- 18 Haziran 2010
- 1.017
- 171
- 123
- 42
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar aranızda doktoruna hamilelikte havuza girmenin ne kadar sağlıklı olduğunu soran varmııı?
nesli81 genelde doktorlar havuz yerine denizi tercih edin diyorlar,tabi düşük tehliken falan yoksa,deniz suyu hareketli olduğu için sağlık açısından daha iyi,mikrop barındırmıyor,havuzda bakteri enfeksiyon durumu çok yüksek oluyor,ben denizi tercih ediyorum
günaydın ceygul,bu konunun ilk sayfasında senin adet tarihini ve tahmini doğum zamanını görünce bu ne benzerlik dedim,tarihlerimiz aynı:) hayırlı olsun ,benimde adet 10 mayıs,tahmini doğum 14 şubat,birtek senden 1 kg fazlayım:)
Merhaba arkadaşlar,,, aslında yazarken çekinerek yazıyorum... Allah nasib ederde dünyaya gelebilirse şubat annesi olcam... çekinerek yazdım diyorum çünkü daha öncede muhtelif aylarda anne olacağımı düşümüştük kursağımda kaldı her seferinde duaya çok ama çooookkkk ihtiyacım var. Bu benim 4. Gebeliğim... Ve benim durumumda olan çok arkadaş var... Ben kan pıhtılaşması nedeniyle bebeğini kaybeden topiğine takılıyorum sorunlarımız aynı olan çok arkadaş var ve bu yıl fazlaca hamilemiz var inşallah hepimiz sağ salim alırız bebeklerimizi kucağımıza.........
Günaydın kızlar.Bugün çok heyecanlıyım... Pazartesi sabahı 2. randevum vardı fakat doktorum haftaya izine ayrılıyormuş o nedenle randevumu bugün saat 4'e aldılar. Tabii benim tansiyon anında yükseldi telefonla konuştuktan sonra... Şu an kalbim boğazımda atıyor diyebilirim... Çok heyecanlıyım...Lütfen bu mübarek günde benim için dualarınızı esirgemeyin.Bebeğimi göreyim ve kalp atışlarını duyayım inşallah...
SAt'ıma göre 7+0 'ım ama ilk kontrole göre 6+0'ım
Günaydın kızlar.Bugün çok heyecanlıyım... Pazartesi sabahı 2. randevum vardı fakat doktorum haftaya izine ayrılıyormuş o nedenle randevumu bugün saat 4'e aldılar. Tabii benim tansiyon anında yükseldi telefonla konuştuktan sonra... Şu an kalbim boğazımda atıyor diyebilirim... Çok heyecanlıyım...Lütfen bu mübarek günde benim için dualarınızı esirgemeyin.Bebeğimi göreyim ve kalp atışlarını duyayım inşallah...
SAt'ıma göre 7+0 'ım ama ilk kontrole göre 6+0'ım[/QUOTE
seni çok iyi anlıyorum canım bende çok heyecanlanmıştım,ama gördüm şükür sende çok stres yapma bebişin etkilenmesin rabbim sana da duymayı,görmeyi,ve hepimizin kucağına almayı nasip etsin....a.s.
inşallah duyacaksın arkadaşım..endişelenme...olumlu düşün hep...
SAt'ıma göre 7+0 'ım ama ilk kontrole göre 6+0'ım[/QUOTE
seni çok iyi anlıyorum canım bende çok heyecanlanmıştım,ama gördüm şükür sende çok stres yapma bebişin etkilenmesin rabbim sana da duymayı,görmeyi,ve hepimizin kucağına almayı nasip etsin....a.s.
Amin :Saruboceq: . Kendime hakim olamıyorum nedense. Kalbim acayip hızlı atıyor... Hani insanın heyecandan midesi bulanır ya sınav öncesi falan aynen öyle midem bulanmaya başladı
Merhaba arkadaşlar,,, aslında yazarken çekinerek yazıyorum... Allah nasib ederde dünyaya gelebilirse şubat annesi olcam... çekinerek yazdım diyorum çünkü daha öncede muhtelif aylarda anne olacağımı düşümüştük kursağımda kaldı her seferinde duaya çok ama çooookkkk ihtiyacım var. Bu benim 4. Gebeliğim... Ve benim durumumda olan çok arkadaş var... Ben kan pıhtılaşması nedeniyle bebeğini kaybeden topiğine takılıyorum sorunlarımız aynı olan çok arkadaş var ve bu yıl fazlaca hamilemiz var inşallah hepimiz sağ salim alırız bebeklerimizi kucağımıza.........
SAt'ıma göre 7+0 'ım ama ilk kontrole göre 6+0'ım