2011 Şubat Anneleri

kızlar günaydınn...yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz,herkese güzel günler diliyoruma.s.

arkadaşlar aranızda doktoruna hamilelikte havuza girmenin ne kadar sağlıklı olduğunu soran varmııı?

CaglayanCicek hayırlı olsun,ben kalp atışlarını 6 haftalıkken duydum,3 gün önce hastanedeydim gelişmişde miniğim:) şükür benim hiç mide bulantılarım olmuyor,sadece sürekli olarak yemek istiyorum,uykuya doyamıyorum,uzandığım yerde uyuyakalıyorum,sende durum nedir

nesli81 genelde doktorlar havuz yerine denizi tercih edin diyorlar,tabi düşük tehliken falan yoksa,deniz suyu hareketli olduğu için sağlık açısından daha iyi,mikrop barındırmıyor,havuzda bakteri enfeksiyon durumu çok yüksek oluyor,ben denizi tercih ediyorum

günaydın ceygul,bu konunun ilk sayfasında senin adet tarihini ve tahmini doğum zamanını görünce bu ne benzerlik dedim,tarihlerimiz aynı:) hayırlı olsun ,benimde adet 10 mayıs,tahmini doğum 14 şubat,birtek senden 1 kg fazlayım:)

tşk ederim canım cvp için

merak etme canım coktannnn 2kılo aldım bıle hızlı bı giriş yaptım yanı hamılelıge:CüvCüv:9 ay sonra yuvarlanarak gıderım heralde hastaneye nasıl gıdıyor hamılelık

evet arkadaşlar ceygül kilo aldığını söylemişsin bizler şuan kaç kilo aldık yazalımmı ben 9+3 üm ve yarım kilo almışım

Merhaba arkadaşlar,,, aslında yazarken çekinerek yazıyorum... Allah nasib ederde dünyaya gelebilirse şubat annesi olcam... çekinerek yazdım diyorum çünkü daha öncede muhtelif aylarda anne olacağımı düşümüştük kursağımda kaldı her seferinde duaya çok ama çooookkkk ihtiyacım var. Bu benim 4. Gebeliğim... Ve benim durumumda olan çok arkadaş var... Ben kan pıhtılaşması nedeniyle bebeğini kaybeden topiğine takılıyorum sorunlarımız aynı olan çok arkadaş var ve bu yıl fazlaca hamilemiz var inşallah hepimiz sağ salim alırız bebeklerimizi kucağımıza.........

Dr bana havuzdan denizden uzak durmanı tercih ederim dedi. Zararlı olabilir yani enfeksiyon açısından.

Allah inş. bebeğini nasip eder sana.. Hayırlısını dileyelim olur inş.. şu üç ayların yüzü suyuhürmetine..

Günaydın kızlar.Bugün çok heyecanlıyım... Pazartesi sabahı 2. randevum vardı fakat doktorum haftaya izine ayrılıyormuş o nedenle randevumu bugün saat 4'e aldılar. Tabii benim tansiyon anında yükseldi telefonla konuştuktan sonra... Şu an kalbim boğazımda atıyor diyebilirim... Çok heyecanlıyım...Lütfen bu mübarek günde benim için dualarınızı esirgemeyin.Bebeğimi göreyim ve kalp atışlarını duyayım inşallah...
SAt'ıma göre 7+0 'ım ama ilk kontrole göre 6+0'ım

inşallah duyacaksın arkadaşım..endişelenme...olumlu düşün hep...

inşallah duyacaksın arkadaşım..endişelenme...olumlu düşün hep...

amin canım hepimiz inşallah sağlıkla kavuşuruz bebişlere
bende de kan pıhtılaşması var ayrıca tüp bebekle hamile kaldım 6 yıl sonra ilk defa allahım hepimizi korusun

sakin ol canım bebişle ilk tanışmada gergin olma ona güven vermelisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…