Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar hepinize de yaptım ve özel mesaj olarak gönderdim
oradaki linki kopyalayıp profilinize yapıştırmak gerek
mesaj sayım 100 olmadığı için buradan gönderemedim
inşallah yapabilmişimdir
geçmiş olsun
dikkat et enfeksiyon olmasın
Bana mesaj gelmemiiiişşş... Ne içindi? cinsiyet tahmini mi?
Kızlar bugün geç gelebildim.Sabah geç kalkıp banyo yapacaktım ve işe geç gelecektim.Kalktım bi baktım sular kesik.bende dedim bişeyler yiyip ilacımı içeyim bu arada... Fakat kaşar peynirini keserken bıçak bir anda kurtuldu ve işaret parmağımın ilk bükülme yerine yandan saplandı.İlk etapta bişey anlamadım hemen gittim selpakla sardım sonra bir baktım ki kemiğime kadar gelmiş... Hemen tek elle giyindim çantamı alıp taksiye atladım 2 sokak ileride çankaya hastanesi var oraya gittim.Dezenfekte ettiler,batikon sürdüler biraz ayırıp tekrar kapatıp baktılar falan Allahtan dikiş gerekmemiş kendisi yapışıyormuş.İnce ince bişeyler yapıştırdılar.Salıya kadar elimi suya sokmayacakmışım.
Rabbim daha beterinden saklasın.Demekki akacak kanım varmış dedim.Ama canım hala çok yanıyor.Kemiğim sızlıyor.
Kızlar bugün geç gelebildim.Sabah geç kalkıp banyo yapacaktım ve işe geç gelecektim.Kalktım bi baktım sular kesik.bende dedim bişeyler yiyip ilacımı içeyim bu arada... Fakat kaşar peynirini keserken bıçak bir anda kurtuldu ve işaret parmağımın ilk bükülme yerine yandan saplandı.İlk etapta bişey anlamadım hemen gittim selpakla sardım sonra bir baktım ki kemiğime kadar gelmiş... Hemen tek elle giyindim çantamı alıp taksiye atladım 2 sokak ileride çankaya hastanesi var oraya gittim.Dezenfekte ettiler,batikon sürdüler biraz ayırıp tekrar kapatıp baktılar falan Allahtan dikiş gerekmemiş kendisi yapışıyormuş.İnce ince bişeyler yapıştırdılar.Salıya kadar elimi suya sokmayacakmışım.
Rabbim daha beterinden saklasın.Demekki akacak kanım varmış dedim.Ama canım hala çok yanıyor.Kemiğim sızlıyor.
aldım canım almaz olurmuyum
ben düne göre daha iyiyim ama bebiş nasıl bilmiyorum ev tipi ultrason aletleri çıkmalı bence merak ediyorum ben hem de özlüyorum
kalp atışı duyanlar gözünüz aydın
yasese hafta konusunu çok takma bence sen kendince sat a göre bir hesap yap ortalama olarak bil yeter gerisini dr un halleder rahat ol
evrimcim yaptım ama mesaj sayım 100 olmadığı için link olarak veremiyorum