benim için büyük gün..
patron yurtdışından dönüyo bugün.gerçi işe gelmez ama..
bende bugün burdaki arkadaşlara işten ayrılacağımı söyleyeceğim.zaten 3 kişi kaldık şirkette.ben satış ve proje müdürü bir kız var birde benim yardımcım var..benim yardımcım zaten biliyoda kızada bugün söylüycem.kız ameliyat olacak birde ben burdayken olsun bitsin hemde bütün gün bir aradayız benden duysun istedim.patron yokken o sorumlu herşeyden.o yüzdende söylemek istiyorum.
yada bilmiyorum siz olsanız napardınız?
sınavımada çok az kaldı...cnm çok sıkkın bilmiyorum ne olacak?
bende bugün burdaki arkadaşlara işten ayrılacağımı söyleyeceğim.zaten 3 kişi kaldık şirkette.ben satış ve proje müdürü bir kız var birde benim yardımcım var..benim yardımcım zaten biliyoda kızada bugün söylüycem.kız ameliyat olacak birde ben burdayken olsun bitsin hemde bütün gün bir aradayız benden duysun istedim.patron yokken o sorumlu herşeyden.o yüzdende söylemek istiyorum.
:) kusura bakmayın yine de.. herkese ayrı ayrı da okumak isterdim de... fırsat kalmıyor ki anam.. saat 22-23te gidiyorum eve.. evimin işini bile hafta sonuna bırakıyorum..
ben de bu ay çok ümitliyim :) güya mola verdiydim.. sırf meraktan ilaç fayda etçek mi diye :) allah hayırlısını versin bakalım.. 1hafta .. bilemedin 10gün sonra belli olur.. gerçi adetimin ilk gününden beri bir göğüs sızısı var ama ilaca bağladım.. ayrıca da midem bulanıyr :) ama açlıktan olduğunu biliyorum.. eşimde cumaya gitti.. gelince yerim artıkın.. ay nekadar çok konuştum ben yaw :) iiki dokandın
beni boşver.. sen nasılsın.. nasıl hissediyorsun?! herşey yolunda gider inşallah
koprinaya katılıorum
iki nüsha yap ve imza al çok önemli
Tarih:____/___/_____
______________________________'ne,
__________________________________________________ __________ adresinde bulunan işyerinizde ___/___/_____ - ___/____/_____ tarihleri arasında çalışmış bulunmaktayım. Söz konusu çalışma sürem içerisinde doğan tüm kanuni ve akdi haklarımı aldım. İşyerinizden şahsi gerekçelerimle, kendi istek ve rızamla herhangi bir baskı olmadan ____/_____/______ (İhbar süresi göz önünde bulundurularak tarih yazılması uygundur.) tarihinde ayrılmak istiyorum. Gerekli işlemlerin yapılmasını arzederim.
İŞÇİNİN
SSK No
Adı ve Soyadı
Adresi
İmzası
koprinaya katılıorum
iki nüsha yap ve imza al çok önemli
Tarih:____/___/_____
______________________________'ne,
__________________________________________________ __________ adresinde bulunan işyerinizde ___/___/_____ - ___/____/_____ tarihleri arasında çalışmış bulunmaktayım. Söz konusu çalışma sürem içerisinde doğan tüm kanuni ve akdi haklarımı aldım. İşyerinizden şahsi gerekçelerimle, kendi istek ve rızamla herhangi bir baskı olmadan ____/_____/______ (İhbar süresi göz önünde bulundurularak tarih yazılması uygundur.) tarihinde ayrılmak istiyorum. Gerekli işlemlerin yapılmasını arzederim.
İŞÇİNİN
SSK No
Adı ve Soyadı
Adresi
İmzası
sağol cnm benim..
bunlardan hep bendede var..ben yazılı değilde önce bir sözlü istifa edebilsem
ikna etmeye çalışacağı kesin..maaşa zam muhakkak yapacak ama eşim açık kapı bile bırakma çık artık ordan diye bastırıyo..evde oturup hem sınavıma hemde bebek için çalışacakmışım