Arkadasim siz bize diyorsunuzda zamaninda sizde az topik açmamissiniz..
Bi kaç arkadasimiz abartiyor olabilir ama bunu illaki 2011 subat annelerine diye konu açipta duyurmaniza gerek yok..
Madem rahatsiz oluyorsunuz kim fazla topik açtiysa yada açmaya devam ediyorsa o kisiyi özel mesaj ile kirmadan uyarabilirsiniz...
şöyle bi baktımda bizden çok sizin topikleriniz varr...diş çıkardımı yürüdü mü ek gıda doğum günlerii bebek bakım boy kilo takip...vs bu böyle uzayıp gidioo arkadaşım...bence bizleri uyarmadan önce siz kendinizi uyarın
bu topikler bizim için önemli işte. Mesela siz,in erkek bebeğime isim topiği, odalar sepetler, bebekelr döndü mü, gibi topikler için kk da özel bölümler var oradan paylaşın diyorum sadece. Elbete sizin için önemli olan yukarıda örneğini verdiğiniz gibi konularda topik açacaksınız. ben sadece KENDİ TOPİĞİNİZDE PAYLAŞABİLECEĞİNİZ KONULARI KENDİ TOPİĞİNİZDE PAYLAŞIN DİYORUM
Biz de sizin gibi böyle topikler açtık ısrarla taşındı topiklerimiz. geriye bakarsanız görürsünüz. Nedenini de yönetim, her ayınb annesi benzer konu açarsa site gereksiz yere dolar cve alt yapısı zayıflar olarak bildirdi bize. Biz de saygı duyduk.
Bahsettiğiniz kişi kimdir bilmiyorum ama acısı benden çıkıyor sanırım Sevim__li
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?