• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Annelerinin Göbişleri :))

ayy kızlar acayip moralim düzeldi kendimi çok kötü hissediyordum inanın.2 göbek atayım bari:)
tam boydan fotomu koydum esas halimi görün diye :)
Şimdi göstermiyorsun diyenler baksın
bu arada lcw dan aldığım hamilelik tshirtümü giydim sizin için:)

Çokkk şirinsin :)))
Ben de aldım LCW dan beyaz bir tişört,leyleğin üzerinde bebiş geliyor:)))

ayy kızlar acayip moralim düzeldi kendimi çok kötü hissediyordum inanın.2 göbek atayım bari:)

Tatlım ya sen buna kilo mu diyorsun allah aşkına basen yok zaten sende sadece göbiş var ki oda normal zaten bu ikinci hamişliğin bence gayet formun yerinde hiçte kötü durmuyorsun tshirtinide çok beğendim benim kırmızı var yumurtayı kırmış çıkıyor gözüküyor güle güle giy canım,moralinide bozma hiç birşeyin yok öyle söylediğin gibi

ayyy o tişörtlere bende baktımda daha çok erken diye utandım almamıştım :kedi:

artık zamanı geliyo galiba :) bende alıyım çok heveslendim şimdi zemuszemus

Dün bana asistan kız diyorki artık diyor yeni hamile olsalar bile giyiyor bende utandım aslında dedim ama utanma canım senden daha düşük ayda olanlarda bile var dedide rahatladım,al canım giy ben 21 haziranda almıştım ogünden beride giyiyorum hep :))

ama mesaj sayım azbenneyaptımki

Tamam canım şimdi farkettim olsun sende dolunca eklersin 9 ay boyunca ekliycez nasılsa sürekli bayanssulusmile

ama çokda güzel gözüküyor ne yalan söyliimm büyük karında daha güzel gözüküyor

Evet ama bizde ilk olunca daha bir özeniyor insan,asıl büyük göbüşlerde resim daha güzel ortaya koyuyor kendini :lepi:

gün içinde antipatik olmamak için pek karnımla ilgilenmiyorum normal davranıyorum ama akşam evegidince bi sevesim geliyo bakıyorum hatta eşim kulağını bile dayıyo acaba duyarmıyım diye :1: ultrasonda kalp atışını görünce sanki duyacakmışız gibi geliyo

hepsi heyecandan işte ilk olmasının verdiği bir şeyde var tabiii

Allah herkese hayırlı hamilelikler doğumlar nasip etsin.herkese gönlüne göre versin inşallah

Biz o faslı her gece yapıyoruz canım,eşim gerçekten duyuyorum diyor ama ne kadar doğru bilmiyorum ama ben kumanda testi yaptım akşam çok hızlı atıyordu gerçekten :))
Zaten eve gidince hep elim göbişimde geziyorum okşuyorum konuşuyorum onunla belki beni duyuyordur diye :))

Ben şimdi karnımı açıp göbeğimin hareketlerini seyrediyordum kızlara söyledim topikte yeşimde aynısı yapıyormuş ama karnına kumanda koyuyormuş kumanda hızlı hareket ederse orada ve hızlı birşekilde hareket ettiğini anlıyoruz canım,çok eğlenceli oluyor :))

aa bak bilmiyordum dur bende deneyim eve gidince bende inceliyorum bazen hatta bazı yerleri karnımın daha değişik duruyo acaba burdamı falan diye düşünüyorum

kimseye söylemiyodum bak :) kendi kendime bakıyodum sizden duyunca bi ferahladım :)

Yap canım bak çok hoşuna gidecek,biz her akşam yapıyoruz eşimle oda büyük bir heyecanla izliyor hareketleri,belki tekmelemesini hissetmiyorsun ama onun orda olduğunu biliyorsun

bencede hiç 94 görünmüyorsun çok oşsun öyle abartılı durmuyor bende aldım lcw dan hamile olduğumu öğrenir öğrenmez çok şirin şeyler var ama değilmni seninkide hoşmuş:sm_cool:

ay ay sizin göbüşlerdemi çıkarmışş.ben o minikleri yirim.2010 şubat anası olarak takipteyim sizi.oyy bayagıda olmuşsunuz siz yahu.ne güzel koca göbişlerle dolsun burası inşallah..zemuszemus

Güzel dileklerin için saol canım,asıl yarın başlıyor göbiş şov yarında gel mutlaka yarın daha çok göbiş gelecek buraya :))

tamam bakayım yarındaa..
benim göbek anca 5,ayında kendini belli etmiştikaydirigubbakcemile3kimseye inandıramıyordum..hadi bakalım başlasın şowww...

Back