- Konu Sahibi CaglayanCicek
-
- #1.081
çok tatlı
neyseki doğurmadan önce görebildik göbüşü:))
Evridiki valla ben saçlarına baktım ne kadar sağlıklı ve parlak görünüyorlar valla süper göbişinde öyle ama saçlarının kıymetini bil:)
37+1 göbüşümüz :)
Saçlarıma bakmayın, dogumdan sonra böyle olmayacak
Cnm ne güzel tek göbüş var kilo almamışsın hemde 38. haftanın içindesin maşallahbu arada bende katılıyorum gerçekten saçların çok parlak duruyor, benim saçlarımın uçları çatallaştı ve 7/24 fln sürmezsem yada fön çekmezsem katlarım hoş gözükmüyor
37+1 göbüşümüz :)
Saçlarıma bakmayın, dogumdan sonra böyle olmayacak
canım maşallahgöbişine 17 kilo mu hayatta inanmam nerde bu kilolar hiç bişey yokki sadece göbş var oda bebiş zaten süpersin canım
kızlar valla hepiniz süper görünüyosunuz,bravo forumumuzun cici annişlerineEki Görüntüle 129002
buda biz oğlumla 35+0dayız
[URL=http://img806.imageshack.us/i/img0027ir.jpg/]Uploaded with ImageShack.us[/URL]
[URL=http://img25.imageshack.us/i/img0029bc.jpg/]Uploaded with ImageShack.us[/URL]
37+4 günlük halimiz 85,5 kilo olduk(
bu göbek hiç 85,5 lik hamile göbeği gibi durmuyor acaba boyunmu uzun gözde? bide karnın çok aşağıda,göğsünle karnın arasında baya mesafe var,sanki bir iki güne doğuracan:) benimki niye tepede top gibi duruyor yahu,daha inmedi aşağı,midemden başlıyo sanki içinde koca bi basketbol topu var:)
hah işte bak göbek dediğin böyle olur:)son demlerini yaşıyo gibi bir halin var sürmelim:)
maşallah ikinize de ...gözde üzülme ben de 87yim
maşallah kızlar göbişlerinize de size de:) artık son göbiş fotolarımız bunlar tadını çıkaralım.Bizim göbişleride Ela çekmişti ama normal foruma koymuş bende buraya ekliyeyeim bari:)
3 hamiş bi arada....
sırasıyla Çağlayan, Manikk ve Hazel28...
boyum da ööle çok uzun diil aslında 1,69 ama ben oldum olası kilomu pek çaktırmam :))
ayy vall aşağıdamı bana buara yukarı çıkmış gibi geliyodu
maşallah kızlar göbişlerinize de size de:) artık son göbiş fotolarımız bunlar tadını çıkaralım.Bizim göbişleride Ela çekmişti ama normal foruma koymuş bende buraya ekliyeyeim bari:)
3 hamiş bi arada....
sırasıyla Çağlayan, Manikk ve Hazel28...
neyykız sen kafamı yapıyosun benimle 1,69 muşda uzun değilmiş:) olan var olmayan var daha ne olsun uzun boyun varmış işte,heralde kilon fazla belli olmaz,yok yok senin karnın aşağıya inmiş,emanet duruyor valla doğurursun yakında,benim inmiyo yaa ne zaman inecek doğmak istemiyomu benim velet ne:)
maşallah hepinize göbekler baya büyüdü kilolarda aldı başını gitti
gözde resimde ellerinin şişliği dikkatimi çekti benimde son bir haftadır aşırı şişti karnın aşağıda gözüküyo kilonda hiç belli olmuyor hiç üzülme
sürmeliyede maşallah
diğer üç arkadaş hakkatten ufaktan büyüye doğru yanyana dizilmiş göbişler :76:
hepinize maşallah kızlaryalnız dikkat ettinizmi göbek boy sırasına göre dizilmişiniz,küçük göbekten büyüğe doğru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?