2011 Şubat Annelerinin Göbişleri :))

Ay manikcim sen hiç kilo almamışsın ne güzel. :) Maşallahın var. Göbüş yok diye diye büyütmüşsün prensesi :)

Gözdecim sana da maşallah Bence de göbüş çok da büyük degil. ebe niye öyle demiş anlamadım :)

36+0 kızlar ebe göbeğin çok büyük ya bebek iri ya suyun çok dedi bebek iri diil bildiğiniz gibi ama bana ööle çok çok büyükde gelmiyo yani ne yalan sööliyim daha büyüklülerini gördüm :))

Gözdecim sende çok tatlı çıkmışsın maşallah bencede göbeğin hiç öyle iri değil gayet normal işte illa bişey söylüycekler ya sinir şeyler.Bu arada kolyende çok güzelmiş gözümden kaçmadı

gözde göbişin normal kilonda maşallah ikinizede

gözdecim manikk cim ne güsel göbiklerinizzzz maşallahh sizeee.

teşekkür ederim kızlar
manikcim senin göbüş de süpeerrr.kolyem için de teşekkrü ederim cnm

gözdecim maşallah çok güzel göbişin bencede çok büyük değil geçen nstya giricekken bizim haftamızda öyle bi hamileler vardıki göbekleri 10 aylık gibiydiler

Oyy göbüşlere bak maşallah hepsine, kızlar dkkat ettimde formunuzu koruyorsunuz maşallah
cnm süper görünüyosunuz maşallah göbüşün bebişin harika

kızlar maşallah hepinize süpersiniz hepiniz çok güzel görünüyosunuz hamilelik çok yakışmış

yükleyebildimmi biliyorum ama buda benim göbişim

göbüşler bebişler büyüdü herkese kocaman bi maşallahhh....buda bizim son halimiz...Eki Görüntüle 122742 36+1 günlük oğluşum...

36+0 kızlar ebe göbeğin çok büyük ya bebek iri ya suyun çok dedi bebek iri diil bildiğiniz gibi ama bana ööle çok çok büyükde gelmiyo yani ne yalan sööliyim daha büyüklülerini gördüm :))

gözdecim maşallah çok güzel büyüyor umayımız, ebe laf olsun diye yorum yapmış bence. bu haftalarda olup daha büyük olanlar bile var.

manik spersin ya ne kadar kibar bi hamişsin...

gözde bencede çok büyük değil benimde öyle biz iri yapılı olmanın avantajını kullanıyoruz

manikk gözdeee maşallah göbüşlerinize....ay ben aynaya bakmaya çekiniyorumm göbüşümm kocamann diye ama sizde böle görünce ne kadar tatlı yaçok tatlı hamişler olmuşsunuzzz

sağol melocum ya valla burdaki kızlarda olmasa naparım bilmiyorum enerji veriyorsunuz bana

manikk gözdeee maşallah göbüşlerinize....ay ben aynaya bakmaya çekiniyorumm göbüşümm kocamann diye ama sizde böle görünce ne kadar tatlı yaçok tatlı hamişler olmuşsunuzzz

bende hamilelikten önce karnım büyüyünce aynalara bakmak istemeyeceğimi sanıyordum ama hiç öyle olmadı aynanın karşına geçip geçip göbişimi seyrediyorum.Hele o sırada miniğimde hareket ederse değmeyin keyfime.Gerçek bir mucize bu yaşadığımız düşündükçe hayran kalıyorum yaradılış mucizesine....

gözde bencede çok büyük değil benimde öyle biz iri yapılı olmanın avantajını kullanıyoruz

teşekkür ederim kızlar
ama melocum seninki en son çok minnaktı sen hem kendine haksızlık etme ööle iri yapılı falan gayet hoşsun datluumm

gözdecim ben doktoruma göbeğim pek büyük değil dedim,ne dese beğenirsin? hayııır çok büyük dedi,şaşırdım çünkü ben kendimi öyle görmüyorum,bu sefer dışarıdan gören bayanlar soruyor kaç aylık? 9 deyince şaşırıyolar karnın ufak görünüyor diyorlar,bir kısım bayanda aa patlayacaksın bummmm,diyerek manidar bir espiri yapıyorlar,ya biz kendimizi göre göre alışmışız yada her kafadan ayrı ses çıkıyor:) amann salla gitsin,ama şunu biliyorumki çok büyük göbeği olan hamileler gördüm biz neyizki.

evet canım yaa bende gördüm yarım falan diil bi dünya bizimki ööle diil bencede :))

Evridiki valla ben saçlarına baktım ne kadar sağlıklı ve parlak görünüyorlar valla süper göbişinde öyle ama saçlarının kıymetini bil:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…