• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

başınızı ağrıtmak istemiyorum sadece içim rahatlıyor burada aktarınca düşüncelerimi
evet ne zorum var parmı kazanıyorum kendi memleketimdeyim bebişimimi de sağsağlim alınca kollarıma değmeyin keyfime sanki bana ne faydası olacaksa doktoranın vede akademik karierde düşünmüyorum yüksek lisanstan biliyorum ne zorlu süreç olduğunu tamamen stres yüklü oluyorsunuz bütün çevrenize yansıyor bu durum asosyal olup çıkıyorsunuz anlayacağınız
bu olayı tamamen istemek lazım demekki ben istemediğimin farkına vardım ve gemileri yaktım silip atıyorum hayatımdan doktorayı

kızlar sizinle birşey paylaşmak istiyorum
biliyorsunuz ben doktoraya başlamıştım ama çok bunalıyorum hem iş hem hamilelik hemde dersler tekrar ders çalışmak bana çok zor geliyor ve doktorada geçen seneleri düşündükçe dahada bunalıyorum
işimde rahat rahat oturup işimi yapıyordum çokta keyifliydi bu doktora işini açarak kendime resmen işkence yapıyorum
yeniden öğrenci gibi olmak çok dokunuyor bana
hep birşeyleri başarmak için uğraştım ama artık hayatın tadını çıkarmak istiyorum keyifle yaşamak istiyorum zorluk istemiyorum hayatta
çocuğumu stresten uzak beynim rahat tamamne ona konsantreolacak şekilde yaşamak istiyorum
ve kara verdim bırakacağım doktorayı bugün otururken düşündüm benim ne zorum var diye

Kendin için en iyi kararı sen verirsin canım ama bence doğru bir karar almışsın tekrar öğrenci olmak bu zamandan sonra seni çok zorlayacak birde bebişte gelicek üstüne hayırlısı olsun ama tek bir şey yaparak bebeğinle daha çok vakit geçirebilirsin.
Ben bile işi bırakmayı düşünüyorum ama sırf patronlarıma inat çalışıcam işte :))

ooooh rahatladım valla
kafam şimdiden rahatladı onu düşünmek bile stres yapıyordu bebişimle bile ilgilenemiyordum ders araştıracağım diye yahu oooooohhhhhhh

başınızı ağrıtmak istemiyorum sadece içim rahatlıyor burada aktarınca düşüncelerimi
evet ne zorum var parmı kazanıyorum kendi memleketimdeyim bebişimimi de sağsağlim alınca kollarıma değmeyin keyfime sanki bana ne faydası olacaksa doktoranın vede akademik karierde düşünmüyorum yüksek lisanstan biliyorum ne zorlu süreç olduğunu tamamen stres yüklü oluyorsunuz bütün çevrenize yansıyor bu durum asosyal olup çıkıyorsunuz anlayacağınız
bu olayı tamamen istemek lazım demekki ben istemediğimin farkına vardım ve gemileri yaktım silip atıyorum hayatımdan doktorayı

canım dondurma gibi bir şansın var mı ?
varsa eğer dondur bence

evet canım doğru söyledin iş hadi farklı karşılığında para alıyorsun hakkettiğin parayı kazanıyorsun sana dokunmuyor o yüzden ama doktorada öylemi hem kendine eziyet ediyorsun hemde karşılığında sana hiçbirşey vermiyorlar
daha başındayken kara vermem gerekiyor zaten geç olmadan ve ben kendimi üzmeden bebeğime de yansıyacak çünkü bırakmam gerektiğine karar verdim
bu rada teşekkürler derdime derman olduğun için

evet tabiki dondurabiliyorum ilk dönem iş için hizmetiçi eğitimim olduğundan 3 ay burada değildim ve dondurdum bu döenm kaydımı yaptırdım donduramam ama nereye kadar donduracağım ki
gerçekten yapmak istemediğimin farkına vardım sadeec görüşün için teşekkürler canım sizinde başınızı ağrıtmak istemezdim

bende öyle oluyorum iki kıpırdıyorum nefes nefese kalıyorummafoldumben
nefes nefese değil ama yoruluyorum işte
belim ağrıyoo yaaa.bugün kendimi iyi hissetmiyorumm.kızlar dolanayım oturunca daha çok rahatsız ediyor.ara ara bakarım.
arkana yastık koy canım hani o işyerinde sandalye minderleri oluyor ya
kızlar sizinle birşey paylaşmak istiyorum
biliyorsunuz ben doktoraya başlamıştım ama çok bunalıyorum hem iş hem hamilelik hemde dersler tekrar ders çalışmak bana çok zor geliyor ve doktorada geçen seneleri düşündükçe dahada bunalıyorum
işimde rahat rahat oturup işimi yapıyordum çokta keyifliydi bu doktora işini açarak kendime resmen işkence yapıyorum
yeniden öğrenci gibi olmak çok dokunuyor bana
hep birşeyleri başarmak için uğraştım ama artık hayatın tadını çıkarmak istiyorum keyifle yaşamak istiyorum zorluk istemiyorum hayatta
çocuğumu stresten uzak beynim rahat tamamne ona konsantreolacak şekilde yaşamak istiyorum
ve kara verdim bırakacağım doktorayı bugün otururken düşündüm benim ne zorum var diye

canım benyüksek lisansımı yaparken çok zorlandım ve hocalarım tez savunmasında doktoraya geleceksin diye benden söz aldı .ama o zaman hamile olmasam da çok zor gelmişti yani hem okulda çalışıp hem öğrenci olmak bir taraftan ev...şimdi senin hamileliğin de var.okumak tamam ama hayatta daha önmli şeyler var.bence bırak derim.ya da dondur en kötü ihtimalle..

işimi layıkıyla yapmak ve böyle keyifli bir şekilde sizinle muhabbet etmek daha zevkli işin açıkcası ben böyle daha mutluum yaaa

nefes nefese değil ama yoruluyorum işte

arkana yastık koy canım hani o işyerinde sandalye minderleri oluyor ya

canım benyüksek lisansımı yaparken çok zorlandım ve hocalarım tez savunmasında doktoraya geleceksin diye benden söz aldı .ama o zaman hamile olmasam da çok zor gelmişti yani hem okulda çalışıp hem öğrenci olmak bir taraftan ev...şimdi senin hamileliğin de var.okumak tamam ama hayatta daha önmli şeyler var.bence bırak derim.ya da dondur en kötü ihtimalle..

canım peki sen şimdi ne apıyorsun

işimi layıkıyla yapmak ve böyle keyifli bir şekilde sizinle muhabbet etmek daha zevkli işin açıkcası ben böyle daha mutluum yaaa

En güzeli kararı her zaman için sen verirsin canım başınızı ağrıttım gibi laflarda etme bir daha ben iş yüzünden az size içimi dökmedim mi.Hepimiz bir aile gibi olduk biz artık burda :1hug:

Melocum yemekleri yaptın mı erkenden gene :)))

canım peki sen şimdi ne apıyorsun

canım ben fen ve teknoloji öğretmeniyim .8 yıldır mebde kadrolu çalışıyorum.5 yılönce yüksek lisans yaptım eğitim yönetiminde ve hocalarım performansımı çok beğenmişti üniversiteye geçmemi istediler,ama dedim ya sıkamadım kendimi aynı senin gibi gereksiz geldi bana.birde akademik çalışma fedakarlık gerektiriyor,zaten bir işin varsa o fedakarlığı yapamıyosun ben yapamadım yani

En güzeli kararı her zaman için sen verirsin canım başınızı ağrıttım gibi laflarda etme bir daha ben iş yüzünden az size içimi dökmedim mi.Hepimiz bir aile gibi olduk biz artık burda :1hug:

Melocum yemekleri yaptın mı erkenden gene :)))

yaptım :sm_cool: hadi geliiinnnkaydirigubbakcemile4,hem çok yaptım bugün cokacimcoook.sonra azıcık uyudum .şimdi banyo yapıciğim..bayanssulusmile

yaptım :sm_cool: hadi geliiinnnkaydirigubbakcemile4,hem çok yaptım bugün cokacimcoook.sonra azıcık uyudum .şimdi banyo yapıciğim..bayanssulusmile

Gelelim vallahi canım akşama yemeğim yok bu akşam annemde yok gidecek yerim yurdum yok yemek için :))
Ohhh sefan olsun herşeyin hazır dinlenmişsinde bizim daha 2 saatimiz var mesai bitsin diye bekliyoruz

Bir gün çat kapı gelicem ben sana zaten aramızda yakın,bir bakmışsın arıyorum seni otogardayım gel al beni diye aklinialirimsmile

Son düzenleme:
Back
X