- Konu Sahibi CaglayanCicek
Sürmeli, Gözde maşallah ikinize de...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım maşallah şimdi gördüm fotonu çok güzel büyümüş karnın hem 6 kilo almışsın sadece o da süper oh herşey süper gitsin bundan sonra da inşallah. ilk doğum yapan sen olacaksın sanırım. benim sezeryan olacak kesin dr 17--18 şubatta falan alırız dedi bakalım işte eheheh
sürmeli gözdecim ne güzlsiniz siz öleee maşallahhhh
gözdecim ne güzel kazak falan giyebiliyorsun valla benim kazaklarım hem el kadar olduğu için giremiyorum içine hatta bu aydan sonra sanırım hamiş kıyafetleriminde içine giremicem göbek aldı başını gidiyorrr
kızlar maşallah, çok şişmeden güzel büyütmüşsünüz göbişleri.
kızlar maşallah süper göbişler
maşallah gözde sürmeliii kızlar göbişler çok tatlı bnm oğluşumda çok aşağıda yaa:)ve daha minik görünüyo bana olsun içerde ii olsunda artık napalım buaydan sonra iice beeli eder heraldee
maşallah gözde ve sürmeli ikinizde çok hoş çıkmışsınız. bebişlerde öyle :))
[URL=http://img201.imageshack.us/i/67098690.jpg/] Uploaded with ImageShack.us[/URL]
[URL=http://img217.imageshack.us/i/gbekf.jpg/] Uploaded with ImageShack.us[/URL]
benim göbek ilk aylarda nasıl kocamandı şimdi sanki büyümesi yavaşladımı ne 28+5
kızlar maşallah, çok şişmeden güzel büyütmüşsünüz göbişleri.
kızlar maşallah süper göbişler
maşallah gözde sürmeliii kızlar göbişler çok tatlı bnm oğluşumda çok aşağıda yaa:)ve daha minik görünüyo bana olsun içerde ii olsunda artık napalım buaydan sonra iice beeli eder heraldee
maşallah gözde ve sürmeli ikinizde çok hoş çıkmışsınız. bebişlerde öyle :))
Kızlar maşallah ikinizide
Kızlarrr maşallah göbüşlerde sizlerde süpersiniz:))
fns cnm maşşallh ya kızına tam bi prensesn göbişi olmuşş sağlıkla gelsinler inşş
sürmeli,gözde ve fatmacım maşşallahınız var valla,büyütüyosunuz prenseslerinizi:)
çok tatlısınız canım oo şimdiden küçük hanımı parklara götürmeye başlamışsınız bile :))