• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

amin canım hepimiz inşallah sağlıkla kavuşuruz bebişlere
bende de kan pıhtılaşması var ayrıca tüp bebekle hamile kaldım 6 yıl sonra ilk defa allahım hepimizi korusun

Amin canım.Rabbim hepimize tamamına ermeyi nasip etsin... Sıkıntılar çektikten sonra bulunca bebişleri daha endişeli olmamız çok doğal.Kendimi dizginlemeye heyecanımı yenmeye çalışıyorum fakat olmuyor.İnşallah Rabbimin o güzel mucizesine bugün tanıklık ederim.Bebişimin minicik kalbini duyarım inşallah.

bende de kan pıhtılaşması var ayrıca tüp bebekle hamile kaldım 6 yıl sonra ilk defa allahım hepimizi korusun
canım çokkk ama çok geçmiş olsunn... inşallah bu defa kucaklayabiliriz minişleri...
Allah inş. bebeğini nasip eder sana.. Hayırlısını dileyelim olur inş.. şu üç ayların yüzü suyuhürmetine..
inşallah canım inşallah hepimize inşallah....

ayrandan midem bulanmaya başladı benimm.birde kokulara hassasiyetim ve öğlen uyku uyuma isteği başladı :(ama çalışıyorum :((((((((.gaz olayı zaten var gazman gibi oldumm.birkaç gündür kabızlık problemi de başlıyo bi fikri olan varmı kızlar

kızlar kabızlık problemi için yatmadan önce 2-3 kuru kayısı atın ağzınıza öyle yatın sabaha normal şekilde tuvalete çıkarsınız

kızlar kabızlık problemi için yatmadan önce 2-3 kuru kayısı atın ağzınıza öyle yatın sabaha normal şekilde tuvalete çıkarsınız

canım sabah kalkar kalkmaz 1 tane naturel kuru kayısı,2 fındık içi yarım ceviz içi,2-3 tane de kuruüzüm yiyorum ve üzerine 1 bardak su içiyorum kahvaltıdan önce..alışkanlıkhaline getirdim...doktorum da önerdi...çünkü ben kendimi bildim bileli bağırsak sorunu yaşarım..en ufak hava değişiminden bile etkilenirim çok endişelenmiştim ama bu yöntemle gayet ii gidiyo tavsiye ederim.

canım sabah kalkar kalkmaz 1 tane naturel kuru kayısı,2 fındık içi yarım ceviz içi,2-3 tane de kuruüzüm yiyorum ve üzerine 1 bardak su içiyorum kahvaltıdan önce..alışkanlıkhaline getirdim...doktorum da önerdi...çünkü ben kendimi bildim bileli bağırsak sorunu yaşarım..en ufak hava değişiminden bile etkilenirim çok endişelenmiştim ama bu yöntemle gayet ii gidiyo tavsiye ederim.

aferin sana senin bebiş tosun olacak o zaman fındık ve ceviz bebişe çok yarıo benim oğlum tombik doğmuştu ben de çok yedim

kizlar göbüslerimiz ne zaman cikmaya basliyacak? :) ve karin sertlesmeye basliyomus ya iste ne zaman olcak?:)
cok merak ediyorum yaaa...adetden kesilmekten baska bi hamilelik belirtisi yok bende:S

aferin sana senin bebiş tosun olacak o zaman fındık ve ceviz bebişe çok yarıo benim oğlum tombik doğmuştu ben de çok yedim

doğumda biraz zorlar beni ama olsun napalım tombiş olsun poposundan ısırabileyimmmmm...bu arada doğumu nasıl yapmayı düşünüyosunuz ????kafanızdan neler geçiyorrr ??ben bi aksilik olmazsa epidural normal istiyorum sezeryan taraftarı değilim sağlık engelim olmazsa tabiii....doktorum da sana suda doğum yaptırtcam diyo ....

bende normal istiyorum ama birde dermoid kistim var alınması gereken dr sezeryanda alırız diyo sanırım sezeryan olucak zaman gösterecek yani

kan pıhtılaşması olan arkadaşlarım hiç korkmayın.yakın arkadaşımın da öyle bir problemi var dı şu anda çoooook tatlı bir kızı var 1.5 yaşında dünya tatlısı.Kalbinizi ferah tutun.Benim için dua edin.Heyecandan uyuyamıyorum inşallah yarın bebeğimin kalp atışlarını duyarız:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

merak etme canım coktannnn 2kılo aldım bıle hızlı bı giriş yaptım yanı hamılelıge:CüvCüv:9 ay sonra yuvarlanarak gıderım heralde hastaneye :emir_bebek:nasıl gıdıyor hamılelık

hamilelik güzel ilerliyor,kilo durumuna gelince aslında bu dönemlerde kilo almamamız lazım ama bende 2 kg almış durumdayım,çok yemekten ve şişkinlikten olsa gerek,kendime engel olamıyorum sürekli yemek istiyorum ve uyumak mafoldumben

sende nasıl ilerliyor kaç haftalıksın şuan

bebeğimin kalp atışlarını duyduk.Allahım ne mucize bişey içinde minik bi kalbin pıt pıt atması .Hayatın anlamı tamamiyle değişti bu minik kalbin atışlarıyla.Bebeğim seni çok seviyorum. Seni büyük bir heyecanla bekliyoruz.Bebeğim bugün itibariyle 7+2 günlük

ayrandan midem bulanmaya başladı benimm.birde kokulara hassasiyetim ve öğlen uyku uyuma isteği başladı :(ama çalışıyorum :((((((((.gaz olayı zaten var gazman gibi oldumm.birkaç gündür kabızlık problemi de başlıyo bi fikri olan varmı kızlar

Hayatım boyunca hiç kabızlık yaşamamıştım ama son 1 haftadır kabızlık başlıyor gibi oldu.doktorum bol su içmenin çok faydasını göreceğimi söyledi.Ayrıca ben akşamları meyva yada salata yersem eğer sabah gayet rahat çıkıyorum tuvalete.

doğumda biraz zorlar beni ama olsun napalım tombiş olsun poposundan ısırabileyimmmmm...bu arada doğumu nasıl yapmayı düşünüyosunuz ????kafanızdan neler geçiyorrr ??ben bi aksilik olmazsa epidural normal istiyorum sezeryan taraftarı değilim sağlık engelim olmazsa tabiii....doktorum da sana suda doğum yaptırtcam diyo ....

Eğer normal doğurabilirsem bende epidural normal istiyorum... Fakat normal mümkün olmazsa sezeryan olacak başka çare yok.

hamilelik güzel ilerliyor,kilo durumuna gelince aslında bu dönemlerde kilo almamamız lazım ama bende 2 kg almış durumdayım,çok yemekten ve şişkinlikten olsa gerek,kendime engel olamıyorum sürekli yemek istiyorum ve uyumak mafoldumben

Yaa benim iştahım hiç yok... eski halimden daha az yemek yiyorum diyebilirim ama ilk kontrolden bu yana yani 2 hafta içinde yarım kilo almışım. Nasıl oldu anlamadım :uhm:

bebeğimin kalp atışlarını duyduk.Allahım ne mucize bişey içinde minik bi kalbin pıt pıt atması .Hayatın anlamı tamamiyle değişti bu minik kalbin atışlarıyla.Bebeğim seni çok seviyorum. Seni büyük bir heyecanla bekliyoruz.Bebeğim bugün itibariyle 7+2 günlük

Çok güzel bir duyguymuş.Bende dün kontrolümde duydum ve gördüm bebeğimin kalbini.Minicik bedende minicik ama güçlü atan bir kalp.Bir arkadaşım demişti ki "bebeğin kalp atışını görüp,duyup Allah'a inanmayanın aklına şaşarım" gerçekten de öyle.O an gözlerimden yaşlar aktı sonra ağlamayı falan bırakıp forumda benimle birlikte başlayıp hala hamile kalmayı bekleyen arkadaşlarım için dua ettim.Rabbim inşallah herkese yaşatır bu duyguları.

Bu arada kızlar bebeğim haftasına yetişmiş :)) yani tahmini doğum tarihi hesaplamalara uyuyor 18 Şubat :))

kızlar size tavsiyemcanım istiyo diye herşeyi yemeyin ben ilk hamileliğimde 13 kilo alamam rağmen o kiloyu bile ancak verdim. şimdi yine hamileyim bu kez hedefim 9-10 kilo yoksa yapışıo kilolar ve inanın doğumdan bi süresonra deli gibi kilolarınızı düşünüosunuz

kızlar size tavsiyemcanım istiyo diye herşeyi yemeyin ben ilk hamileliğimde 13 kilo alamam rağmen o kiloyu bile ancak verdim. şimdi yine hamileyim bu kez hedefim 9-10 kilo yoksa yapışıo kilolar ve inanın doğumdan bi süresonra deli gibi kilolarınızı düşünüosunuz

Haklısın canım... Hemde burada çoğumuz zaten kilolu hamile kaldık... Doktorum zaten şimdilik izleyelim eğer hızlı gidersen diyetisyene gönderirim dedi bana.

ben 7 haftalıgım canım ama duzenlı yemek yemıyordum zaten cok kolay kılo alan bır yapım var oyuzden sureklı dıkkat edıyordum ama şimdi hem duzenlı yıyorum hemde ekmek yemeye başlayınca malesef hemen kılo olarak gerı dondu bırde bende cok kabız oluyorum onunda etkısı var tabı şimdilik ekmeği sadece sabah kahvaltısında yıyorum yada az yıyorum ekmeği boylelıkle bıraz hızını keserım belkı boshayallersmile ayrıca bugun anneme gıdıyorum :sm_cool:bırsurelıgıne yokum kızlar kendınıze dıkkat edın bebışlerınıze ıyı bakın:gitme:

Merhaba arkadaşlar,,, aslında yazarken çekinerek yazıyorum... Allah nasib ederde dünyaya gelebilirse şubat annesi olcam... çekinerek yazdım diyorum çünkü daha öncede muhtelif aylarda anne olacağımı düşümüştük kursağımda kaldı her seferinde duaya çok ama çooookkkk ihtiyacım var. Bu benim 4. Gebeliğim... Ve benim durumumda olan çok arkadaş var... Ben kan pıhtılaşması nedeniyle bebeğini kaybeden topiğine takılıyorum sorunlarımız aynı olan çok arkadaş var ve bu yıl fazlaca hamilemiz var inşallah hepimiz sağ salim alırız bebeklerimizi kucağımıza.........

hayırlı olsun inş bebeğin allah kucağına almayı nasip etsinn...dualarım seninle..:Saruboceq:

Back