2011 Şubat Annelerinin Göbişleri :))

bu da benim göbeğim kızlar. arkadaki dağınıklığı görmezden gelin evde canavar var çünkü 18 aylık:)

çok tatlı yaa maşallah çok yakışmış darısı başıma oğluşum doğsun hemen 2. için başlıyacam hazırlıklara çok şanslısın bence çok minik 2 kardeş olucaklar olumunekankayizsmile

çok tatlı yaa maşallah çok yakışmış darısı başıma oğluşum doğsun hemen 2. için başlıyacam hazırlıklara çok şanslısın bence çok minik 2 kardeş olucaklar olumunekankayizsmile

zor geçiyo hamilelik ama kardeş düşünülüyorsa yaş arası çok fazla olmaması daha iyi canım bizimki kaza bebek 2. ama olsun

zor geçiyo hamilelik ama kardeş düşünülüyorsa yaş arası çok fazla olmaması daha iyi canım bizimki kaza bebek 2. ama olsun

bende aynı şeyi düşünüyorum araları en fazla 2 yıl olmalı evet zor bi süreç olur ama en azından kardeşler arası kıskançlık daha küçük bi boyutta olur en basidi benim tüp bebek eğer normal doğum yaparsam dondurulmuş embriyom var 6 ay sonra onları transfer ettiricem gerçi doktorum histeroskopi olduğum için bundan sonra normal olabilir dedi belki bi mucize olurda süpriz yapar bebiş

cicekcicek maşallahın var.ilk doğumdan sonra hemen verdin galiba kiloları :) kızlar ben de katılıyorum size kardeş konusunda.kardeşsiz biri olarak kısmetse kızıma hemen kardeş yapmak istiyorum.ve bence de arada yaş farkı az olmalı ki paylaşımda bulunabilsinler.yoksa biri okul derdinde oluyo biri oyun.yaş farkı az olursa anne çok yıpranıyo evet ama sonrasını düşünmek lazım çocuklar için

eheheh bakalım bebek doğunca aynı şeyi düşünebilecek misiniz evet canım ilk hamilelikte 12 kilo almıştım hepsini verdim şimdi de dikkat ediyorum bu kez 10 kiloyla tamamlaak hedefim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…