• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Annelerinin Göbişleri :))

719.jpg

29+2

canım maşallah şimdi gördüm fotonu çok güzel büyümüş karnın hem 6 kilo almışsın sadece o da süper oh herşey süper gitsin bundan sonra da inşallah. ilk doğum yapan sen olacaksın sanırım. benim sezeryan olacak kesin dr 17--18 şubatta falan alırız dedi bakalım işte eheheh

sürmeli gözdecim ne güzlsiniz siz öleee maşallahhhh

gözdecim ne güzel kazak falan giyebiliyorsun valla benim kazaklarım hem el kadar olduğu için giremiyorum içine hatta bu aydan sonra sanırım hamiş kıyafetleriminde içine giremicem göbek aldı başını gidiyorrr

sürmeli gözdecim ne güzlsiniz siz öleee maşallahhhh

gözdecim ne güzel kazak falan giyebiliyorsun valla benim kazaklarım hem el kadar olduğu için giremiyorum içine hatta bu aydan sonra sanırım hamiş kıyafetleriminde içine giremicem göbek aldı başını gidiyorrr

ben daha hiç hamile kıyafeti almadım canım çok enteresan hala eski kıyafetlerim oluyo.hatta eşime de dedim ben kendime büyük gelen şeylermi alıyomuşum eskiden diye.kot pantolonum bile eski yani.hoş düşük bel olmasa hayatta sığmazdım içine ama olsun :))

maşallah gözde sürmeliii kızlar göbişler çok tatlı bnm oğluşumda çok aşağıda yaa:)ve daha minik görünüyo bana olsun içerde ii olsunda artık napalım buaydan sonra iice beeli eder heraldee

Back