Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde en çok o hoşuma gitti bende çok seviyorum mickey'i disney karakterleri zaten çok güzel ve sevimli oluyorlar :lepi:
anladım canm diğerleri neydi peki hani ii olmayan diye düşündüklerin ona göre annemler alıcakta bnm onalra sölicem bi kaç marka olsun aklımda baby2go nun daçok güzel görünüyolar ama bilemiyorum işte
mrb arkidişler nasılsınz ya benim bissürü işim var malum misafirlerim yeni gitti ama benimm hiçç bişi yapasım yokkk zaten sulardaa yokk pöffsempatiksalakcinni
çok yorulduuuummm,uyuycam birazssssss...mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir
günaydın bayanlar...
merhabalar kızlar dün akşam oğluşumu gördüm maşşallah hiç yerinde duramıyordu doktorum bile bu ne böle dedi hep hareketlimi evet dedim özellikle geceleri...öle güzel büyümüşki 33 cm 891 gr olmuş çok sağlıklıymış allaha şükür ....yüzünü yandan gösterdi bize tam dönmedi ama olsun oda yetti bize çok özlemişiz bi daha bayramdan sonra gitçekmişimmakannehir daha önce gelsem dedim olmazmış şeker yüklemesi yapılcak cuma günü inş iyi çıkar bizden bu kadar ...
hamile destek yastığını soran arkadaşlar olmuş ben 15tl ye aldım çok rahat ettim markası BABYJEM..nette civciv bebedende bakabilirsiniz..
teşekkür ederim canımbenim dua etmekten başka çarem yok... çok gerildim geçen annemin tahliller çıktığında eşime dedim ben iyi değilim yürümek istiyorum diye
oda iş çıkışı yol boyunca elimden tuttu yürüdüm yürüdüm...
ağlamayım diye kendimi sıktım karnım taş kesildi bebekten korktum bu sefer
eşimde üsteledi ne oldu diye hıçkıra hıçkıra bağıra çağıra ağladım rahatladım eşimde bağrına bastı huzur buldum.. Allahtan eşim düzeldi gerçi annemin önceki tedavi sürecinde ne hale geldiğimi biliyodu.. uzaktan da olsa...
selam kızlarrr..
okuldan geldim.gene yemeklerimi yaptım.yarın manisadan misafir gelecek gibi.kardeşimin kayınvalide ve kayınpederi biraz fazlaca yaptım,yoruldum.
iş yapmak bişi değil ama çok yorulmaya başladım ben ,sizce de öyle dimi?
bebeğin organlarını tek tek kontrol ediyorlar canım.. ayrıntılı o diye biliyorum.. kalp böbrek hep bakmıştı doktorum.. sağlıklı herhangi bir sorun görünmüyo demişti... inşallah iyi çıkar sonuçlarımız...
belim ağrıyoo yaaa.bugün kendimi iyi hissetmiyorumm.kızlar dolanayım oturunca daha çok rahatsız ediyor.ara ara bakarım.
canım bu haftalar bel ağrısı normalmiş.. ama sen yine de dikkat et. oturduğun zaman arkana bi yastık koy, belin boşta kalmasın..o birz rahatlatıyo.çok yorma kendini..