• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Annelerinin Göbişleri :))

Çoookkk tşkr ederiz çağlayan teyzesi evet kocaman oldu maşallah artık iyice ben buradayım diyor hele o güçlü tekmeleri:))) yer annesi onun totosunu :)))

Ahh ahhh bende çıksın babasına o bacaklarını ısıracağım diyorum.
Gün geçtikçede tekmeler kuvvetleniyor bakalım kaç kg olmuşuz öğrenicez bu ay sonunda artık

ooo kocaman olmuşşş kızın canımm
yalnız kız göbeği ve erkek göbeği gerçekten birbirine hiç benzemiyoır dimi kızlar

evet kocaman oldu canım.beni yakından görenlerin çoğu sende erkek göbeği var diyorlar. güzelleşmişsin diyorlar güya kızda çirkinleşilirmiş kız bebek annenin güzelliğini alırmış filan.Bende diyorum ki benim güzelliğim fazla kızımada bana da yetiyor o yüzden çirkinleşmedik diyorum yani herkes birşey diyor canım :)))

sürmeli, gözde , fatma, hazel güzel anneler sizi
insan kilo almaktan sadece böyle bir konumda memnun olur alınan kilolar hiç kötü durmuyor aksine hepinize çok yakışmış
maşallah diyelim :nazar:

kız annenin güzelliğini alır çok saçma bence
hamilelik gerçekten insanı güzelleştiriyor kız erkek farketmiyor
fazla kiloda diyebiliriz :1:

elacım kocaman olmuş kuzucuğun, çoook güzel

Tşkr ederiz şenaycım.öpüyoruz seni teyzesi...Ayrıca öğretmenler gününü de kutluyoruz.

Hazel28 maşallah canım. Bebiş iyice büyümüş artık :)
Evet büyüdü maşallah.Tşkrler canım

sürmeli, gözde , fatma, hazel güzel anneler sizi
insan kilo almaktan sadece böyle bir konumda memnun olur alınan kilolar hiç kötü durmuyor aksine hepinize çok yakışmış
maşallah diyelim :nazar:

Tşkrler canım evet aynen öyle oluyor.İnşallah doğumdan sonra da kolayca veririz kiloları :)))

kız annenin güzelliğini alır çok saçma bence
hamilelik gerçekten insanı güzelleştiriyor kız erkek farketmiyor
fazla kiloda diyebiliriz :1:

Evet ben de sana katılıyorum canım her kadına hamilelik başka bir güzellik katıyor bence :)

işte sizlere son halimi sunuyorum :)
buraya en çok göbüş ekleyende benim galiba:46::1:

Eklentiler

• $y.JPG
    $y.JPG
    35,4 KB · Görüntüleme: 44
  • $x.JPG
    $x.JPG
    34,8 KB · Görüntüleme: 52
fatmacım maşallahh sana prensesinde büyüyor hanii.valla ilk fotolarımızla karşılaşştırınca nasıl farkediyor değilmi ne üzülüyoduk karnımız çıkmadı diye al işte kocaman oldukk.:34:

Back