- Konu Sahibi CaglayanCicek
-
ayaktayken anca bu kadar çıkıyor işte bide elbise bol napalım nasılsa çıkacak endişe etmiyorum artık ama oturunca bayağı belli oluyor.Zaten her hamile olduğumu öğrenen ee karnın nerde diyor bende burda deyince ya bu ne benim senden çok göbeğim var diyor.Sanki göbeği şişiremeyen benmişim gibi.Yakında yastık bağlayıp gezcem:)
maşallahyazel kızımız baya büyümüş annesi ne güzel görünüyo göbiş öyle
slm kızlar hafta sonu kuzenimin nikahındaydım rahat sade bişey giydim mecburen... Ekleyeyim dedim:)
ayaktayken anca bu kadar çıkıyor işte bide elbise bol napalım nasılsa çıkacak endişe etmiyorum artık ama oturunca bayağı belli oluyor.Zaten her hamile olduğumu öğrenen ee karnın nerde diyor bende burda deyince ya bu ne benim senden çok göbeğim var diyor.Sanki göbeği şişiremeyen benmişim gibi.Yakında yastık bağlayıp gezcem:)
22+6 günlük fotom
22+6 günlük fotom
22+6 günlük fotom
ikinizde çok hoşsunuz valla
kaç kilo aldınız toplamda okdar çıkmamış göbüşler
kocaman olmuş bu göbek maşallah ikinizede çok yakışmışşşş
maşallah maşallahhhhhhhhhhh:)
cnm çok ttalı görünüyosunuz maaşallah
vovvv süpersinn :lepi:
moonsun maşallah çok güzel görünüyorsunuz
ay ben göbüşleri görünce sevindirik oluyorum:) kocaman oluyo kuzularımız maşallah annelerimiz de çok güzel:)
ikinizde çok hoşsunuz valla
kaç kilo aldınız toplamda okdar çıkmamış göbüşler
22+6 günlük fotom
slm kızlar hafta sonu kuzenimin nikahındaydım rahat sade bişey giydim mecburen... Ekleyeyim dedim:)
bu da benim göbeğim kızlar. arkadaki dağınıklığı görmezden gelin evde canavar var çünkü 18 aylık:)
çok tatlı bi göbişş :1hug:
oyy maşallahh çiçek yaa 18 aylık bi oğlun var nasıl baş ediyosun ikisiylede:dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?