amin canım hepimiz inşallah sağlıkla kavuşuruz bebişlere
bende de kan pıhtılaşması var ayrıca tüp bebekle hamile kaldım 6 yıl sonra ilk defa allahım hepimizi korusun
canım çokkk ama çok geçmiş olsunn... inşallah bu defa kucaklayabiliriz minişleri...amin canım hepimiz inşallah sağlıkla kavuşuruz bebişlere
bende de kan pıhtılaşması var ayrıca tüp bebekle hamile kaldım 6 yıl sonra ilk defa allahım hepimizi korusun
inşallah canım inşallah hepimize inşallah....Allah inş. bebeğini nasip eder sana.. Hayırlısını dileyelim olur inş.. şu üç ayların yüzü suyuhürmetine..
kızlar kabızlık problemi için yatmadan önce 2-3 kuru kayısı atın ağzınıza öyle yatın sabaha normal şekilde tuvalete çıkarsınız
canım sabah kalkar kalkmaz 1 tane naturel kuru kayısı,2 fındık içi yarım ceviz içi,2-3 tane de kuruüzüm yiyorum ve üzerine 1 bardak su içiyorum kahvaltıdan önce..alışkanlıkhaline getirdim...doktorum da önerdi...çünkü ben kendimi bildim bileli bağırsak sorunu yaşarım..en ufak hava değişiminden bile etkilenirim çok endişelenmiştim ama bu yöntemle gayet ii gidiyo tavsiye ederim.
rica ederim il başta bana da buradan bir arkadaş yapmıştı bende zamanla öğrendim
hatta şimdi yapabildiğime sevindim
sağlıkla kalan günlerini bitirip gelsinler inşallah
aferin sana senin bebiş tosun olacak o zaman fındık ve ceviz bebişe çok yarıo benim oğlum tombik doğmuştu ben de çok yedim
amin canım hepimiz inşallah sağlıkla kavuşuruz bebişlere
merak etme canım coktannnn 2kılo aldım bıle hızlı bı giriş yaptım yanı hamılelıge:CüvCüv:9 ay sonra yuvarlanarak gıderım heralde hastaneyenasıl gıdıyor hamılelık
ayrandan midem bulanmaya başladı benimm.birde kokulara hassasiyetim ve öğlen uyku uyuma isteği başladıama çalışıyorum (((((((.gaz olayı zaten var gazman gibi oldumm.birkaç gündür kabızlık problemi de başlıyo bi fikri olan varmı kızlar
doğumda biraz zorlar beni ama olsun napalım tombiş olsun poposundan ısırabileyimmmmm...bu arada doğumu nasıl yapmayı düşünüyosunuz ????kafanızdan neler geçiyorrr ??ben bi aksilik olmazsa epidural normal istiyorum sezeryan taraftarı değilim sağlık engelim olmazsa tabiii....doktorum da sana suda doğum yaptırtcam diyo ....
hamilelik güzel ilerliyor,kilo durumuna gelince aslında bu dönemlerde kilo almamamız lazım ama bende 2 kg almış durumdayım,çok yemekten ve şişkinlikten olsa gerek,kendime engel olamıyorum sürekli yemek istiyorum ve uyumak mafoldumben
sende nasıl ilerliyor kaç haftalıksın şuan
bebeğimin kalp atışlarını duyduk.Allahım ne mucize bişey içinde minik bi kalbin pıt pıt atması .Hayatın anlamı tamamiyle değişti bu minik kalbin atışlarıyla.Bebeğim seni çok seviyorum. Seni büyük bir heyecanla bekliyoruz.Bebeğim bugün itibariyle 7+2 günlük
kızlar size tavsiyemcanım istiyo diye herşeyi yemeyin ben ilk hamileliğimde 13 kilo alamam rağmen o kiloyu bile ancak verdim. şimdi yine hamileyim bu kez hedefim 9-10 kilo yoksa yapışıo kilolar ve inanın doğumdan bi süresonra deli gibi kilolarınızı düşünüosunuz
hamilelik güzel ilerliyor,kilo durumuna gelince aslında bu dönemlerde kilo almamamız lazım ama bende 2 kg almış durumdayım,çok yemekten ve şişkinlikten olsa gerek,kendime engel olamıyorum sürekli yemek istiyorum ve uyumak mafoldumben
sende nasıl ilerliyor kaç haftalıksın şuan
Merhaba arkadaşlar,,, aslında yazarken çekinerek yazıyorum... Allah nasib ederde dünyaya gelebilirse şubat annesi olcam... çekinerek yazdım diyorum çünkü daha öncede muhtelif aylarda anne olacağımı düşümüştük kursağımda kaldı her seferinde duaya çok ama çooookkkk ihtiyacım var. Bu benim 4. Gebeliğim... Ve benim durumumda olan çok arkadaş var... Ben kan pıhtılaşması nedeniyle bebeğini kaybeden topiğine takılıyorum sorunlarımız aynı olan çok arkadaş var ve bu yıl fazlaca hamilemiz var inşallah hepimiz sağ salim alırız bebeklerimizi kucağımıza.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?