- 5 Eylül 2008
- 5.814
- 76
- 358
- Konu Sahibi CaglayanCicek
-
kızlar bu da benim göbüşüm ama kıroluğumu görmezden gelin ev hali işte ayaklarım üşüdü taytın üzerine çorap giydim ööle komik oldu
teşekkürler canım napiim fotoğrafı çektik sonra halimi görünce utandım aslındaneyseki üşenmemişim de saçımı toplamışım
canım maşallahın var yaaa.....ne kadar incesin.bir de çiçek ben seni okuldan hale diye bir arkadaşıma benzetiyorum şimdi boydan da tıpatıp neredeyse...
Maşallahın var
kızlar bu da benim 25+3 halim.. insanın hamileyken kendi fotosunu çekmeye çalışması amma zormuş kaydirigubbakcemile3
kızlar bu da benim göbüşüm ama kıroluğumu görmezden gelin ev hali işte ayaklarım üşüdü taytın üzerine çorap giydim ööle komik oldu
kızlar işte benim bebişim ...yandan çekerken biraz göbeği öne iterek hile yaptım ama olsun:)
kızlar işte benim bebişim ...yandan çekerken biraz göbeği öne iterek hile yaptım ama olsun:)
kızlar bu da benim 25+3 halim.. insanın hamileyken kendi fotosunu çekmeye çalışması amma zormuş kaydirigubbakcemile3
manikcim maşallahın var vallahiiiii.....ebru şallıya taş çıkartırsın kıssss...kızlar işte benim bebişim ...yandan çekerken biraz göbeği öne iterek hile yaptım ama olsun:)
kızlar slm bu da benim 26+1 göbüşüm vall benim göbek aldı başını gişdiyo 4 kilo da nasıl bööle oldu anlamadımbi pantolonla çekicem o zaman daha farklı oluyo :))
maşallah canım ne güzel büyütmüssün çokta yakışmışşşş
Arkadaşlar hepiniz ayrı güzel, göbekleriniz ayrı güzel. Maşallah herkese :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?