geçen çarşamba bebeğimi kaybettim cumartesi kalp krizi geçirdim anjio yapıldı ana damarım %70 tıkalı stent takılcak hastanede yatmam gerek ama psikolojim bozuk olduğu için şartlı taburcu oldum kürtajdan dolayı enfeksiyon kapmışım acil takılması gereken stent takılamadı heran kriz riskim var.çökmüş bitmiş durumdayım bugün gidip hastaneye yatmayı düşünüyorum p.tesi inş. stent takılır moralinizi bozmak istemezdim ama paylaşmaya çok ihtiyacım var birde dualarınıza....allah sağlıkla mutlulukla bebeklerinize kavuşmayı nasip etsin allaha emanet olalım allahım iki yavrumu bensiz bırakmasın...
kızlar geçmişi okumadım umarım hepiniz iyisinizdir
ben bugün bebişi görmek için dr a gittim ama kalbi durmuş yarın kürtjla alacaklar onu benden
allahım hepinize bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin
listeden adımı silerseniz sevinirim
geçen çarşamba bebeğimi kaybettim cumartesi kalp krizi geçirdim anjio yapıldı ana damarım %70 tıkalı stent takılcak hastanede yatmam gerek ama psikolojim bozuk olduğu için şartlı taburcu oldum kürtajdan dolayı enfeksiyon kapmışım acil takılması gereken stent takılamadı heran kriz riskim var.çökmüş bitmiş durumdayım bugün gidip hastaneye yatmayı düşünüyorum p.tesi inş. stent takılır moralinizi bozmak istemezdim ama paylaşmaya çok ihtiyacım var birde dualarınıza....allah sağlıkla mutlulukla bebeklerinize kavuşmayı nasip etsin allaha emanet olalım allahım iki yavrumu bensiz bırakmasın...
burucucum hiç korkma ben sürekli bu olayla karşılaştığım için alıştım kanaman kan kırmızısı olursa doktora git eger koyu ve çok açıksa önceki kanalar yavaş ça geliyor allatn muyene ettiyse o yolu açtı kalanlar geliyordur yat dinlen çok fazla iş yapma bunun çaresi sadece dinlenmek
ben bugün bebişi görmek için dr a gittim ama kalbi durmuş yarın kürtjla alacaklar onu benden
Kızlar selama.s.
Dün akşam 3-4 damla kan geldi, bu sabah dr a gittim, düşük tehditi dedi, zorlama dedi, ama bebek iyi kalbide atıyor bu güzel haber dedi, ilaç fitil iğne hormon mormon baktımda birsürüde şey yazmış,
ısmarladım akşam üstü 4 gibi ilaçlar gelecek, oğlumdan bahsettim kucağına alıp kaldırmamaya çalış , istirahat et dedi,
Kağanında özel aşısı vardı bu ay su çiçeği onuda ısmarladım yaptırıcam, kızlar çok açım bişiler yemem lazım öpt.
Kızlar selama.s.
Dün akşam 3-4 damla kan geldi, bu sabah dr a gittim, düşük tehditi dedi, zorlama dedi, ama bebek iyi kalbide atıyor bu güzel haber dedi, ilaç fitil iğne hormon mormon baktımda birsürüde şey yazmış,
ısmarladım akşam üstü 4 gibi ilaçlar gelecek, oğlumdan bahsettim kucağına alıp kaldırmamaya çalış , istirahat et dedi,
Kağanında özel aşısı vardı bu ay su çiçeği onuda ısmarladım yaptırıcam, kızlar çok açım bişiler yemem lazım öpt.
çok geçmiş olsun....allah şifa versin....geçen çarşamba bebeğimi kaybettim cumartesi kalp krizi geçirdim anjio yapıldı ana damarım %70 tıkalı stent takılcak hastanede yatmam gerek ama psikolojim bozuk olduğu için şartlı taburcu oldum kürtajdan dolayı enfeksiyon kapmışım acil takılması gereken stent takılamadı heran kriz riskim var.çökmüş bitmiş durumdayım bugün gidip hastaneye yatmayı düşünüyorum p.tesi inş. stent takılır moralinizi bozmak istemezdim ama paylaşmaya çok ihtiyacım var birde dualarınıza....allah sağlıkla mutlulukla bebeklerinize kavuşmayı nasip etsin allaha emanet olalım allahım iki yavrumu bensiz bırakmasın...
canım çok geçmiş olsun,kendine dikkat et,anneciğin bakar sanakaydirigubbakcemile5
geçmiş olsun canım dikkat et kendine ve endişelenme olurmu?
Bebegini kaybeden arkadaşlar çok çok geçmiş olsun. Sizler adına çok üzüldüm.
Burcu mantar olablir mi?
Merhaba kızlar
Biliyorum bayadır uğrayamadım unutmadınız beni inşallah.Düşük tehlikesinden solayı sürekli istirtahat vermişti doktorum.O günden sonra okadar kötü mide bulantısı ve başdönmesi yaşadımki şu son 10 günüm nasıl geçti inanın hatırlamak istemiyorumBugün fena değilim doktora gittik bebişimin kalp atışını duydum :))Çok güzeldi tıktıktıktık...
Dakikada 138 atış dedi dr.Düşük tehlikem hala devam ediyor ama eskisine nazaran %50 azalmış durumdahihoyyyt ama progestana devam.15 gün sonra tekrar randevu verdi.aranızda özel hasnaye giden varmı acaba daha önce ayda bir gitmiştim kızımda şimdi 15 günde bir çağırıyor acaba düşük tehlikemden dolayımı özeller para içinmi yapıyor bunu merak ediyorum.
baya bir sayfa birikmiş onları sanırım 3-4 günde tamamlarım.Şimdilik benden bukadar öptümmm :)
Cnm hoşgeldin, daha iyi olmana sevindim, cnm ben ilkinde hem asker hast.ne hem özele gitmiştim, özeline gittiğim devlet hast. doktoruydu, özelde normal hast.de başlarda 2 haftada bir çağırdı sonradan ayda 1 e düştü randevular, 36. haftaya kadar böyle devam edecek ve sonrasında haftada 1 nst ve ultrason yapılacaktı, ama ben 23.haftadan itibaren tehlike yaşadığım için daha sık gitmek durumunda kaldım, yaklasık 2-3 haftada bir her ikiside çağırıyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?