• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Annelerinin Göbişleri :))

CaglayanCicek

Sevil Hümasını bekliyor
Kayıtlı Üye
2 Mart 2010
6.265
1
156
Yalova
Hadi kızlar madem artık göbişlerimiz büyümeğe başladı artık düzenli resim çekip buraya koyalım ama yanına kaç haftalık olduğumuzu yazalım olur mu :))

Resim yüklemek için;

http://www.ressim.net/
1.siteye giriş yapın..

2.karşınıza çıkan sayfada gözat bölümünden sırayla her satıra resimleri yükleyin..
3.hemen altında -hemen yükle-ye tıklayın..
4.yükleme için kısa süre bekleyin..
6.yüklenmiş resminizi görmek için sayfanın alt kısmına ilerleyin..
7.resmin hemen altında ' Direct Linking Code satırında 'http:// ile başlayıp....jpg' ile biten bir link olacak....
8.bu linki kopyalayın ve konuda msj yazacağınız pencerenin üst kısmında bulunan dağ resmi gibi sarılı bir buton var ona tıklayın..
9.kopyaladığınız linki bu satırı boş hale getirip yapıştırın..
yüklediğiniz resmin boyutu çok büyük ise yükleme esnasında hemen yükle butonuna tıklamadan üst kısımda bulunan
yeniden boyutlandır kısmından
320x240 boyutunu seçin sonrasında yükleme işleminize devam edin..

Son düzenleme:
ilk göbüş en kilolu hamile adayından 10+0 hamilelik bu göbüş eski göbüşüm muhtemelen kızlar ama olsun alın size göbüş:) kilo : 94.2

bu arada adım fatma kızlar:)

Eklentiler

• $1.jpg
    $1.jpg
    3,7 KB · Görüntüleme: 114
Fatmacım nasıl eski göbiş anlamadım ben bu hamileliğinde çektin dimi sen bunu bizi kandırmıyorsun dimi ayrıca hiç 94lük halinde yok senin

canım daha 15 dakika oldu çekeli.eşofmanın alt tarafındaki kısım sanki büyüdü gibi ama zaten kendim göbekli olduğum için hepsi hamilelik göbüşü değil demek istedim:)

Son düzenleme:
bende bu akşam çekip koyayımm kıskandımm.fatma abla (diyeyim çünkü 26yım) :))) maşallah çok tatlıı olmuşşsunn e normalde de göbüş oluncaa bizimkiler böyle oluyo :))

Akşama bende çekiyorum hemen resmimi yaa ne güzel göbişin çıktı senin benim o kadar yok ama genede var işte göbişim kaydirigubbakcemile3

yapmayın kızlar çok fenayım aslında kolumu popomu kestimde programla ondan böyle yarım bu benim yarım :)

Eklentiler

• $2.jpg
    $2.jpg
    7,5 KB · Görüntüleme: 87
ayyy ne güzellll

bencede okadar göstermiyorsun

akşama bende çekerim inşallah :)

sabahları pek olmuyo benimde ama akşam işten eve gittiğimde kocaman oluyor :D

fatma boyun var tatlım senin ya, okadar tombiş değilsin ben ne 94 kg insanlar biliyorum bence sen süpersin bu halinle göbişinide çok kıskandım bu aradasenağlama

valla kızlar sizin göbişleri görünce ferahladım yani normalmiş bak herkesin varmış :) benimde yapıma göre var işte top gibi bişi :)

ayy ne güzzel yaa bende eklemek istyiyorum ama ekleyemiyorum sizlere bakayım bari

fns yaa hiç kilon kadar değilsin çok hoşsun maşalahh :nazar::1rolleyes:

ayy kızlar acayip moralim düzeldi kendimi çok kötü hissediyordum inanın.2 göbek atayım bari:)
tam boydan fotomu koydum esas halimi görün diye :)
Şimdi göstermiyorsun diyenler baksın
bu arada lcw dan aldığım hamilelik tshirtümü giydim sizin için:)

Eklentiler

• $3.jpg
    $3.jpg
    8,8 KB · Görüntüleme: 100
Back