2011 Şubat Annelerinin Göbişleri :))

çok güldüm:))))) sayfa göbeğine dayanamamış sapıtmış,dur bi ara bende ekliyim göbeğimide sayfa akıl hastası olsun:))

aboo sayfanın tipi kaymış :))

mavi ne güzel göbişin öyle senin amma abartmışsınız pek kibar...hepimiz hemen hemen aynı gidiyoruz gibi maşallahhh hepinizie

sağolun kızlar
hepimizin yavrusuna maşallah
biraz abartıyorum ben
biraz da resim yandan ya zayıf çıkmış:))))))))))))

aman sürmeli napıyosun sen.indir o pc yi kucağından sakın sakıııınn,

bende laptop kullanıyorum ama sehpaya koyuyorum.normal zamanda bile dizlerde zararlıyken biz hamileyiz yapma lütfen

oyy göbüşünede gelince.ne tatlı oturmuş oda annesi gibi koltuğa oyy oyy oyy maşallahhh

zararli oldugunu unutuyorum bazen
gecenlerde annemi disciye goturdum annemin hollandacasi olmadigi icin bende film cekilen yere girdim tercume ediyorum
kadin dr bakti hamilemisin sen dedi evet dedim
ciksana disari dedi :))
hamile oldugumu bazen unutuyorum hehe

ayaktayken anca bu kadar çıkıyor işte bide elbise bol napalım nasılsa çıkacak endişe etmiyorum artık ama oturunca bayağı belli oluyor.Zaten her hamile olduğumu öğrenen ee karnın nerde diyor bende burda deyince ya bu ne benim senden çok göbeğim var diyor.Sanki göbeği şişiremeyen benmişim gibi.Yakında yastık bağlayıp gezcem:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…