• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Annelerinin Göbişleri :))

yükleyebildimmi biliyorum ama buda benim göbişim

Eklentiler

• $Fotoğraf-0062.jpg
    $Fotoğraf-0062.jpg
    47,9 KB · Görüntüleme: 36
annesinede maşallah öyle bir büyüdüki tosuncuk olduk bende oğlumda nasıl vercez bakalım kiloları:1::1:

Selam kızlar bugünlerde morallerim çok iyi ya birazda resim çekileyim dedim malum son ayımıza girdik bi daha böyle göbek ya görürüz ya göremeyiz:) bebişimle 36. haftamıza ayak bastık...

17c1f2de.jpg

f60a12db.jpg

a79c482a.jpg

f813dce3.jpg

Son düzenleme:
Bunuda bugün kağanı oynatırken eşim çekmiş,kırpmakla uğraşmak istemedim, 31+4 göbüşü:61:

Uploaded with ImageShack.us

[URL=http://img831.imageshack.us/i/pict0017u.jpg/] [/URL]

buda bizim 33+3 günlük göbüşümüz.epeydir çekmemiştim hazır foto çeken bişler bulunca hemen aynadan denedim :)))

göbüşler bebişler büyüdü herkese kocaman bi maşallahhh....buda bizim son halimiz...Eki Görüntüle 122742 36+1 günlük oğluşum...

Selam kızlar bugünlerde morallerim çok iyi ya birazda resim çekileyim dedim malum son ayımıza girdik bi daha böyle göbek ya görürüz ya göremeyiz:) bebişimle 36. haftamıza ayak bastık...

17c1f2de.jpg

f60a12db.jpg

a79c482a.jpg

f813dce3.jpg

kızlar maşallah:nazar::nazar::nazar: hepinize süpersiniz hepiniz çok güzel görünüyosunuz hamilelik çok yakışmış

17c1f2de.jpg

f60a12db.jpg

a79c482a.jpg

f813dce3.jpg

Halecim maşallah çok hoş görünüyosun,bakımlı alımlı çok cici bi anne adayısın,her ne kadar yüzünü sansürlemeye çalışsanda yüzününde güzel olduğu ortada,yerim seni yavrummmm,dur asılim biraz hehehee:)

cnm süper görünüyosunuz maşallah göbüşün bebişin harika:nazar:

kızlar maşallah:nazar::nazar::nazar: hepinize süpersiniz hepiniz çok güzel görünüyosunuz hamilelik çok yakışmış

maşallah güzel anneye, fıstık fıstık... sen boş ver o çekemeyenleri
teşekkür ederiz teyzeleri hepinize kocaman bi tepik gönderiyoruz :16:

Halecim maşallah çok hoş görünüyosun,bakımlı alımlı çok cici bi anne adayısın,her ne kadar yüzünü sansürlemeye çalışsanda yüzününde güzel olduğu ortada,yerim seni yavrummmm,dur asılim biraz hehehee:)
Alemsin ya güldürdün beni akşam akşam Allah da seni güldürsün valla yiyebilirsin benim için sakıncası yok ama kocam görmesin :27:

17c1f2de.jpg

f60a12db.jpg

a79c482a.jpg

f813dce3.jpg

göbüşler bebişler büyüdü herkese kocaman bi maşallahhh....buda bizim son halimiz...Eki Görüntüle 122742 36+1 günlük oğluşum...

:nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:
Hepinize maşallah kızlar göbişler çok güzel olmuş:) özendim ben de çekip koyayım göbişimi :))) :49:

[URL=http://img64.imageshack.us/i/img0017kx.jpg/] [/URL]

[URL=http://img442.imageshack.us/i/img0020gf.jpg/] [/URL]

36+0 kızlar ebe göbeğin çok büyük ya bebek iri ya suyun çok dedi bebek iri diil bildiğiniz gibi ama bana ööle çok çok büyükde gelmiyo yani ne yalan sööliyim daha büyüklülerini gördüm :))

bencede göbeğin çok büyük diil benim göbüşüm seninkinden büyük banada herkez göbeğin küçük bebekte sorun yok dimi falan deyip duruyo sinir oluyorum bence gayet iyisin,bu arada sanırım sende konyada yaşıyorsun nerde oturuyorsun canım.

Back