• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Annelerinin Göbişleri :))

yasemin bi göbekte sen koy artık cnm yaa

inşallah artık bu hafta çekip koyucaz canım

kızlar valla hepiniz süper görünüyosunuz,bravo forumumuzun cici annişlerine:nazar:Eki Görüntüle 129002
buda biz oğlumla 35+0dayız

maşallah kızlar göbişlerinize de size de:) artık son göbiş fotolarımız bunlar tadını çıkaralım.Bizim göbişleride Ela çekmişti ama normal foruma koymuş bende buraya ekliyeyeim bari:)

3 hamiş bi arada....
sırasıyla Çağlayan, Manikk ve Hazel28...

f9cea0fc.jpg

kızlar süpersiniz hepiniz maşallah:nazar::nazar::nazar:

hahaha ben de aynısını düşünüyodum fatma :60: ilk aylar herkes pek bi meraklıydı göbeğe ama bakıyorum da artık pek foto koyan yok doyduk göbişlere herkes eski haline dönmek istiyo galiba :32:

hahaha ben de aynısını düşünüyodum fatma :60: ilk aylar herkes pek bi meraklıydı göbeğe ama bakıyorum da artık pek foto koyan yok doyduk göbişlere herkes eski haline dönmek istiyo galiba :32:

hehehe:)) artık herkes sıkıldı koca göbeklerden,bak görürsün yakında 2011 şubat anneleri kilo veriyor topiğimiz olur,oradada zayıflayan göbek resimleri görürüz:))

ben tam doğuma giderken ekliycem sizin için :))

kız gözdeeee bunu yazdığın akşam doğuma gittin hani bize göbekkk :27: inş bu yazıyı kucağında umayınla okursun cnm...

hehehe:)) artık herkes sıkıldı koca göbeklerden,bak görürsün yakında 2011 şubat anneleri kilo veriyor topiğimiz olur,oradada zayıflayan göbek resimleri görürüz:))

orası kesinn :) göbekler yeni yeni çıkarken geriniyodu herkes daha bi büyük dursun diye ya kilo verme topiğinde de içimize çekeriz artık zayıf gözükelim diyee :60:

aaaa doğumlar başladı göbik resimleri bitti demeyinn

ben veeeee benim koca göbeğimleee karşınızdayızz işteeeee

nasıl teyzeleri oğluşum büyümüşmü

94486763318634217141.jpg

28264080088141247501.jpg

ben tam doğuma giderken ekliycem sizin için :))

dabi dabiii,kim dedi sana büyük konuş diye hee:))) doğuma gitmişsin hani göbecik? :)

Allah hayırlı kolay doğum nasib etsin

94486763318634217141.jpg

28264080088141247501.jpg

gayet hoşşş,maşallah göbeğine kocaman olmuş oğlun:nazar:

94486763318634217141.jpg

28264080088141247501.jpg

ayy ne güzel hamile profili...üstten bakınca hiç hamiş olduğun bile belli değil...ben surattan falan çok aldım...tosun gibi oldum:60: tam oğlan göbişi olmuş canım seninki:21:

Kızlar tüm göbüşlere kocaman birer MAŞALLAH :nazar:

SEDACIM, kız bide kilo aldım diyodun nerde kilolar?? yok kilo milo , sanki karnına şakadan top koymuş gibisin ne güzel, doğumda oda gider bişey kalmaz geriye merak etme
:34:

maşallah kızlar göbişlerinize de size de:) artık son göbiş fotolarımız bunlar tadını çıkaralım.Bizim göbişleride Ela çekmişti ama normal foruma koymuş bende buraya ekliyeyeim bari:)

3 hamiş bi arada....
sırasıyla Çağlayan, Manikk ve Hazel28...

f9cea0fc.jpg

süpeeeeeer ben bu resmi görmemiştimmmm :)) bayıldım harika görünüyosunz kızlar :71:

94486763318634217141.jpg

28264080088141247501.jpg

sedacım ne hoş bir göbik o öyleeee...maşallahh..senin gibi hamişler için ne diyolardıı????

bezelye yutmuş solucan:52::52:

ben tam bir balinayımmmm:27:

sedacım ne hoş bir göbik o öyleeee...maşallahh..senin gibi hamişler için ne diyolardıı????

bezelye yutmuş solucan:52::52:

ben tam bir balinayımmmm:27:

teşekkür ederim

doğru valla aynen öyle

oysa ne heveslenmiştim biraz göğüsler biraz popo büyür diye.ama ikisindede bir değişim olmadıı.el ve ayak bileklerim bile aynı.ama kötü oluyoo taşıyamıyo vücut dengesiz bir durum oldu.15 kilo aldım ama ayaklar yine çılpı gibii incecikk fasülye sopası mübarekk.

napalım olsunn öyle böyle geçiyo işteee.sağlık olsun gerisi önemli diil

teşekkür ederim

doğru valla aynen öyle

oysa ne heveslenmiştim biraz göğüsler biraz popo büyür diye.ama ikisindede bir değişim olmadıı.el ve ayak bileklerim bile aynı.ama kötü oluyoo taşıyamıyo vücut dengesiz bir durum oldu.15 kilo aldım ama ayaklar yine çılpı gibii incecikk fasülye sopası mübarekk.

napalım olsunn öyle böyle geçiyo işteee.sağlık olsun gerisi önemli diil

SEDACIm maşallahın var çokgüzel bi hamiş olmuşsun aynı dertten bende muzdaribim bendede popo yok hiç hamilelikte büyür ne güzel kemiklerim açılır kalçam olur popom olur diye çok sevinmiştim ama nerdeeeee hayır bi insanda kalça olmayınca belde olmuyo dümdüz yontulmamış odun gibi kalakalıyosun off off...

Seda Harikasın Canım, Geçen Gün Kuzenlerim de Benimle Dalga Geçiyor..

Abla Ya Bizimle Kafa Bulmuyorsun Dimi Göbeğine Basket Topu Koymuş Gibisin Başka Hiçbiyerinde Hamilelik Belirtisi Yok Diyorlar Aynı Sen de Öylesin..

Aman Maşallah:nazar: Sağlıklı Sıhhatli Ol, Zaten Az Kaldı Artık Metehanımızın da Fotoğraflarını Görelim Artık ;}

Eki Görüntüle 135854

İşte beklenen kocaman göbiş aylardan sonra geldi :9:
40.haftamızda nihayet bir resim ekleyebildim :1:

waaayyyyy çağlayancımmm maşallahh

ne kibar bi göbişşş kenndi göbeğim birden gözüme amma kocaman geldi :37:

ayyy tabi içierde kibar bi prenses var tabiki kibar olacak dimii.maşallahh sizeee

Back