• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

rica ederim il başta bana da buradan bir arkadaş yapmıştı bende zamanla öğrendim
hatta şimdi yapabildiğime sevindim
sağlıkla kalan günlerini bitirip gelsinler inşallah

Selamlar hamiledaşlarım :))
3-4 gündür giremiyorum foruma sayfalar bi birikmişki sormayın işimi bitirip hemen okumaya başlayacağım.Bugün kendimi iyi hissediyorum dün halının üstünde uyuyakalmışım düşünün yani.Kafamı koydugum yerde uyuyorum.Bir halsizlik bir yorgunluktur gidiyor.Allahım bebeişim annesine tutunsunda diğerleri zorda olsa katlanılıyor nasılsa.Hepinizi çok çok öptümmm.

kızlar hepinize de yaptım ve özel mesaj olarak gönderdim
oradaki linki kopyalayıp profilinize yapıştırmak gerek
mesaj sayım 100 olmadığı için buradan gönderemedim
inşallah yapabilmişimdir

Bana mesaj gelmemiiiişşş... Ne içindi? cinsiyet tahmini mi?

Kızlar bugün geç gelebildim.Sabah geç kalkıp banyo yapacaktım ve işe geç gelecektim.Kalktım bi baktım sular kesik.bende dedim bişeyler yiyip ilacımı içeyim bu arada... Fakat kaşar peynirini keserken bıçak bir anda kurtuldu ve işaret parmağımın ilk bükülme yerine yandan saplandı.İlk etapta bişey anlamadım hemen gittim selpakla sardım sonra bir baktım ki kemiğime kadar gelmiş... Hemen tek elle giyindim çantamı alıp taksiye atladım 2 sokak ileride çankaya hastanesi var oraya gittim.Dezenfekte ettiler,batikon sürdüler biraz ayırıp tekrar kapatıp baktılar falan Allahtan dikiş gerekmemiş kendisi yapışıyormuş.İnce ince bişeyler yapıştırdılar.Salıya kadar elimi suya sokmayacakmışım.
Rabbim daha beterinden saklasın.Demekki akacak kanım varmış dedim.Ama canım hala çok yanıyor.Kemiğim sızlıyor.

Kızlar bugün geç gelebildim.Sabah geç kalkıp banyo yapacaktım ve işe geç gelecektim.Kalktım bi baktım sular kesik.bende dedim bişeyler yiyip ilacımı içeyim bu arada... Fakat kaşar peynirini keserken bıçak bir anda kurtuldu ve işaret parmağımın ilk bükülme yerine yandan saplandı.İlk etapta bişey anlamadım hemen gittim selpakla sardım sonra bir baktım ki kemiğime kadar gelmiş... Hemen tek elle giyindim çantamı alıp taksiye atladım 2 sokak ileride çankaya hastanesi var oraya gittim.Dezenfekte ettiler,batikon sürdüler biraz ayırıp tekrar kapatıp baktılar falan Allahtan dikiş gerekmemiş kendisi yapışıyormuş.İnce ince bişeyler yapıştırdılar.Salıya kadar elimi suya sokmayacakmışım.
Rabbim daha beterinden saklasın.Demekki akacak kanım varmış dedim.Ama canım hala çok yanıyor.Kemiğim sızlıyor.

Çok geçmiş olsun canım aman dikkat et kendine.Ucuz kurtulmuşsun daha beteriden dikişli olsaydı dahada zor olacaktı işin.

Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.Kalp atışını duyuran minişlerin annelerininde gözü aydın olsun :)))

merhabalarrrr...
bende şubat annesi olcam allah nasip ederse.
son adet tarihim 2 mayıs ama, şuan ultrasondan gözüken 6 hafta 4 gün.hafataya gidicez bakalım ne dicek doktor

merhaba hamile arkadaşlarım yeni gelenler tek tek hoşgeldinizz ..kalp atışlarını duyanlar hayırrlı olsun..ben yatak istiratinde olduğum için pek giremiyorum sürekli yatmak ne zormuş:(ama bebeişimin canı sağolsun...
okuyayım dedim yazdıklarınızı o kadar hoş sohpetler olmuşki görünce giremediğim için üzüldümm...

çok çok geçmiş olsun ...dikkat ette mikrop falan kapmasın..

aldım canım almaz olurmuyum
ben düne göre daha iyiyim ama bebiş nasıl bilmiyorum ev tipi ultrason aletleri çıkmalı bence merak ediyorum ben hem de özlüyorum

kalp atışı duyanlar gözünüz aydın
yasese hafta konusunu çok takma bence sen kendince sat a göre bir hesap yap ortalama olarak bil yeter gerisini dr un halleder rahat ol

ev tipi ultrason cihazı demişsin canım ultrason değil ama bebeğin kalp atışını,hıçkırığını vs sesleri duymak için bi alet var 9 haftadan sonra duyuluyormuş ben çok almak istiyorum ama her gittiğimde doktora sormayı unutuyorum acaba bi zararı olurmu diye??google dan melek sesleri diye araştırabilirsin orda biraz fiyatı yüksek ama aynı cihazı daha uygun fiyata alabilirsinn...

Ben de 2011 şubat annesiyim.bebeğim bugün itibariyle 6+5 günlük .Hafta sonu kalp atışlarını dinlicez.Allahım inşallah bebeğimi sağ salim kucağıma alırım .tüm şubat annelerini kutluyorum.Çok mutluyum.:1:

canım çook geçmiş olsun.dikkat et kendine çabucak iyileşir inş.

gece kuşu oldum ya.geç yatıyorum geç kalkıyorum böyle :)
buarada yeni gelen arkadaşla hepiniz hoşgeldiniz bebişleriniz hayırlı olsun.bebişinin kalp atışını duyan arkadaşların gözü aydın.rabbim tamamına erdirsin inş............

kızlar annem aradı bugün.erken olduğunu söylememe rağmen ufaktan hazırlıklara başlamış:) ben henüz bişey satın almadım ama anneannemiz çoooooook meraklı.:1:

mrb arkadaşlar...yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz...minik bebişlerinin kalp atışlarını duyan arkadaşlar gözünüz aydın....rabbim hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş...

Günaydın arkadaşlar akşam pek gelen olmamış ama yeni hamişler gelmiş aramıza hoşgelmişler :))

Ya ben wc'ye çıkamıyorum biliyorsunuz üstüne üstlük şimdide gaz sancısı başladı karnımda ama öyle böyle değil hiç çekilmiyor.bu sabahta ishal oldum.Daha önce yaşamadığım şeyleri yaşatıyor bu bebiş bana aranızda benim sorunlarımı yaşayan yada derdime derman olacak birileri varmı :)

ayy bir tek benim sanıyordum.gaz sancısı bende de çok var.bu yüzden ve idrardan dolayı sık sık wc deyim :)

Back