2011 Şubat Annelerinin Göbişleri :))

çok tatlı
neyseki doğurmadan önce görebildik göbüşü:))

Bir de en başta eklemiştim degil mi? :)

Teşekkür ederim :)

Evridiki valla ben saçlarına baktım ne kadar sağlıklı ve parlak görünüyorlar valla süper göbişinde öyle ama saçlarının kıymetini bil:)

Teşekkür ederim manikcim ama şu anki hali en bakımsız hali. Kaç aydır boyatamadım çünkü.

37+1 göbüşümüz :)

Saçlarıma bakmayın, dogumdan sonra böyle olmayacak

Cnm ne güzel tek göbüş var kilo almamışsın hemde 38. haftanın içindesin maşallah bu arada bende katılıyorum gerçekten saçların çok parlak duruyor, benim saçlarımın uçları çatallaştı ve 7/24 fln sürmezsem yada fön çekmezsem katlarım hoş gözükmüyor

Son düzenleme:

Ay Burcucum bu benim 17 kilo almış halim :)

Saçlarım için de teşekkür ederim. Ben de her banyodan sonra mutlaka balsam vs sürüyorum. Ama tabi şu an yine de eskisi gibi degil...

bu göbek hiç 85,5 lik hamile göbeği gibi durmuyor acaba boyunmu uzun gözde? bide karnın çok aşağıda,göğsünle karnın arasında baya mesafe var,sanki bir iki güne doğuracan:) benimki niye tepede top gibi duruyor yahu,daha inmedi aşağı,midemden başlıyo sanki içinde koca bi basketbol topu var:)

hah işte bak göbek dediğin böyle olur:)son demlerini yaşıyo gibi bir halin var sürmelim:)

Son düzenleme:
maşallah kızlar göbişlerinize de size de:) artık son göbiş fotolarımız bunlar tadını çıkaralım.Bizim göbişleride Ela çekmişti ama normal foruma koymuş bende buraya ekliyeyeim bari:)

3 hamiş bi arada....
sırasıyla Çağlayan, Manikk ve Hazel28...

boyum da ööle çok uzun diil aslında 1,69 ama ben oldum olası kilomu pek çaktırmam :))
ayy vall aşağıdamı bana buara yukarı çıkmış gibi geliyodu

sürmelicim snein göbüşede maşallah

maşallah ikinize de ...gözde üzülme ben de 87yim

ayy o 8 le başlayan rakamların sonuna gelmek çok feci bööle biter inş

hepinize bi nazarboncuğu
böölelikle çağlayanında göbüşünü görmüş olduk :))

boyum da ööle çok uzun diil aslında 1,69 ama ben oldum olası kilomu pek çaktırmam :))
ayy vall aşağıdamı bana buara yukarı çıkmış gibi geliyodu

neyy kız sen kafamı yapıyosun benimle 1,69 muşda uzun değilmiş:) olan var olmayan var daha ne olsun uzun boyun varmış işte,heralde kilon fazla belli olmaz,yok yok senin karnın aşağıya inmiş,emanet duruyor valla doğurursun yakında,benim inmiyo yaa ne zaman inecek doğmak istemiyomu benim velet ne:)

hepinize maşallah kızlar yalnız dikkat ettinizmi göbek boy sırasına göre dizilmişiniz,küçük göbekten büyüğe doğru

maşallah hepinize göbekler baya büyüdü kilolarda aldı başını gitti
gözde resimde ellerinin şişliği dikkatimi çekti benimde son bir haftadır aşırı şişti karnın aşağıda gözüküyo kilonda hiç belli olmuyor hiç üzülme
sürmeliyede maşallah
diğer üç arkadaş hakkatten ufaktan büyüye doğru yanyana dizilmiş göbişler :76:

ayy ne biliyim şekerim sülalenin en kısa kızlarından biriyim bi kuzenim var 19 yaşında 1.85 olunca üstelik kız ben en küçüklerinin yanında bile kısa kalıyorum ondan sanırım kısa geldim kendime:))

evet canım yaa sorma bu ara acaip şişiyo ellerim ayaklarım özelliklede ilk uyandığımda bi kaç saat sonra iniyo ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…